Înapoi la listarea arhivei

20 Mai 2013 - A inceput turneul de tenis ITF Woman de la Giroc: organizatorii pun la bataie 10.000 de euro

Turneul din seria "Futures" de anul trecut a venit dupa o pauza de septa ani in care competitiile profesioniste au lipsit din Timisoara.

20 Mai 2013 - Plopii batrani din Timisoara vor fi taiati in perioada urmatoare

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in perioada urmatoare va fi demarata o campanie de taiere a plopilor si a arborilor batrani, care pun in pericol siguranta cetatenilor. Aceasta campanie va fi

20 Mai 2013 - Robu a anuntat inca o data ca patrupedele care nu sunt de rasa vor fi sterilizate

In urma cu cateva luni, alesii locali din Timisoara au adoptat o hotarare care prevede ca patrupedele care nu sunt de rasa sa fie sterilizate, obligatoriu. La acea vreme si chiar in prezent, aceasta

20 Mai 2013 - Screening vascular la Spitalul Judetean Timisoara, pentru prevenirea amputatiilor

Boala arteriala periferica (BAP) este o maladie grava cauzata de circulatia proasta a sangelui in picioare, care face ravagii in Timis. Arterele se ingusteaza datorita aterosclerozei -acumulare de

20 Mai 2013 - Saisprezece goluri intr-un singur meci in Campionatul Municipal de Fotbal Lugoj. Vezi rezultatele complete!

Campionatul Municipal de Fotbal Lugoj si-a derulat in weekend o noua etapa in care s-au inregistrat multe scoruri mari, unele chiar de handbal, inscriindu-se in total 86 de goluri in 12 jocuri.

20 Mai 2013 - Salprestul incheie mandatul de operare al deponeului de la Ghizela. Vezi cine va prelua groapa de gunoi a judetului!

Incepand din data de 21 iunie, deponeul ecologic Ghizela iese de sub administrarea societatii lugojene Salprest fara drept de prelungire.

20 Mai 2013 - Viceprimarul Timisoarei da Lugojul exemplu de lupta impotriva mafiei imobiliare: "S-au recuperat o serie de cladiri care au apartinut unor clanuri mafiote"

Saptamana de saptamana in Timisoara apar noi dezvaluiri despre "tunuri" imobiliare cu terenuri si cladiri, in special din zona centrala.

20 Mai 2013 - Ripensia Timisoara ar putea sarbatori promovarea in Liga a V-a inca de vineri, daca va invinge pe Millenium II Giarmata

Tweet Galben-rosii s-au impus fara emotii in fata Fortunei Covaci in cadrul etapei cu numarul 18 a Campionatului Municipal si mai au nevoie de o victorie in meciul de vineri pentru a fi matematic

20 Mai 2013 - In premiera nationala, timisenii vor produce biomasa reziduala din paie si coceni

Specialisti in producerea de energii regenerabile, din Austria si de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului (USAMVB) Timisoara, investitori si manageri de ferme s-au

20 Mai 2013 - Consilierii locali nu se lasa! O noua incercare de a interzice Aurolacul in Timisoara

TIMISOARA. Initiativa profesorului Dan Poenaru a fost privita cu ochi buni de mai multi consilieri locali, care au reluat proiectul de hotarare privind interzicerea Aurolacului, dupa ce prima

20 Mai 2013 - Incendiu la un depozit de cherestea din Giarmata, Timis! Pompierii au intervenit de urgenta

TIMIS. Foc la depozitul de cherestea de la intrarea in comuna Giarmata! Asa suna anuntul facut in mare graba de paznic la numarul de urgenta al pompierilor.

20 Mai 2013 - Lampioane si lumanari pentru victimele SIDA

16 persoane diagnosticate cu SIDA si-au pierdut viata in ultimul an la Timisoara. Cu totii au refuzat tratamentul. Specialistii spun ca dupa mai multi ani de urmare stricta a medicatiei, apare

20 Mai 2013 - Masina incendiata cu un cadavru in ea, langa Timisoara! Politistii cerceteaza autoturismul carbonizat. VEZI FOTO!

Tweet TIMIS. Descoperire socanta la Utvin, in apropiere de Timisoara!

20 Mai 2013 - De la bal la spital. Fosta iubita a lui Sergiu Barboni a ajuns la urgente dupa ce i s-a facut rau la o prezentare.

Fosta iubita a manechinului Sergiu Barboni, Simona Trasca, a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau la o prezentare la Timisoara.

20 Mai 2013 - Sa nu zici ca ai ajuns acasa pana nu calci pragul. Doua echipaje de salvare au fost trimise la locul accidentului.

O tanara a avut nevoie de ingrijirile medicilor, duminica seara, dupa ce masina la volanul careia se afla a fost lovita puternic in spate de catre un alt autoturism.

20 Mai 2013 - RCM Timisoara ramane pe trei si dupa victoria cu CSA Steaua

Jucatorii formatiei RCM Timisoara au reusit sa-si ia revansa pentru infrangerea suferita in meciul din tur impotriva celor de la CSA Steaua Bucuresti si s-au impus in meciul din etapa a X-a cu scorul

20 Mai 2013 - Piata graului si a porumbului din Timis - blocata

Dupa ce anul 2012 a fost un dezastru pentru productiile de porumb si floarea soarelui, fermierii din Timis se plang ca de mai multe luni piata graului, dar si a porumbului este aproape blocata.