Articole despre "asociatia romana a apei"

Rezultatele 1 - 30 din 50 (0.678 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Aquatim participa la ExpoApa 2016

Marti, 17 Mai 2016, ora 13:08

Aquatim participa la ExpoApa 2016Aquatim participa la cea mai importanta manifestare profesionala din Romania dedicata domeniului apei - ExpoApa 2016. Aceasta se desfasoara in perioada 16 -18 mai, si este organizata la Palatul Parlamentului de Asociatia Romana a Apei.

Manifestarea ofera publicului interesat de realizarile si noutatile din sectorul apei, un spatiu expozitional de prezentare a companiilor, dar si o zona de intalnire intre specialisti. Sunt organizate conferinte, seminarii, sesiuni de comunicari si ateliere. Un

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Ziua de Vest ]

REVOLTA. Afaceri murdare in paradisul verde! Microhidrocentrale oriunde, in Alpi, dar nu pe Nera! (VIDEO)

Joi, 18 Februarie 2016, ora 13:00

REVOLTA. Afaceri murdare in paradisul verde! Microhidrocentrale oriunde, in Alpi, dar nu pe Nera! (VIDEO)Localnicii din satele Borlovenii Vechi, Patas si Prigor s-au mobilizat exemplar si nici macar nu au vrut sa auda prezentarea proiectelor de microhidrocentrale pe Nera!

Peste 200 de localnici au umplut pana la refuz Casa de Cultura din Prigor, acolo unde Agentia pentru Protectia Mediului programase, luni, dezbaterea publica privind constructia a trei microhidrocentrale pe raul Nera, intrerupand din start dezbaterea si spunand un "NU" raspicat acestor proiecte. De indata ce Sergiu Mihut a luat

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Express de Banat ]

SENTINEsA. Judecatorii au salvat definitiv Muntii Esarcu din mainile constructorilor "ucigasi" de natura!

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 17:04

SENTINEsA. Judecatorii au salvat definitiv Muntii Esarcu din mainile constructorilor "ucigasi" de natura!Federatia Coalitia Natura 2000 Romania a obtinut sentinta definitiva si irevocabila in procesul intentat Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor cu privire la anularea Acordurilor de Mediu pentru proiectele energetice de pe raurile Sucu-Olteana si Bistra Marului, din situl Natura 2000 Muntii Tarcu.

Aceasta sentinta impiedica ca microhidrocentralele propuse de SC Alset Energy SRL si avizate inadecvat de Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin sa intre in procesul de construire.

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Express de Banat ]

Acorduri de mediu pentru construirea a patru microhidrocentrale in Muntii Tarcu, anulate de instanta

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 14:42

Acorduri de mediu pentru construirea a patru microhidrocentrale in Muntii Tarcu, anulate de instantaPotrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Federatia Coalitia Natura 2000 Romania, prin decizia instantei Muntii Tarcu "au fost salvati de la distrugere".
Federatia Coalitia Natura 2000 Romania a dat in judecata Ministerul Mediului dupa ce Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin a emis, in 2014, acorduri de mediu pentru construirea unor microhidrocentrale pe raurile Bistra Marului, Sucu si Olteana, rauri care fac parte din situl Natura 2000 Muntii Tarcu.
"Federatia a obtinut

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Adevarul ]

Conferinta Internationala Eco-Impuls 2015

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 17:26

Conferinta Internationala Eco-Impuls 2015In perioada 1-2 octombrie 2015, in perimetrul Statiei de Epurare Stan Vidrighin Timisoara, de pe strada Pastorilor nr. 1, se va desfasura editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls, cu tema "Proiecte de infrastructura mare". Conferinta va reuni specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanti ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, nume sonore din mediul universitar si institute de cercetare. Domeniile principale

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Ziarul Timisoara ]

Noutati in organizarea, gestionarea si prestarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 12:33

Noutati in organizarea, gestionarea si prestarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizareAutoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice - A.N.R.S.C., in colaborare cu Asociatia Romana a Apei - Comitetul Teritorial Vest, a organizat in data de 25 septembrie, 2015, in cadrul Hotel Resort & Spa Germisara, seminarul cu tema: "Modul de organizare, gestionare si prestare al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare" , precum si o dezbatere pe Legea nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, republicata - prezentarea

