Articole despre "asociatia romana a apei"

Rezultatele 1 - 30 din 72 (0.368 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Trei din opt romani beau apa nepotabila. Cat de curata este apa din Timis

Sambata, 25 Martie 2017, ora 06:24

Trei din opt romani beau apa nepotabila. Cat de curata este apa din TimisZiua Mondiala a Apei, marcata anual pe 22 martie, a adus din nou in prim plan problema deficitului dar si a calitatii acestei resurse vitale omenirii. Un raport al UNICEF arata ca peste 663 de milioane de persoane din intreaga lume nu au acces la o sursa adecvata de apa. In tara noastra, trei din opt romani consuma apa nepotabila, potrivit Autoritatii pentru Protectia Consumatorului (APC). Advertisment Aproape 10% din populatia planetei - peste 663 de milioane de oameni - traieste in prezent

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Ziua de Vest ]

A intrat in vigoare Ordinul privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 11:02

A intrat in vigoare Ordinul privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuituluiIn data de 23 februarie 2017 a intrat in vigoare Ordinul privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in anul 2017.

Asociatia Nationala de Combatere a Braconajului si Poluarii informeaza ca in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 139/23.02.2017 a fost publicat Ordinul comun al Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ministrului Mediului, cu nr. 12/144 februarie 2017 privind stabilirea

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Actualitatea Lugoj ]

TM2021: Premiera! Muzeu si centru educational la Uzina de Apa Aquatim a Timisoarei

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 10:53

TM2021: Premiera! Muzeu si centru educational la Uzina de Apa Aquatim a TimisoareiFundatia romano-germana Aquademica, infiintata de catre Aquatim si Departamentul de ape uzate al Primariei Munchen, este intre cei opt finalisti nationali ai concursului de proiecte Urbaniada, organizat de The Institute, reprezentat legal de Fundatia "Gala Societatii Civile", pentru ING Bank Romania.

Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim, a explicat ca Urbaniada sustine implementarea unor proiecte de arhitectura sau urbanism, care vizeaza imbunatatirea calitatii vietii in spatiul urban.

Life Show / stiri Life Show8 vizite[ Ziua de Vest ]

De 9 ani, Smithfield sprijina traditiile si obiceiurile locale din judetele Timis si Arad in cadrul programului "Fii unul dintre noi"

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 16:51

De 9 ani, Smithfield sprijina traditiile si obiceiurile locale din judetele Timis si Arad in cadrul programului "Fii unul dintre noi"Smithfield Romania continua si anul acesta sa sprijine traditiile si obiceiurile locale prin intermediul programului sau de responsabilitate sociala "Fii unul dintre noi", care a fost lansat in anul 2009.
"Fii unul dintre noi" este un program prin care se sustine pe termen lung promovarea culturii si a bogatelor traditii locale prin evenimente traditionale care au loc periodic in comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea. In cadrul acestuia, pana in prezent, au fost sprijinite

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Ziua de Vest ]

Topul calitatii apei potabile, pe judete

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 16:24

Topul calitatii apei potabile, pe judeteConsumul de apa menajera din Romania este cel mai mic din Uniunea Europeana, acesta reducandu-se drastic de-a lungul unui deceniu, cel mai probabil din cauza introducerii sistemelor de contorizare a consumului, arata o analiza a Institutului pentru Cercetarea Calitatii Vietii (ICCV).
De asemenea, la nivel UE, Romania are si cel mai mic procent al populatiei conectate la alimentarea cu apa intr-un sistem public. Astfel, doar 55,7% dintre romani sunt racordati la sistemul public de furnizare a

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Ziua de Vest ]

30 de ani de la Referendumul de reducere a armamentelor, efectivelor si cheltuielilor militare cu 5%, noiembrie 1986

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 14:05

30 de ani de la Referendumul de reducere a armamentelor, efectivelor si cheltuielilor militare cu 5%, noiembrie 1986Refuzul lui Ceausescu. La inceputul anilor 80, Ceausescu este atentionat de URSS ca armata romana trebuie modernizata deoarece este cea mai slab dotata din Tratatul de la Varsovia. Raspunsul lui Ceausescu a fost: "Aproape 50% din efectivele armatei lucreaza in economie. Consideram ca prin aceasta armata isi mentine chiar mai bine nivelul pregatirii de lupta si politice contribuind la dezvoltarea tarii".

