Înapoi la listarea arhivei

13 Septembrie 2012 - Austria Incoming deschide sezonul de iarna pentru timisoreni

Printr-un road show in orasele Iasi, Constanta, Timisoara, Bucuresti si Cluj , Austria Incoming lanseaza sezonul de iarna in Romania.

13 Septembrie 2012 - Un chirurg din Timisoara a dat o avere pe motocicleta-vedeta din "Terminator 2"

Doctorul Mihai Ionac a platit nu mai putin de 20.000 de euro pentru a cumpara o motocicleta folosita de Arnold Schwarzenegger intr-unul din cele mai cunoscute filme ale sale.

13 Septembrie 2012 - O romanca, voluntara in Africa la doar 19 ani

O tanara din Timisoara, Zoe Dulgheru, a hotarat sa-si petreaca vacanta de vara in Kenya, pentru a preda intr-o scoala de la periferia capitalei Nairobi. Ea vorbeste despre provocarile continentului

13 Septembrie 2012 - Marian Iancu dezvaluie pretul unui titlu in Romania!

Marian Iancu, fostul patron al clubului Poli Timisoara, sustine ca in Romania nu se poate castiga campionatul daca nu dai spaga.

13 Septembrie 2012 - Primarul Timisoarei a descoperit un crater imens pe strada Alba Iulia

Timisorenii care au trecut in aceasta seara pe strada Alba Iulia, au avut parte de o surpriza mare. Vizavi de Infocentru s-a creat un crater de cinci metri

13 Septembrie 2012 - Criza a transformat-o din arhitect in brutar

O timisoreanca de 35 de ani a lasat cariera de arhitect si a zburat in aceasta vara pana in Statele Unite ale Americii, pentru a invata de la un brutar profesionist care sunt tainele painii.

13 Septembrie 2012 - Vagon de tren sarit de pe sine la Timisoara, la intrarea in Gara de Nord. Afla de ce a deraiat si VEZI FOTO SI VIDEO!

Incident feroviar chiar la intrarea in statia Timisoara Nord! Un vagon al unui tren de calatori a deraiat in timpul unor manevre de formare a unei garnituri Interregio.

13 Septembrie 2012 - Amantul Marinei Almasan si-a pacalit sotia ca sa renunte la divort

Georgica Cornu este disperat sa se impace cu sotia lui.