Business / stiri Business58 vizite[ Ziua de Vest ]

Aquatim organizeaza Conferinta Internationala Eco-Impuls, la Timisoara

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 10:08

Aquatim organizeaza Conferinta Internationala Eco-Impuls, la TimisoaraAquatim, Aquademica, Asociatia Romana a Apei Vest si Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, joi si vineri (1-2 octombrie), la Statia de Epurare Timisoara, editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls "Proiecte de infrastructura mare".
Conf. univ. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a explicat ca aceasta conferinta reuneste specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanti ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii,

Business / stiri Business44 vizite[ Ziua de Vest ]

Editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 13:16

Editia a patra a Conferintei Internationale Eco-ImpulsIn perioada 1-2 octombrie 2015, in perimetrul Statiei de Epurare Stan Vidrighin Timisoara, de pe strada Pastorilor nr. 1, se va desfasura editia a patra a Conferintei Internationale Eco-Impuls, cu tema "Proiecte de infrastructura mare". Conferinta va reuni specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanti ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, nume sonore din mediul universitar si institute de cercetare. Domeniile principale

Business / stiri Business34 vizite[ Ziua de Vest ]

1.000.000 de puieti vor fi plantati intr-o singura zi. Se cauta sefi de parcele

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 22:28

1.000.000 de puieti vor fi plantati intr-o singura zi. Se cauta sefi de parceleSub sloganul "Plantam! Ingrijim! Impadurim!", "Plantam fapte bune in Romania" - initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat - va planta 1.000.000 de puieti intr-o singura zi.

In judetul Timis, voluntarii inscrisi vor planta 75.000 de puieti in localitatea banateana UTVIN (comuna Sanmihaiu Roman) care este unul dintre cele mai poluate sate din judet. Scopul impaduririi este revitalizarea solului neproductiv dandu-i, totodata, si un rol de protectie forestiera a localitatii de

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Pentru Timisoara ]

Digurile care-i apara de inundatii pe locuitorii din Tomesti, au inceput sa se rupa

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 10:31

Digurile care-i apara de inundatii pe locuitorii din Tomesti, au inceput sa se rupaEdilii din Tomesti continua sa se teama de inundatii, din cauza problemelor care au aparut pe partea superioara a raului Bega, intre Luncanii de jos si Valea lui Liman.
Mai exact, digul de protectie si de sustinere a drumului, construit dupa dezastrul din 2000, a inceput sa se rupa.
Reprezentantilor comunei le e frica de o ploaie sau o viitura mai serioasa, care ar putea distruge digul.
"Cei de la Apele Romane nu stiu decat sa vina si sa ia bani. Se lauda cu indiguiri pe nu stiu unde, dar aici,

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Redesteptarea ]

Voluntarii vor planta copaci pe 15 hectare de teren neproductiv din Utvin

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 07:45

Voluntarii vor planta copaci pe 15 hectare de teren neproductiv din Utvin14 noiembrie 2015 este data la care "Plantam fapte bune in Romania" - initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat - va demara cea mai ampla actiune de impadurire din Romania.

Modificarea datei evenimentului este cauzata de avertizarea de seceta pentru lunile urmatoare, fapt care va afecta gradul de prindere al puietilor.
"Prin aceasta actiune dorim sa demonstram ca, printr-un parteneriat solid intre autoritati si societatea civila, se poate naste cea mai ampla actiune de

Actualitate / stiri Actualitate63 vizite[ Ziua de Vest ]

Nu mai stii ce sa faci de cald? Hai cateva zile in chiar cele mai racoroase locuri aproape de Timisoara!

