Înapoi la listarea arhivei

23 Aprilie 2014 - Inchis la pasaj, deschis la... aglomeratie

Inchiderea circulatiei in zona Complexului Studentesc din Timisoara a dat din nou traficul peste cap. Lucrarile de pe santierul Michelangelo trec intr-o noua etapa, asa ca accesul masinilor nu mai

23 Aprilie 2014 - Manu Chao va sustine un concert la Timisoara

Manu Chao va canta in iunie, la Muzeul Satului din Timisoara. 5.000 de oameni se vor putea bucura de un concert cu un artist considerat unul dintre cei mai influenti muzicieni din lume.

23 Aprilie 2014 - Mai multe cartiere din Timisoara vor ramane joi fara apa calda si apa rece

Mai multe cartiere din Timisoara vor ramane joi fara apa calda si apa rece hidrofor la PT 84, 86 si 30. Colterm va efectua lucrari de automatizare in intervalul orar 8-16.

23 Aprilie 2014 - Inchiderea circulatiei rutiere in zona pasajului Michelangelo va dura doua luni

Inchiderea circulatiei rutiere in zona pasajului Michelangelo a dat peste cap traficul in Timisoara, soferii fiind nevoiti sa aleaga rute alternative, din cauza restrictiilor.

23 Aprilie 2014 - 95 de milioane de euro vor fi alocati proiectelor strategice

Aproximativ 95 de milioane de euro vor fi alocati proiectelor strategice realizate in cadrul programului transfrontalier 2014 - 2020, intre Romania si Ungaria.

23 Aprilie 2014 - Accident spectaculos la pasajul Jiul din Timisoara! Circulatie blocata de un buldozer prabusit in drum. FOTO!

Traficul pe portiunea de drum care face legatura intre bulevardul Republicii si Circumvalatiunii, pe sub pasajul de cale ferata Jiul, a fost blocat din cauza unui sofer care transporta pe platforma

23 Aprilie 2014 - Ministerul Transporturilor renunta la Aeroportul International Timisoara! NU si la pista. Primaria isi cere partea

Tweet TIMISOARA. Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia", al doilea cel mai mare aeroport din Romania, dupa Otopeni, va trece, in sfarsit, in subordinea autoritatilor judetene. Ministerul

23 Aprilie 2014 - Disputa dintre Marian Iancu si ASU Politehnica se muta de la TAS, la comisiile FRF! VEZI decizia TAS! FOTO!

Fostul investitor de la Poli Timisoara este decis sa-si continue demersul de a interzice echipei din liga a IV-a folosirea denumirii de 'Politehnica' si a culorilor alb-violet, desi reprezentantii

23 Aprilie 2014 - O masina facuta zob a fost descoperita in apa, langa Timisoara! Cum a ajuns acolo si ce s-a intamplat cu soferul.FOTO si VIDEO!

Tweet Accident misterios in judetul Timis. Mai multi oameni au descoperit o masina grav avariata , aproape scufundata intr-o balta, aproape de Timisoara. Au sunat imediat la 112 iar politistii au

23 Aprilie 2014 - Judecata pentru sofat la betie. Femeia conducea cu o alcoolemie de 1,85 % in sange

O conducatoare auto, care a fost prinsa bauta la volan, in urma cu doua luni, va fi judecata de magistratii lugojeni.

23 Aprilie 2014 - Spectacol aniversar. Ansamblul Folcloric "Perla Banatului" implineste patru ani de existenta

Ansamblul Folcloric "Perla Banatului" al Casei de Cultura a Sindicatelor organizeaza, joi 24 aprilie, de la ora 17:00, un spectacol folcloric cu ocazia implinirii a patru ani de existenta.

23 Aprilie 2014 - Se inchide traficul in zona Michelangelo

Se inchide, din nou, circulatia in zona Michelangelo din Timisoara. Din aceasta noapte, accesul masinilor peste pod si in apropierea pasajului va fi restrictionat pe toate sensurile.

23 Aprilie 2014 - A plouat cu grindina la Timisoara

A plouat cu grindina la Timisoara, pentru prima data in acest an. Pe strazile orasului a batut piatra timp de cinci minute. Bucatile de gheata au fost de dimeniuni mici.

23 Aprilie 2014 - Aproape de Liga a II-a

ACS Poli Timisoara se apropie de Liga a II-a. Banatenii au pierdut pe teren propriu in fata unei contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradarii, Universitatea Cluj, scor 1-2.

23 Aprilie 2014 - Doua masini au fost strivite. Accident la intrarea pe podul din comuna Costeiu

Seria accidentelor rutiere continua in zona Lugojului.

23 Aprilie 2014 - Indivizii care au lovit un politist din Timisoara cu o caramida in cap sunt cercetati in stare de libertate

Cinci persoane suspectate ca sunt implicate in scandalul in urma caruia un politist din Timisoara s-a ales cu capul spart, dupa ce a fost lovit cu o caramida, au fost audiate astazi de procurori.

23 Aprilie 2014 - Timisoara, in pericol sa piarda finantarea pentru sistemul de supraveghere video si trafic management. Cine e de vina

In acest moment proiectul pentru supraveghere video si trafic management pentru Timisoara este blocat, dupa ce mai multe firme au depus cereri de clarificare a cuprinsului caietului de sarcini.