Înapoi la listarea arhivei

07 Septembrie 2013 - Un nou accident grav din cauza vitezei, pe soseaua de centura a Timisoarei. O Honda intrat ca un glont sub o remorca

Autoturismul Honda se indrepta cu mare viteza din directia Dumbravita spre Arad, pe soseaua de centura. Pe drum, in fata soferului a aparut un autocamion cu remorca. Acesta circula regulamentar pe

07 Septembrie 2013 - Romii care au ocupat ilegal terenurile Primariei Timisoara din Blascovici au buletin pe Loga. Nu vor fi alungati, deocamdata!

TIMISOARA. De ce lasa reprezentantii Primariei Timisoara romii fara adapost sa locuiasca pe terenurile municipalitatii? Explica viceprimarul Traian Stoia: oamenii se afla pe listele sociale ale

07 Septembrie 2013 - Trei dintre romanii raniti in accidentul din Ungaria au fost adusi la Timisoara si internati la Spitalul Judetean si Spitalul de Copii. Vezi care este starea lor! FOTO!

TIMISOARA. 3 dintre romanii raniti in teribilul accident petrecut pe o autostrada din Ungaria, vinerea trecuta, si ramasi internati in spital la Budapesta, au fost transferati in tara, la Timisoara.

07 Septembrie 2013 - Alerta la Liceul C.D. Loga! Cladirea e un pericol pentru elevi. Robu: Putem sa dam drumul la licitatia pentru reabilitare, acum se fac reparatii

TIMISOARA. Reabilitarea cladirii in care functioneaza Liceul C.D. Loga a fost blocata o buna bucata de timp, cu toate ca banii sunt deja asigurati de Banca de Dezvoltare a Germaniei.

07 Septembrie 2013 - Pistolarii de pe Marasesti raman dupa gratii. Atat de prost si-au facut treaba politistii, incat tiganii nu mai iasa din arest.

Judecatorii lugojeni nu s-au lasat induplecati de catre cei doi barbati, care nu s-au sfiit sa foloseasca armele luna trecuta in plina strada la Lugoj.

07 Septembrie 2013 - Tragedie fara margini! O fetita de trei ani a murit strivita de un tractor.

O copila in varsta de trei ani a murit dupa ce a fost strivita de un tractor.

07 Septembrie 2013 - "Croitorasul cel viteaz", pe ecranul gigant de la stadionul "Dan Paltinisanu"

Continua proiectiile in cinematograful in aer liber amenajat de Primarie, langa stadionul "Dan Paltinisanu". Urmatorul film care va fi proiectat pe ecranul urias este tot pentru copii.