Sambata, 15 August 2015, ora 21:30

Nu mai stii ce sa faci de cald? Hai cateva zile in chiar cele mai racoroase locuri aproape de Timisoara!In Banatul Montan, mai exact in judetul Caras-Severin, care are un relief in mare parte carstic, se gaseste un numar impresionant de pesteri racoroase spre care puteti porni in aceste zile de foc. Drumul pana la ele este prin paduri umbroase strabatute de parauri cu ape reci si repezi. Acolo, arsita dispare ca prin farmec.
Iata, mai jos, care sunt cele mai frumoase pesteri care se gasesc nu departe de Timisoara.
Pestera Gaura Turcului
- Se afla la circa 5,5 km de Resita, in versantul drept al

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Lidl lanseaza programul national de reciclare PET-uri "ComPETitia pentru un viitor mai bun"

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 10:38

Lidl lanseaza programul national de reciclare PET-uri "ComPETitia pentru un viitor mai bun"Lidl demareaza campania "ComPETitia pentru un viitor mai bun", un proiect cu o larga acoperire nationala care are ca scop educarea si implicarea romanilor in colectarea selectiva a deseurilor de ambalaj, cu precadere a celor de tip PET. Proiectul este organizat in parteneriat cu Intersemat si Asociatia Planeta Verde, beneficiind de sprijinul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.

Situatia actuala din Romania in materie de reciclare

Pana in 2020, statele UE, inclusiv Romania, trebuie sa

Actualitate / stiri Actualitate203 vizite[ Ziua de Vest ]

FOTO Mare sarbatoare svabeasca la Sacalaz. 250 de ani de la colonizarea localitatii cu germani. "Tinerii nu stiu romaneste dar sunt fascinati de Banat"

Vineri, 29 Mai 2015, ora 23:33

FOTO Mare sarbatoare svabeasca la Sacalaz. 250 de ani de la colonizarea localitatii cu germani. "Tinerii nu stiu romaneste dar sunt fascinati de Banat"Mare sarbatoare la Sacalaz. Peste 300 de svabi banateni au incins un kirvei ca in vremurile bune ale comunei. Fii satului s-au intors pe meleagurile natale pentru a participa la sarbatoarea a 250 de ani de la colonizarea Sacalazului (Sackelhausen, Szakalhaza) cu etnici germani.
Evenimentul a fost organizat de Organizatia Sacalazenilor de la Reutlingen si Asociatia Svabilor Banateni din Munchen. Cazul svabilor de la Sacalaz este unul aparte, aproape toti cei emigrati in Germania au ajuns la

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ Adevarul ]

Sediul "ADR Vest", gazda pentru Excelenta Sa doamna Tove Bruvik WESTBERG - ambasador al Norvegiei in Romania

Marti, 24 Februarie 2015, ora 15:07

Sediul "ADR Vest", gazda pentru Excelenta Sa doamna Tove Bruvik WESTBERG - ambasador al Norvegiei in RomaniaAsociatia "Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic" este castigatoarea unei finantari norvegiene pentru proiectul "Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest" - singurul, din Regiunea Vest, care beneficiaza de un sprijin din partea acestei tari.

Excelenta Sa doamna Tove Bruvik WESTBERG - ambasador al Norvegiei in Romania - a fost prezenta, saptamana trecuta, in Regiunea Vest. Intalnirea a fost organizata ca urmare a castigarii, de catre Asociatia "Tehimpuls - Centrul

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Ziarul Timisoara ]

Ambasadorul Norvegiei in Romania a fost in vizita la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 10:27

Ambasadorul Norvegiei in Romania a fost in vizita la Agentia pentru Dezvoltare Regionala VestExcelenta Sa doamna Tove Bruvik Westberg, ambasador al Norvegiei in Romania, a fost prezenta joi, 19 februarie 2015, in Regiunea Vest la invitatia Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) si a Asociatiei Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic. Intalnirea a fost organizata ca urmare a castigarii, de catre Asociatia Tehimpuls - Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic, a unei finantari norvegiene pentru proiectul "Intreprinderi Eco-Inovative in

Business / stiri Business80 vizite[ Ziua de Vest ]

ONG-urile le cer autoritatilor masuri ferme impotriva contaminarii apei potabile din zona Beba Veche

Marti, 17 Februarie 2015, ora 12:00

ONG-urile le cer autoritatilor masuri ferme impotriva contaminarii apei potabile din zona Beba VecheLa inceputul acestui an, primarul comunei timisene Beba Veche, Ioan Bohancanu, se plangea Prefecturii ca apa potabila din localitate nu este la parametrii de calitate impusi de lege, concentratia de arsen depasind limitele admise si i-a cerut prefectului sa ajute cetatenii. 'Primarul a sesizat faptul ca la analizele privind calitatea apei potabile din localitate s-a constatat ca arsenul din apa se gaseste in cantitati mai mari decat cele admise de Legea 458/2002 privind calitatea apei potabile',

Business / stiri Business88 vizite[ Ziua de Vest ]

Petrece-ti vara in Timis!

