Înapoi la listarea arhivei

01 Martie 2014 - FEMEI in trafic: O soferita de BMW a intrat in plin intr-un TRAMVAI

Soferita unui BMW a a intrat cu masina in plin intr-un tramvai. Incidentul s-a petrecut sambata, in jurul orei 10,30, in statia de tramvai de langa Sala Olimpia din Timisoara.

01 Martie 2014 - ACS Poli Timisoara - Sageata Navodari, un meci de care pe care

Care pe care va fi primul meci oficial disputat de ACS Poli Timisoara pe stadionul "Dan Paltinisanu", in 2014. Timisorenii primesc replica vecinei de clasament, Sageata Navodari, una dintre

01 Martie 2014 - Virgil Iantu lanseaza primul album solo in orasul natal: "Este un proiect facut din placere, nu vreau sa ma imbogatesc cu el"

Virgil Iantu a ales orasul natal Timisoara calocatie de debut din cadrul turneului de lansare a primului sau album solo "Ieri si Azi".

01 Martie 2014 - O jumatate de viata - Impresii in alb si negru. Expozitie inedita in imagini la Galeria Pro Arte

Galeria Pro Arte a gazduit, vineri seara, in prezenta unui public numeros, vernisajul expozitiei fotografice "O jumatate de viata - Impresii in alb si negru", semnata de Stephan K. Rambacher.

01 Martie 2014 - BC Timisoara pierde la limita, la Oradea. Alb-violetii au cedat in ultimele secunde ale meciului disputat joi

Tweet Trupa lui Petricevic a avut 15 puncte avans la debutul partii secunde a jocului. Timisorenii au ramas la conducere pana in ultimul minut si au pierdut in final la un singur punct diferenta.

01 Martie 2014 - VIDEO. Transport in comun de rasu'-plansu' la Timisoara: calatorii s-au dat jos sa impinga tramvaiul

La Timisoara, pe langa bilet de transport, calatorii care circula cu tramvaiul trebuie sa aiba si conditie fizica. Cateva persoane care se aflau ieri intr-o garnitura, au fost nevoite sa impinga

01 Martie 2014 - Presedintele PNL Timis Nicolae Robu ar merge in alianta cu PSD, dar nu oricum. Vezi ce le cere pesedistilor!

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, nu spune nu continuarii aliantei cu PSD la nivel local, dar nu in orice fel de conditii.

01 Martie 2014 - Primaria vrea sa cumpere inca un bloc de locuinte sociale

Autoritatile locale vor achizitioneze un bloc cu 60 de garsoniere si cinci apartamente, in zona Lipovei. Blocul de pe strada Ialomita, pe care ar vrea sa-l cumpere Primaria e mobilat, dar nu are