Înapoi la listarea arhivei

24 Februarie 2011 - Angajat al unitatii militare din Lugoj suspectat ca a transat omul gasit la groapa de gunoi

Un fost angajat al unitatii militare din Lugoj impreuna cu un fost politist de la Rutiera sunt banuiti ca si-au ucis si transat un vecin.

24 Februarie 2011 - Dusan Uhrin jr.despre meciul cu Gaz Metan:" Trebuie sa marcam repede"!

Antrenorul celor de la Timisoara, Dusan Uhrin jr., a marturisit ca de abia asteapta startul returului si ca isi doreste ca echipa sa sa inceapa cu o victorie contra Gazului, in meciul de sambata.

24 Februarie 2011 - A fost identificat cadavrul transat descoperit la gropa de gunoi din Lugoj

Politistii timisoreni au retinut, in aceasta dimineanta, pe principalul suspect si inca doi, in cazul cadavrului transat descoperit la groapa de gunoi din Lugoj. Oamenii legii au stabilit si

24 Februarie 2011 - Se deschide Muzeul Postei Timisoara

Centrul Regional Retea Postala Timisoara va inaugura in 1 martie, ora 12, la sediul central, din Bv. Revolutiei nr. 2, un muzeu al postei.

24 Februarie 2011 - Victor Ponta se intalneste vineri cu primarul Gheorghe Ciuhandu, la Timisoara

Presedintele PSD, Victor Ponta, este asteptat maine la Timisoara, la o intalnire de taina cu primarul Gheorghe Ciuhandu, spun surse apropiate PSD.

24 Februarie 2011 - A zecea prelevare de organe de la inceputul anului, la Timisoara

Vieti salvate pe banda rulanta, de la Timisoara, unde joi dimineata s-a incheiat o noua prelevare de organe de la un pacient aflat in moarte cerebrala.

24 Februarie 2011 - Femeile de la tara, invatate sa devina afaceriste peste noapte

La cursurile "Femeia antreprenor in rural" au participat 111 de persoane din Timis.

24 Februarie 2011 - Accident dupa accident pe soselele din Timisoara: trei persoane au ajuns la spital din cauza unor soferi neatenti

Un accident cu doua victime a avut loc miercuri seara, la intersectia dintre Calea Sever Bocu si strada Amurgului din Timisoara.

24 Februarie 2011 - S-au impartit premii de Dragobete la PDL Timis. Marele premiu, un sejur de 2 zile la Valea lui Liman

Concursul de Dragobete organizat de tinerii democrat-liberali s-a incheiat. Astazi au fost extrasi castigatorii si au fost impartite premiile. Sapte tineri, imbracati in costume nationale, au extras,

24 Februarie 2011 - Iancu: "Otelul si Pandurii s-au inteles sa nu joace"

Marian Iancu, patronul echipei FC Timisoara, e suparat foc pe deznodamantul partidei Pandurii - Otelul, prima din 2011 in Liga I.