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 10:01

Petrece-ti vara in Timis!Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT) in judetul Timis organizeaza, marti, 7 aprilie, de la ora 13, la ecluza de la Sanmihaiu Roman, o actiune de promovare a obiectivelor turistice din judetul Timis.
Delia Barbu, directorul APDT, a spus ca evenimentul este denumit Copii la drum - Trasee turistice in Timis, este cofinantata de Consiliul Judetean Timis, si are loc in cadrul Saptamanii altfel. Vor fi prezenti elevi si profesori din scolile timisene, care vor avea ocazia sa

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Ziua de Vest ]

Laurentiu-Cornel Eustatiu, fondatorul CCIA Timisoara: "Ne indreptam catre un crah si catre un razboi!"

Duminica, 15 Martie 2015, ora 17:55

Laurentiu-Cornel Eustatiu, fondatorul CCIA Timisoara: "Ne indreptam catre un crah si catre un razboi!"Interviu cu Laurentiu-Cornel Eustatiu, fondatorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara (CCIAT), in 1990 - prima din Romania.

Dle Eustatiu, cine sunteti dumneavoastra? Prezentati-va pe scurt cititorilor?
Sa incep cu o gluma. Ca om de afaceri am 56 ani plus TVA, adica 69 ani. Sunt fondatorul Camerei de Comert si Industrie Alimentara Timisoara, tatal sistemului cameral din tara noastra, fiindca din Timisoara s-a extins in intreaga tara. Sunt si vicepresedintele Frontului

Actualitate / stiri Actualitate171 vizite[ Ziua de Vest ]

Turismul in Timis: Conferinta nationala, la Buzias

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 12:24

Turismul in Timis: Conferinta nationala, la BuziasAsociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT) Timis organizeaza conferinta "Turism in Timis - asteptari, probleme si solutii", vineri, 27 februarie, de la ora 9,30, in statiunea balneoclimarica Buzias, in sala de conferinte a Hotelului Silvana (str. Principala nr. 9).
Delia Barbu, directorul asociatiei, a spus ca au confirmat prezenta peste 40 de specialisti din tara si din judet. Deschiderea conferintei va fi facuta de Calin Dobra, presedintele APDT Timis, si de Ilas Alger

Actualitate / stiri Actualitate78 vizite[ Ziua de Vest ]

Eficienta energetica pentru firmele si administratiile publice din Banat

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 09:07

Eficienta energetica pentru firmele si administratiile publice din BanatCosturile cu energia ar putea scadea pentru marii consumatori industriali, administratiile publice sau firmele private din Banat, date fiind cele mai noi solutii si proiecte din domeniul energiei regenerabile.

Acestea vor fi prezentate in cadrul conferintei cu tema 'Eficienta energetica - cost sau oportunitate?' care va avea loc joi si vineri la Timisoara si care li se va adresa marilor consumatori industriali, firmelor din Banat si administratiilor publice din zona de vest a tarii.
'Vor fi

Business / stiri Business67 vizite[ Ziua de Vest ]

Primarii vizionari ai Timisoarei. Oamenii care au lasat multe in urma lor

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 12:13

Primarii vizionari ai Timisoarei. Oamenii care au lasat multe in urma lorLa mijlocul secolul al XIX-lea, Timisoara a inceput sa infloreasca intr-un ritm ametitor. Pana la Primul Razboi Mondial avea sa devina al treilea oras ca importanta al Ungariei de atunci, dupa Budapesta si Presburg (Bratislava). La dezvoltarea orasului aveau sa isi aduca contributia cativa primari de mare prestigiu. Va vom prezenta sase primari celebri din Timisoara.
Jozsef Klapka (1786-1863) a fost primarul Timisoarei in perioada 1819-1833. De numele sau se leaga infiintarea primei biblioteci