Referendum national. La 23 noiembrie 1986, conform Legii 20, are loc consultarea populatiei

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Actualitatea Lugoj ]

"Let's Do It, Romania" in judetul Arad

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 23:09

In acest an, la Arad, Sistemul de Gospodarire a Apelor Arad va fi partener in organizarea "Let's Do It, Romania".
Implicarea Sistemului de Gospodarire a Apelor Arad si a sistemelor din judet in acest proiect, consta in identificarea locurilor care trebuie igienizate, centralizarea datelor, stabilirea traseelor, distribuirea in teritoriu a materialelor specifice ecologizarii, luarea tuturor masurilor preventive de securitate a muncii (accidente) si munca voluntara.
Angajatii Sistemului de

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Ziua de Vest ]

Linde Gaz - 20 de ani de inovatie si investitii in Romania

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 12:11

Linde Gaz - 20 de ani de inovatie si investitii in RomaniaLinde Gaz, cea mai mare companie de gaze industriale din tara si lider pe piata mondiala de gaze industriale, aniverseaza 20 de ani de inovatie si investitii in Romania. Cu peste 315 milioane de euro investiti incepand cu anul 1996, compania are acum o echipa de aproape 500 de specialisti implicata in diferite sectoare, precum fabricarea produselor chimice, sticla, energie, produse alimentare, farmaceutice si medicale, petrochimice si de rafinare, hidrogen, otel si metal. In 2015, Linde Gaz

Business / stiri Business34 vizite[ Ziua de Vest ]

Conferinta Eco-Impuls 2016! Cei mai buni instalatori s-au intrecut la Timisoara. Ce loc a prins Aquatim?

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 13:08

Conferinta Eco-Impuls 2016! Cei mai buni instalatori s-au intrecut la Timisoara. Ce loc a prins Aquatim?A doua editie a concursului de meserii "Stan Vidrighin" dedicat instalatorilor a avut loc la Timisoara, pe o platforma amenajata in cadrul statiei de epurare a orasului, cu prilejul conferintei Eco-Impuls 2016.
Au participat opt echipe de la companii de apa din Romania, formate fiecare din cate doi instalatori. Concurentii au avut de executat un bransament intr-o conducta sub presiune si un racord de canalizare, toate intr-un timp record, dar si la calitatea ceruta de normele din domeniu,

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Ziua de Vest ]

Eco-Impuls 2016, cea mai importanta intalnire a specialistilor in apa si canalizare, intr-un spatiu expozitional inedit, la Timisoara! FOTO!

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 23:59

Eco-Impuls 2016, cea mai importanta intalnire a specialistilor in apa si canalizare, intr-un spatiu expozitional inedit, la Timisoara! FOTO!TIMISOARA. Timisoara este in aceste zile locul de intalnire pentru operatorii serviciilor publice si pentru specialistii din domeniul apei si canalizarii, reuniti sub umbrela Conferintei Internationale Eco-Impuls.
Evenimentul are loc, timp de doua zile, in perimetrul Statiei de Epurare Stan Vidrighin Timisoara, de pe strada Pastorilor nr. 1.
Sunt zile pline de discutii si dezbateri pe tema "Licitatii in Uniunea Europeana", la care participa specialisti din cadrul operatorilor de servicii

Business / stiri Business48 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Fundatia romano-germana isi asteapta oaspetii la Timisoara!

