Înapoi la listarea arhivei

26 Iunie 2013 - Aterizare de URGENTA la Timisoara din cauza unui pasager cu probleme medicale

O aeronava Blue Air pe ruta Bucuresti-Paris a aterizat de urgenta, miercuri, la Timisoara, din cauza unui pasager cu probleme medicale, transmite Mediafax.

26 Iunie 2013 - Cinci tiruri implicate intr-un accident grav petrecut la 30 de km de Timisoara

Un accident rutier grav s-a petrecut in aceasta dimineata, in localitatea Ortisoara din judetul Timis, dupa ce doua tiruri sau ciocnit frontal.

26 Iunie 2013 - Sotii Ardelean, timisorenii morti in accidentul din Muntenegru, au ajuns acasa la Timisoara. Copiii lor se pregatesc de inmormantare

Trupurile neinsufletite ale celor doi timisoreni care au sfarsit in cumplitul accident din Muntenegru au fost aduse in aceasta dimineata acasa la Timisoara.

26 Iunie 2013 - Fostul jucator al echipei Pandurii Targu Jiu, Adrian Rusu este asteptat sa semneze cu ACS Poli

Fundasul de 28 de ani s-a inteles cu cei din conducerea gruparii timisorene si cel mai probabil, miercuri dupa-amiaza, va lua primul contact cu trupa lui Vali Velcea, la stadionul Dan Paltinisanu.

26 Iunie 2013 - Titu Bojin la un an de mandat la Consiliul Judetean Timis: Am ramas dezamagit de ceea ce nu pot rezolva!

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, si-a facut bilantul dupa primul an de mandat la carma judetului, el declarand ca cea mai mare realizare este atragerea de bani pentru

26 Iunie 2013 - Petronela Matei in topul celor mai frumoase femei din lume. Lugojeanca a reprezentat Romania la Beauty of the World 2013.

Beauty of the World este unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete din lume.

26 Iunie 2013 - Doi timisoreni au murit in teribilul accident din Muntenegru. Cei doi soti plecasera din Timisoara in vacanta. FOTO SI VIDEO!

Sotii Ardelean, care si-au pierdut viata in tragedia din Muntenegru, erau pasionati de calatorii

26 Iunie 2013 - Decizie inexplicabila. Si-a pus capat zilelor la 92 de ani.

O batranica a resuit sa ii surprinda pe politisti, dupa ce si-a pus capat zilelor la varsta de 92 de ani.

26 Iunie 2013 - Vanatorii din Timis se pregatesc de festival

Duminica, la Padurea Verde Timisoara, va avea loc cea de-a patra editie a Festivalului Vanatorilor, organizat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Timis .

26 Iunie 2013 - Primarul Timisoarei, Nicolae Robu se scuza: Am fost plecat in strainatate 16 zile lucratoare! Vezi ce zice Popoviciu!

Primarul Nicolae Robu sustine ca a fost plecat in strainatate, in timpul primuli sau an din mandatul de primar, doar 16 zile lucratoare, fara, insa a pune la socoteala chiar toate zilele in care a

26 Iunie 2013 - Prioritate de smecher! Un sofer cu tupeu depaseste o coloana de masini pe Splaiul Coriolan Brediceanu.

Un tanar care circula, marti in jurul pranzului, prin oras i-a sfidat pe ceilalti lugojeni care se aflau in trafic.

26 Iunie 2013 - Pap ramane la ACS Poli

Dupa o saptamana in care a oscilat intre UTA si FCM Tirgu Mures, Eduard Pap a ales sa continue la ACS Poli.

26 Iunie 2013 - Legea se respecta, nu se negociaza. Inspectoratul Teritorial de Munca Timis va organiza controale de amploare la firmele din Lugoj.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Timis au anuntat ca vor organiza luna viitoare mai multe controale la angajatorii lugojeni care au mai mult de 50 de muncitori.