Înapoi la listarea arhivei

25 Februarie 2011 - Suspecti de crima, eliberati de politisti

Cei doi barbati retinuti joi, in cazul boschetarului gasit in ianuarie transat intr-o groapa de gunoi din Lugoj, au fost audiati si ulterior eliberati de catre procurori.

25 Februarie 2011 - Un pacient s-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

Un timisorean de 41 de ani internat la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean s-a aruncat aseara in gol de la etajul cinci al unitatii medicale.

25 Februarie 2011 - Detinutii din Timisoara ajuta la reluarea Ligii I

De frica sa nu ajunga sa le fie sportivilor imposibil sa joace fotbal din cauza zapezii, conducerea Poli Timisora a apelat la puscariasi ca sa curete in timp record terenul.

25 Februarie 2011 - USL ar putea sustine un independent la Primaria Timisoara

Liderul PSD Victor Ponta a sustinut astazi ca nu exclude ideea ca USL sa sprijine un candidat independent la Primaria Timisoara.

25 Februarie 2011 - Accident in lant la iesirea din Timisoara spre Sag provocat de un BMW. 4 masini lovite, un om ranit

Efect de biliard pe soseaua Timisoara - Moravita! 4 autoturisme s-au ciocnit, iar un sofer a fost ranit inainte de curba dinspre Parta.

25 Februarie 2011 - Curtea primariei si mai multe trotuare, curatate de zapada de echipa de rugby Timisoara. Nimeni n-a sarit in ajutor

Peste 20 de sportivi, membri ai echipei de rugby Timisoara au iesit pe strazi sa curete zapada!

25 Februarie 2011 - Concesionam pietele din Timisoara si cu banii de chirie reabilitam termic spitalele si scolile din oras!

Sa dam in concesiune pietele agroalimentare din Timisoara unor operatori privati, acestora sa le cerem o chirie mare si cu banii adunati sa renovam scolile, gradinitele si spitalele din oras.

25 Februarie 2011 - Timisoara ingropata in zapada. Traficul e complet dat peste cap. Cod galben de ninsoare in Timis

Chiar daca iarna e deja pe sfarsite, tot nepregatiti ne prinde orice ninsoare.

25 Februarie 2011 - Dusan Uhrin jr.: "Ne bucuram ca vom incepe campionatul chiar daca vremea nu ne ajuta"

Antrenorul Dusan Uhrin si team-managerul Daniel Stanciu au vorbit despre importanta disputei cu Gaz Metan Medias, case se va juca sambata, de la ora 19.00, pe stadionul "Dan Paltinisanu".

25 Februarie 2011 - Incendiu violent la o casa din Timisoara

Flacari si panica in zona Fabricii de bere din Timisoara. O casa a fost cuprinsa de un incendiu puternic. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.