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 23:10

Fundatia romano-germana isi asteapta oaspetii la Timisoara!Conferinta Eco-Impuls 2016. Specialisti timisoreni si germani dezbat problemele de apa-canal la Timisoara

Aquatim, Fundatia romano-germana Aquademica, Asociatia Romana a Apei si Universitatea Politehnica Timisoara organizeza, in perioada 29-30 septembrie, in perimetrul Statiei de Epurare Stan Vidrighin, de pe strada Pastorilor nr. 1 Conferinta internationala Eco-Impuls 2016, editia V.
Conf. dr. Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim, a explicat ca vor fi doua zile pline de discutii si

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Ziua de Vest ]

Pietrele cubice din Timisoara au fost salvate. S-a stopat stirbirea identitatii istorice a zonei si a orasului

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 11:09

Pietrele cubice din Timisoara au fost salvate. S-a stopat stirbirea identitatii istorice a zonei si a orasului"Tribunalul Timis a admis cererea de anulare a HCL nr. 389/22.09.2015, HCL ce prevedea "modernizarea" ultimelor 14 strazi pietruite din Timisoara. In timp ce in toate orasele civilizate din Europa se incearca reabilitarea strazilor pavate cu pietre cubice, care pastreaza parfumul vremurilor de demult, in Timisoara s-a incercat stergerea farmecului de alta data a orasului. In urma unui plan pus la cale de Primarie, s-a incercat "modernizarea" ultimelor 14 strazi pavate cu piatra cubica din oras.

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Adevarul ]

Turnurile de apa, cele mai inalte structuri din Timisoara, spatii inedite pentru Capitala Culturala Europeana din 2021

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 13:52

Turnurile de apa, cele mai inalte structuri din Timisoara, spatii inedite pentru Capitala Culturala Europeana din 2021In Timisoara exista doua turnuri de apa construite inainte de primul Razboi Mondial, intre 1912-1914. Unul se afla in Piata Badea Cartan, celalalt in cartierul Iosefin. Turnul din Piata Badea Cartan apartine fabricii de textile 1 Iunie (aflata in insolventa), iar celalat, de langa "Solventul", aproape de malul Begai, care strajuieste cartierul Iosefin, apartine Primariei Timisoara, care a preluat turnul aflat in administrarea Aquatim, in urma cu trei ani. Turnurile au functionat pana la punerea

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Adevarul ]

Ziua Inginerului 2016 - omagiu adus lui Stan Vidrighin, omul care a revolutionat sistemul de apa si canalizare al Timisoarei

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 13:10

Ziua Inginerului 2016 - omagiu adus lui Stan Vidrighin, omul care a revolutionat sistemul de apa si canalizare al TimisoareiCu ocazia Zilei Inginerului - 2016, Asociatia Generala a Inginerilor din Romania, Sucursala Timis, impreuna cu Universitatea Politehnica Timisoara si Aquatim, il va omagia pe inginerul Stan Vidrighin, in 14 septembrie, cu incepere de la ora 12, in sala Senatului Universitatii Politehnica.

Scopul evenimentului este sa evidentieze rolul complex pe care l-a avut inginerul Stan Vidrigin in dezvoltarea si modernizarea Municipiului Timisoara.

Contributiile acestei personalitati marcante pentru

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Ziua de Vest ]

Ziua Inginerului, la Universitatea Politehnica Timisoara. Ce personaj marcant din istoria orasului va fi omagiat?

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 21:22

Ziua Inginerului, la Universitatea Politehnica Timisoara. Ce personaj marcant din istoria orasului va fi omagiat?TIMISOARA. Ziua inginerului va fi marcata asa cum se cuvine, la Timisoara. Asociatia Generala a Inginerilor din Romania, Sucursala Timis, impreuna cu Universitatea Politehnica Timisoara si Aquatim il vor omagia pe inginerul Stan Vidrighin. Evenimentul va fi organizat in 14 septembrie 2016, cu incepere de la ora 12, in sala Senatului Universitatii Politehnica si are ca principal scop evidentierea rolul complex pe care l-a avut inginerul Stan Vidrigin in dezvoltarea si modernizarea Municipiului

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Apa plata cu aur imbuteliata in Romania si vanduta in China la pret de lux. O sticla ajunge sa coste 25 de euro la magazin

