Înapoi la listarea arhivei

29 August 2014 - Scandal in cartierul Dragan. Taiat cu cutitul in timp ce incerca sa isi salveze fiica sechestrata

O tanara de 21 ani din Lugoj si tatal acesteia au ajuns, joi seara, la spitalul din Lugoj.

29 August 2014 - Cea mai bogata romanca, Veronica Gusa de Dragan, a inchis tipografia din Lugoj. Angajatii au fost trimisi in somaj!

Tipografia Fed Print din Lugoj a fost desfiintata incheind astfel, istoria uneia dintre cele mai vechi afaceri ale lui Josif Constantin Dragan.

29 August 2014 - De la bal a ajuns la spital si a luat si amenda. Un biciclist s-a izbit de o masina care circula in fata sa

Un barbat din Ohaba Forgaci a ajuns la spital, joi dupa amiaza, dupa ce s-a urcat baut pe o bicicleta cu motor si s-a izbit de masina din fata sa, cazand pe carosabil.

29 August 2014 - Formatia "Desant", concert caritabil la malul marii

Formatia timisoreana "Desant" va sustine un concert caritabil in cadrul campaniei "Music for Autism", care va avea loc in zona plajei "Legendary" din Mamaia, in seara zilei de 30 august.

29 August 2014 - ACS Poli, lot de 20 de jucatori pentru meciul cu Mioveni. Din motive medicale, Ovidiu Petre a ramas acasa

ACS Poli Timisoara face deplasarea la Pitesti pentru meciul cu CS Mioveni cu un lot de 20 de jucatori. Antrenorul Dan Alexa a lasat mai multi jucatori acasa.