Înapoi la listarea arhivei

24 Septembrie 2013 - O grija in minus pentru studentii din Timisoara! Nicolae Robu anunta gratuitate pentru toti si fara decontarea de 50% de la universitate

Ca toti studentii pot circula gratuit cu tramvaiul, autobuzul sau troleibuzul prin Timisoara nu mai este o noutate.

24 Septembrie 2013 - Scoala a inceput, dascalii inca isi cauta catedre. Vezi unde mai sunt posturi libere, in Timis, si cine le poate ocupa!

In fiecare marti, de la ora 15 la sediul Inspectoratulul Scolar Judeten Timis au loc sedinte publice de repartizare a posturilor ramase neocupate in invatamantul timisean.

24 Septembrie 2013 - Incepe verificarea detinatorilor de animale de companie din Timisoara

Pentru inceput, actiunea se va desfasura in cartierul Freidorf si are ca tematica verificarea si informarea cetatenilor cu privire la prevederile legale stipulate in Hotararea de Consiliu Local.

24 Septembrie 2013 - Ucigasul cu Ferrari a fost eliberat din inchisoare dupa doi ani si doua luni

Acum cinci ani, Cocoana se afla la volanul unui Ferrari pe un bulevard din centrul Timisoarei cand a pierdut controlul volanului, a acrosat un taxi si apoi si-a oprit bolidul pe trotuar, peste Lucian

24 Septembrie 2013 - Avalansa de solicitari. Dupa incidentul de la Bucuresti, lugojenii au inrosit telefonul Salprest

Incidentul petrecut in urma cu trei saptamani la Bucuresti, a provocat aproape o isterie la nivel local.

24 Septembrie 2013 - Marcel Miclau este noul director adjunct al AJOFM Timis

Pesedistul Marcel Miclau a devenit directorul adjunct al Directiei Judetene de Ocuparea Fortelor de Munca Timis, fiind detasat in noua functie petru o perioada de 6 luni.

24 Septembrie 2013 - Constructorii de la autostrada nu pleaca inainte sa repare si drumurile judetene pe care le-au stricat

Italienii care lucreaza la constructia primului tronson de autostrada Lugoj - Deva, nu vor inchide santierul pana cand nu vor reface si drumurile judetene pe care le-au stricat.

24 Septembrie 2013 - Fetele de la CSM Lugoj, vicecampioane balcanice la volei

Sala "Ioan Kunst Ghermanescu" din Lugoj a gazduit, in weekend-ul recent incheiat, Cupa Balcanica, o competitie in trei. Banatencele au castigat meciul cu Zeleznicar, scor 3-1, dar au pierdut cu 0-3

24 Septembrie 2013 - Remember Maria Tanase. Spectacol omagial la Teatrul Municipal "Traian Grozavescu" din Lugoj

Teatrul Municipal "Traian Grozavescu" din Lugoj, va gazdui miercuri de la ora 18:00, spectacolul omagial "Maria Tanase" Centenar 1913-2013.

24 Septembrie 2013 - Universitatea Politehnica Timisoara a deschis anul universitar 2013-2014.

Anul universitar, pentru studentii politehnisti timisoreni, a inceput in 23 septembrie.