Joi, 30 Iunie 2016, ora 06:05

Apa plata cu aur imbuteliata in Romania si vanduta in China la pret de lux. O sticla ajunge sa coste 25 de euro la magazinRomania a intrat in randul tarilor care vand apa plata din gama de lux. Este vorba despre produsul denumit "Aur'a", afacerea unor investitori din Timisoara, ai caror angajati incarca apa in sticle direct la sursa, izvorul Ursoanea din Muntii Dognecea. Numele este inspirat de proprietatile unice in Romania ale apei, care contine si o mica cantitate de coloizi de aur si argint. In plus, are un pH ridicat, adica este natural alcalina.

Investitia in fabrica de apa de lux, din localitatea caraseana

Actualitate / stiri Actualitate118 vizite[ Adevarul ]

Colaborare romano (timisoreana) -germana in sectorul apei - intermediata de Aquatim

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 10:09

Colaborare romano (timisoreana) -germana in sectorul apei - intermediata de AquatimAquatim a informat ca o noua colaborare romano (timisoreana) -germana in sectorul apei a fost parafata in cadrul Targului International de Tehnologii de Mediu din Munchen, IFAT, cel mai important din Europa, desfasurat recent.

Parteneriatul ARA-DWA - promovat de Aquatim

Loredana Leordean, PR Aquatim, a explicat ca dr. ing. Ilie Vlaicu, prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Apei (ARA), si dipl. ing. Otto Schaaf, presedinte al Asociatiei Germane a Apei Uzate (DWA), au semnat un acord de

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Ziua de Vest ]

Nu mai stii ce sa faci de caldura in Timisoara? Hai cateva zile in cele mai racoroase locuri din Banat!

Sambata, 06 August 2016, ora 11:20

Nu mai stii ce sa faci de caldura in Timisoara? Hai cateva zile in cele mai racoroase locuri din Banat!TIMISOARA. Caldura te doboara si simti nevoia unei evadari in locuri cu adevarat racoroase si pline de farmec la o aruncatura de bat de Timisoara? Ei bine, urca-te in masina si fugi in Banatul Montan, mai exact in judetul vecin, Caras - Severin, care pe langa drumetii pe poteci umbroase iti poate oferi un numar impresionant de pesteri racoroase spre care te poti indrepta in aceste zile de foc.
Drumul pana la ele trece prin paduri fascinante, strabatute de parauri cu ape reci si repezi. Acolo,

Life Show / stiri Life Show29 vizite[ Opinia Timisoarei ]

O calatorie in epoca turbanelor pe cel mai popular drum al Banatului: Timisoara - Baile Herculane - Orsova - Clisura

Joi, 28 Iulie 2016, ora 19:10

O calatorie in epoca turbanelor pe cel mai popular drum al Banatului: Timisoara - Baile Herculane - Orsova - ClisuraAsociatia culturala "Ariergarda" Timisoara si Europa Turism organizeaza o noua tura prin locurile fascinante ale Banatului, in 13 august. Subiectul ales este fascinant.
Desi traseul cuprinde cel mai popular drum de cunoastere a Banatului, adica circuitul Timisoara-Baile Herculane-Orsova-Moldova Noua, aproximativ 450 km. Traseul este cunoscut si sub denumirea licentioasa de "Ringul mare banatean" al grupului Equilibrium. "Noi va vom prezenta acest ring altfel decat poate ca il stiti", spune Ioan

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Ziua de Vest ]

Investitie de 5 milioane euro intr-o fabrica de apa minerala de lux deschisa la Ocna de Fier

Luni, 27 Iunie 2016, ora 17:46

Investitie de 5 milioane euro intr-o fabrica de apa minerala de lux deschisa la Ocna de FierTrei oameni de afaceri timisoreni cu investitii in energie, turism si servicii medicale au inaugurat in luna iunie o fabrica de apa minerala in localitatea Ocna de Fier din judetul Caras-Severin. Apa AUR'A, cu un PH ridicat si continut de aur si argint, este pozitionata pe segmentul de lux si destinata in principal exportului, iar in Romania va fi distribuita preponderent in hoteluri si restaurante.
Investitia face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro. Prima etapa, care a inclus

Business / stiri Business208 vizite[ Ziua de Vest ]

Padurile din Esarcu raman virgine!

