Înapoi la listarea arhivei

02 Februarie 2013 - Timisoara 89ers se pregateste sa ia startul, in primul campionat oficial de fotbal american din Romania. Vezi FOTO!

Practicantii fotbalului american din tara noastra vor avea, de anul acesta, un campionat oficial, iar Timisoara 89ers se afla intre cele patru echipe care vor participa la prima editie.

02 Februarie 2013 - Traficant prins in flagrant la Timisoara in timp ce incerca sa vanda canabis mult sub pretul pietei

Fostul sofer a cumparat drogurile din Italia, unde facea curse, iar inca de la finalul anului trecut incerca sa gaseasca un cumparator pentru "marfa".

02 Februarie 2013 - Primaria Timisoara a anuntat concursul pentru postul de "city manager". Criteriile stabilite restrang mult aria de selectie

Cei care isi doresc acest post in administratia publica trebui sa aiba studii de specialitate, o vechime de minim 10 ani in specialitatea studiilor si de minim cinci ani in functii de conducere.

02 Februarie 2013 - Copiii de bani gata din Timisoara care au dat dureri de cap parintilor

Cel mai recent caz a fost o bataie intre gasca fiului sefului Politiei din Sannicolau Mare si un alt grup, la un club din orasul timisean. Unul dintre cei implicati a acuzat ca insusi seful interimar

02 Februarie 2013 - Insolventa a devenit "colacul de salvare" al firmelor in prag de faliment din Timis

TIMISOARA. Printre cele 2500 de societati comerciale aflate in procedura de insolventa se regasesc firme importante din constructii, servicii, agricultura si distributia presei.

02 Februarie 2013 - BC Timisoara, singurul calau al liderului CSM Oradea!

"Leii din Banat" raman singurii care i-au putut bate pe "leii oradeni" in acest sezon al Ligii Nationale.

02 Februarie 2013 - Prima zi a audierilor nu a adus nimic nou. Principalul suspect in cazul crimei de la Sinersig se joaca cu rabdarea anchetatorilor.

Capturarea principalului suspect in cazul crimei de la Sinersig nu a adus nimic nou. Procurori si politisti au incercat sa il convinga pe Sergiu Burkas sa recunoasca ca el a savarsit omorul.