Înapoi la listarea arhivei

25 Iulie 2013 - Un nou sens giratoriu in municipiu

Lucrarile la noul sens giratoriu, aflat la intersectia strazilor Closca, Crisan, Al. Astalas, I. Dragalina si Hezerisului, sunt in plina desfasurare, urmand ca investitia sa fie terminata in 60 de

25 Iulie 2013 - Interlopul Sorin Udrea si locotenentii sai, trimisi in judecata de DIICOT Timisoara. Vezi acuzatiile!

TIMISOARA. Dosarul Udrea ajunge in instanta. Procurorii DIICOT Timisoara au incheiat rechizitoriul in cazul gruparii conduse de temutul Sorin Udrea, ai carei membri au fost ridicati de mascati chiar

25 Iulie 2013 - Zeci de hoteluri si pensiuni din Timisoara, scoase la vanzare pe milioane de euro! Cine le cumpara?

Tweet TIMISOARA. Criza financiara pare sa-si fi pus amprenta serios asupra afacerilor din domeniul hotelier, aducand rata de ocupare a spatiilor de cazare din capitala Banatului sub 40%.

25 Iulie 2013 - Cros nocturn de Ziua Timisoarei: 4 kilometri de alergare la miezul noptii

Cateva zeci de timisoreni au luat startul, in 2012, la primul eveniment sportiv de acest gen desfasurat dupa lasarea intunericului.

25 Iulie 2013 - Zona 0 in sistemul Timpark. Costul parcarii este de 3 lei pe ora

Peste trei saptamani, sistemul Timpark iti poate scoate mai multi bani din buzunar, in cateva parcari centrale.

25 Iulie 2013 - Bac-ul schimba! Afla ce modificari survin in sesiunea de toamna!

Minsiterul Educatiei a decis ca examenele de Bacalureat sa se organizeze doar in colegii nationale. Liceele slabe nu vor mai fi centre de examinare.

25 Iulie 2013 - Finantele Publice din Timis vor avea program normal sambata: Functionarii recupereaza zilele de greva

Asa cum au promis, functionarii de la Directia Finantelor Publice din Timisoara, urmeaza sa recupereze zilele de 22 si 23 iulie, in care nu au lucrat din cauza unei greve spontane.

25 Iulie 2013 - Copii, deveniti hoti de whisky, prinsi de politisti la Timisoara

TIMISOARA. La varsta marilor bravuri, au dat iama in alcool! La doar 15, respectiv 17 ani, doi pusti au spart doua pravalii din Timisoara de unde au furat patru sticle de whisky.

25 Iulie 2013 - Aproape 2.500 de candidati au asteptat rezultatele examenelor de admiterea la Facultatea de Medicina din Timisoara

Tinerii care viseaza sa devina medici au asteptat cu sufletul rezultatele examenul la una din cele trei facultati ale Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara.

25 Iulie 2013 - A facut din fotografie o arta. Expozitie de fotografii cu lumina UV realizata in premiera de o lugojeanca.

Lugojeanca Jaqueline Mates, studenta in anul III la Facultatea de Arte si Design din Timisoara, si-a sustinut lucrarea de licenta printr-un proiect inedit. Acesta a cuprins o prezentare de fotografii

25 Iulie 2013 - Directia Regionala a Finantelor ramane la Timisoara, dar mai multi inspectori vor fi concediati.

Premierul Victor Ponta a anuntat dupa sedinta de guvern, de miercuri, ca Directia Regionala a Finantelor a regiunii vest va fi la Timisoara.