Marti, 14 Iunie 2016, ora 13:00

Padurile din Esarcu raman virgine!Asociatia Altitudine si Agent Green atentioneaza factorii responsabili cu privire la necesitatea conservarii padurii virgine existente in bazinul hidrografic ale paraurilor Cuntu (Sebesel), OSE Caransebes, UP VI Cuntu, conform O.M. 3397/2012.

Reprezentantii asociatiei au inaintat o solicitare in acest sens Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor - Departamentul Paduri, Garzii Forestiere Timisoara, Institutului National de Cercetare - Dezvoltare in Silvicultura "Marin Dracea" si Ocolului

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Express de Banat ]

Banatenii deportati in Baragan au dus cu ei ordinea, harnicia, dragostea pentru pamant si au dat viata unui tinut sterp

Marti, 14 Iunie 2016, ora 11:12

Banatenii deportati in Baragan au dus cu ei ordinea, harnicia, dragostea pentru pamant si au dat viata unui tinut sterpIn contextul incordarii relatiilor dintre Romania si Iugoslavia, granita dintre cele doua tari a devenit o zona sensibila pentru guvernul comunist de la Bucuresti. Etniile prezente aici, in special in Banat, erau considerate drept "elemente cu un factor ridicat de risc". S-a urmat modelul sovietic de deportare. Planurile urmareau, dupa cum s-a descoperit ulterior intr-un document redactat in 1956 la Timisoara, "igienizarea Banatului" urmarea, in primul rand, curatarea etnica a germanilor,

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Adevarul ]

Aquatim participa la ExpoApa 2016

Marti, 17 Mai 2016, ora 13:08

Aquatim participa la ExpoApa 2016Aquatim participa la cea mai importanta manifestare profesionala din Romania dedicata domeniului apei - ExpoApa 2016. Aceasta se desfasoara in perioada 16 -18 mai, si este organizata la Palatul Parlamentului de Asociatia Romana a Apei.

Manifestarea ofera publicului interesat de realizarile si noutatile din sectorul apei, un spatiu expozitional de prezentare a companiilor, dar si o zona de intalnire intre specialisti. Sunt organizate conferinte, seminarii, sesiuni de comunicari si ateliere. Un

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Ziua de Vest ]

REVOLTA. Afaceri murdare in paradisul verde! Microhidrocentrale oriunde, in Alpi, dar nu pe Nera! (VIDEO)

Joi, 18 Februarie 2016, ora 13:00

REVOLTA. Afaceri murdare in paradisul verde! Microhidrocentrale oriunde, in Alpi, dar nu pe Nera! (VIDEO)Localnicii din satele Borlovenii Vechi, Patas si Prigor s-au mobilizat exemplar si nici macar nu au vrut sa auda prezentarea proiectelor de microhidrocentrale pe Nera!

Peste 200 de localnici au umplut pana la refuz Casa de Cultura din Prigor, acolo unde Agentia pentru Protectia Mediului programase, luni, dezbaterea publica privind constructia a trei microhidrocentrale pe raul Nera, intrerupand din start dezbaterea si spunand un "NU" raspicat acestor proiecte. De indata ce Sergiu Mihut a luat

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Express de Banat ]

SENTINEsA. Judecatorii au salvat definitiv Muntii Esarcu din mainile constructorilor "ucigasi" de natura!

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 17:04

SENTINEsA. Judecatorii au salvat definitiv Muntii Esarcu din mainile constructorilor "ucigasi" de natura!Federatia Coalitia Natura 2000 Romania a obtinut sentinta definitiva si irevocabila in procesul intentat Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor cu privire la anularea Acordurilor de Mediu pentru proiectele energetice de pe raurile Sucu-Olteana si Bistra Marului, din situl Natura 2000 Muntii Tarcu.

