Stolojan: Masurile economice trebuiau anuntate de Isarescu si Vladescu

Joi, 13 Mai 2010, ora 17:50
1392 citiri
Stolojan: Masurile economice trebuiau anuntate de Isarescu si Vladescu
Foto: 1235.ro

Situatia economica actuala a Romaniei si masurile care se impun nu trebuiau prezentate de presedintele Traian Basescu, ci de ministrul de Finante si de guvernatorul BNR, sustine Theodor Stolojan.

Prim-vicepresedintele PD-L a adaugat ca cei doi "au rasuflat usurati ca nu au iesit ei" cu anuntul.

Liderul PD-L Teodor Stolojan a subliniat, in cadrul dezbaterii privind perspectivele dezvoltarii economiei romanesti pana in 2015, organizata de ISP, ca, intr-o perioada de criza, comunicarea publica este esentiala.

"Comunicarea in criza e esentiala, este la fel de importanta ca si programul de masuri. Comunicarea nu trebuie facuta asa cum s-a facut. Guvernantorul BNR si ministrul de Finante s-au simtit foarte usurati ca nu au iesit ei, asa cum trebuia, sa prezinte situatia si programul si l-au lasat pe presedinte sa vorbeasca de deficit. Punctul meu de vedere este ca era treaba guvernatorului BNR si a ministrului de Finante, care trebuiau sa iasa si sa arate situatia si masurile", a declarat Stolojan.

Pe de alta parte, consilierul guvernatorului BNR si fostul premier desemnat, Lucian Croitoru, a declarat ca masurile trebuiau anuntate de Administratia prezidentiala si ca nu era de competenta guvernatorului sa faca acest lucru.

"Daca acceptam ideea ca problema curenta a Romaniei acum este un plan bugetar, nesustinut de resurse adecvate, atunci cel care trebuie sa anunte masurile e Administratia. Presedintele a iesit pentru ca si-a asumat acest lucru. Mi s-a parut un act care da credibilitate si seriozitate. Nu avea cum sa iasa guvernatorul si sa zica, 'Trebuie sa faceti asa', pentru ca nu e in aria lui de competenta. Nu e indrituit BNR sa se bage", a explicat Croitoru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Theodor Stolojan, #Stolojan masuri economice, #Stolojan anunt masuri, #reducere salarii pensii , #stiri Theodor Stolojan
Comentarii
Poza sloimul_maltez
sloimul_maltez
rank 1
Armeanul Stolojan e mai smecher decat armeanul Vosganian, insa raspunderea politica apartine politicienilor, nu tehnicienilor