Înapoi la listarea arhivei

21 August 2012 - Inainte de a juca in campionat cu UTA, ACS Poli va juca in Cupa cu Soimii Pancota

Gruparea banateana va evolua in faza a IV-a a Cupei Romaniei pe data de 28 august, in deplasare, la Pancota.

21 August 2012 - Daminuta va juca pentru Poli fara bani:"Am ales sa vin sa joc gratis"

Venit la Timisoara o data cu lotul de la Recas, Cristi Daminuta a renuntat si la bani pentru a juca din nou pe stadionul Dan Paltinisanu. Deocamdata, Daminuta este in urma cu pregatirea si a fost

21 August 2012 - Peste 100 de candidati, inscrisi la primele probe orale la Bacalaureat, in Timis, n-au mai venit la examen!

Tweet TIMISOARA. Un numar de 460 de absolventi de liceu, din judetul Timis s-au inscris la proba de competente lingvistice la limba romana, insa s-au prezentat doar 355. Dintre acestia, doar 79 au

21 August 2012 - Tragedie pe santierul de la autostrada. Un sofer de 37 de ani a murit electrocutat

Tragedie pe santierul autostrazii Lugoj - Deva. Un barbat de 37 de ani, a murit electrocutat, dupa ce a atins cu bena camionului mai multe fire de inalta tensiune.

21 August 2012 - Averile la vedere! Vezi cat sunt de bogati sefii de Directii din Primaria Timisoara si ce averi au cei 2 viceprimari si primarul!

Edilii si directorii din cadrul Primariei Timisoara si-au publicat declaratiile de avere. Unii au fost mai strangatori si au reusit sa puna bani deoparte, altii au facut si datorii. Vezi ce terenuri,

21 August 2012 - Iosif Rotariu a fost aplaudat la scena deschisa la prima partida oficiala pentru noua Poli: "Am avut din nou emotii"

Fostul international a purtat tricoul cu numarul 5 si a reusit sase pase decisive in meciul cistigat cu 8-0 contra celor de la Gran Plaz Liebling, fiind cel mai bun om al partidei.

21 August 2012 - Crescatorii de vaci din zona Lugojului nu mai pot tine in frau pretul la lapte. Vezi la ce pret ar putea ajunge un litru!

Crescatorii de animale din zona Lugojului au anuntat ca se gandesc sa creasca pretul la lapte.

21 August 2012 - Parintii copiilor aruncati in strada de Arhiepiscopia Timisoarei cer socoteala!

Inaltele fete bisericesti din Arhiepiscopia Timisoarei sunt luate la intrebari de parintii copiilor din centrul educational din localitatea Deta.