Aceasta sentinta impiedica ca microhidrocentralele propuse de SC Alset Energy SRL si avizate inadecvat de Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin sa intre in procesul de construire.

Actualitate / stiri Actualitate83 vizite[ Express de Banat ]

Acorduri de mediu pentru construirea a patru microhidrocentrale in Muntii Tarcu, anulate de instanta

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 14:42

Acorduri de mediu pentru construirea a patru microhidrocentrale in Muntii Tarcu, anulate de instantaPotrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Federatia Coalitia Natura 2000 Romania, prin decizia instantei Muntii Tarcu "au fost salvati de la distrugere".
Federatia Coalitia Natura 2000 Romania a dat in judecata Ministerul Mediului dupa ce Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin a emis, in 2014, acorduri de mediu pentru construirea unor microhidrocentrale pe raurile Bistra Marului, Sucu si Olteana, rauri care fac parte din situl Natura 2000 Muntii Tarcu.
"Federatia a obtinut

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Adevarul ]

Conferinta Internationala Eco-Impuls 2015

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 17:26

Conferinta Internationala Eco-Impuls 2015In perioada 1-2 octombrie 2015, in perimetrul Statiei de Epurare Stan Vidrighin Timisoara, de pe strada Pastorilor nr. 1, se va desfasura editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls, cu tema "Proiecte de infrastructura mare". Conferinta va reuni specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanti ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, nume sonore din mediul universitar si institute de cercetare. Domeniile principale

Actualitate / stiri Actualitate72 vizite[ Ziarul Timisoara ]

Noutati in organizarea, gestionarea si prestarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 12:33

Noutati in organizarea, gestionarea si prestarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizareAutoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice - A.N.R.S.C., in colaborare cu Asociatia Romana a Apei - Comitetul Teritorial Vest, a organizat in data de 25 septembrie, 2015, in cadrul Hotel Resort & Spa Germisara, seminarul cu tema: "Modul de organizare, gestionare si prestare al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare" , precum si o dezbatere pe Legea nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, republicata - prezentarea

Business / stiri Business63 vizite[ Ziua de Vest ]

Aquatim organizeaza Conferinta Internationala Eco-Impuls, la Timisoara

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 10:08

Aquatim organizeaza Conferinta Internationala Eco-Impuls, la TimisoaraAquatim, Aquademica, Asociatia Romana a Apei Vest si Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, joi si vineri (1-2 octombrie), la Statia de Epurare Timisoara, editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls "Proiecte de infrastructura mare".
Conf. univ. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a explicat ca aceasta conferinta reuneste specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanti ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii,

Business / stiri Business48 vizite[ Ziua de Vest ]

Editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 13:16

Editia a patra a Conferintei Internationale Eco-ImpulsIn perioada 1-2 octombrie 2015, in perimetrul Statiei de Epurare Stan Vidrighin Timisoara, de pe strada Pastorilor nr. 1, se va desfasura editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls, cu tema "Proiecte de infrastructura mare". Conferinta va reuni specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanti ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, nume sonore din mediul universitar si institute de cercetare. Domeniile principale

Business / stiri Business48 vizite[ Ziua de Vest ]


Prima   1   2   3   Ultima
Cele mai citite stiri
Jandarm in spital, dupa ce a fost snopit in bataie de o femeie, in Timis. Ce s-a intamplat?
TIMIS. Un jandarm a ajuns la spital, cu rani grave, dupa ce a fost batut, intr-un bar din judetul ...
Se muta in sfarsit. Schimbare importanta intr-una dintre marile piete din Timisoara
TIMISOARA. Planurile de remodelare a uneia dintre cele mai mari piete din Timisoara incep sa prinda ...
Noua linie RATT care va lega cartierele marginase ale Timisoarei
Potrivit reprezentantilor RATT, traseul liniei 23 va fi urmatorul: sens giratoriu Matei Millo - str. ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor