Înapoi la listarea arhivei

17 Iulie 2014 - Afaceristi din Timisoara, trimisi in judecata pentru spalare de bani si evaziune fiscala

DNA a dispus trimiterea in judecata a unor afaceristi din Timisoara, intr-un dosar de evaziune fiscala, spalare de bani, falsuri si constituire de grup infractional.

17 Iulie 2014 - Primaria Timisoara asteapta oferte pentru parcarea supraterana

Primaria Timisoara asteapta investitori pentru construirea parcarii supraterane din centrul orasului. Pana in 15 octombrie pot fi depuse oferte de catre firmele interesate pentru crearea unui parcaj

17 Iulie 2014 - Spitalul Athena din Timisoara, in insolventa. Incotro se indreapta angajatii

Dupa mai multe scandaluri in care a fost implicat Spitalul Athena din Timisoara, a venit cea mai importanta consecinta: solicitarea insolventei. Unitatea sanitara nu mai poate sustine unele plati,

17 Iulie 2014 - ASU Politehnica Timisoara - in turul II din Cupa Romaniei

ASU Politehnica Timisoara s-a calificat in turul II din faza nationala a Cupei Romaniei. Alb-violetii au eliminat gruparea de Liga a III-a Millenium Giarmata.

17 Iulie 2014 - ACCIDENT pe DN 6. Un TIR s-a rasturnat si a intrat intr-o casa

Accident dramatic joi dimineata pe DN 6, pe raza localitatii timisene Recas. Un TIR s-a oprit direct intr-o casa, rasturnat.

17 Iulie 2014 - S-au trezit cu TIR-ul in casa! Accident cu un autotren rasturnat, aproape de Timisoara, la Recas!

TIMIS. Momente de panica pentru o familie din Recas! Soferul bulgar al unui TIR a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat, autotrenul ajungand intr-o gospodarie. Oamenii s-au trezit efectiv cu

17 Iulie 2014 - Consilierii lui Nicolae Robu, cu masini de lux si sute de mii de euro in conturi. Care e cel mai sarac si ce avere are city-managerul Timisoarei?

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu si-a luat alaturi oameni de incredere, care au stiut sa-si faca avere de-a lungul timpului.

17 Iulie 2014 - TOPUL salariilor in Primaria Timisoara! Merita sa fii director? Ce sefi castiga cel mai bine, chiar mai bine ca primarul?

Tweet TIMISOARA. Culita Chis, Aurelia Junie, Adrian Bere, Alina Pintilie, Mihai Costa, Smaranda Haracicu, Sorin Ciurariu, Ciprian Cadariu, Martin Staia - cu totii sunt sefi de directii in Primaria

17 Iulie 2014 - Motivarea sentintei prin care smecherul cu BMW de la Lugoj, care a nenorocit o femeie dupa ce a condus baut si fara permis, a scapat de puscarie

Sentinta Judecatoriei Lugoj prin care smecherul cu BMW de la Lugoj a fost condamnat cu executare a fost desfiintata de Curtea de Apel, care a emis o sentinta definitiva de condamnare cu suspendare.

17 Iulie 2014 - Timisoara metropolitana: linii de transport in comun extinse in afara orasului

Timisoara vrea sa ia fata altor orase din tara si incepe sa devina un oras metropolitan pe bani europeni. Autoritatile extind transportul in comun in localitatile din apropierea capitalei Banatului.

17 Iulie 2014 - Probleme mari pentru spitalele mici

Spitalele de rang 4 din vestul tarii se confrunta cu mari probleme. Noul contract cadru, incheiat cu CJAS Timis la 1 iulie, prevede taierea drastica a fondurilor prin scaderea numarului de internari.

17 Iulie 2014 - RCM Timisoara se deplaseaza pe terenul celor de la Farul Constanta, acolo unde nu are voie sa piarda

Duel de care pe care pentru RCM Timisoara, la reluarea Superligii de rugby. Banatenii se deplaseaza pe malul marii, acolo unde nu au voie sa piarda, ca sa nu aiba emotii pentru pastrarea locului doi,