Actualitate / stiri Actualitate130 vizite[ Adevarul ]

Liber la drujba in Cosava Mica. 700 de hectare de padure virgina, scoase din pix de pe lista UNESCO

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 10:59

Liber la drujba in Cosava Mica. 700 de hectare de padure virgina, scoase din pix de pe lista UNESCODirectia Silvica din Caras Severin a reusit sa elimine din pix 700 de hectare de padure virgina de fag dintre cele care ar putea fi incluse in patrimoniul mondial UNESCO (lipsindu-le, implicit, si de protectia pe care ar putea beneficia in urma dobandirii acestui statut). Romania are 25 de zone de padure propuse spre a fi declarate patrimoniu mondial UNESCO, potrivit unui studiu realizat de Iovu Biris, secretarul Institutului pentru Cercetari si Amenajamente (ICAS) din Romania, la cererea

Business / stiri Business276 vizite[ Ziua de Vest ]

Ajutor financiar pentru zonele calamitate din Timis

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 00:01

Ajutor financiar pentru zonele calamitate din TimisZonele din judetul Timis care sunt astazi expuse riscului de inundatii primesc ajutor financiar din partea Primariei Timisoara pentru calamitatile care au avut loc aici in vara.

Consilierii locali au decis sa trimita la Gataia, Denta, Jamu Mare si Moravita aproape 400.000 de lei

Astfel, orasul Gataia va primi 150.000 de lei, loc unde de altfel s-au produs si cele mai mari pagube. Aproximativ 200 de

Actualitate / stiri Actualitate124 vizite[ DIGI 24 Timisoara ]

Timisoara devine "inima spiritului catalan"

Vineri, 08 August 2014, ora 09:35

Timisoara devine "inima spiritului catalan"Vernisajul expozitiei "Musics de festa" ("Muzica de sarbatoare") de la Galeria "Helios" a dat, practic, startul Festivalului Catalan, care se desfasoara in aceste zile la Timisoara. Au fost prezentate atat imagini, cat si instrumente din viata culturala a Cataloniei, regiunea din nord-estul Spaniei.
Iubitorii de arta au putut admira o parte din instrumentele folosite in cadrul festivalului, dintre care unul vechi de peste 100 de ani.
"Pentru noi este o mare onoare sa avem prezente

Life Show / stiri Life Show198 vizite[ Ziarul Timisoara ]

Topul companiilor si regiilor Primariei Timisoara: Aquatim a avut un profit de 13 milioane de euro, in 2013

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 00:00

Topul companiilor si regiilor Primariei Timisoara: Aquatim a avut un profit de 13 milioane de euro, in 2013Nicolae Robu a dorit sa vada in ce masura si-au facut datoria managerii societatilor si regiilor primariei. Edilul-sef a cerut toate datele legate de venituri si cheltuieli pe anul 2013, cat si numarul de angajati.

Cea mai profitabila companie pe 2013 este Aquatim SA, care a avut venituri de 162,5 milioane de lei si a cheltuit 105,8 milioane de lei. Astfel, societatea condusa de Ilie Vlaicu a realizat un profit de 13 milioane de euro. Numarul de angajatilor de la Aqutim este 910.

Pe

Business / afaceri176 vizite[ Adevarul ]

Centrala nucleara la Szeged, in zona de granita? Marian Vasile recomanda folosirea energiei geotermale

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 11:47

Centrala nucleara la Szeged, in zona de granita? Marian Vasile recomanda folosirea energiei geotermaleMarian Vasile, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, a spus ca ungurii se gandesc sa construiasca o centrala nucleara in zona, la granita cu Romania, mai precis la Szeged, pe Tisa.

Mai precis, acesta a dezvaluit intentiile ungurilor vorbind despre surse alternative pentru producerea energiei, in cadrul unei prezentari a Asociatiei pentru Managementul Energiei (AMET), a masterplanului de energie.

Vicepresedintele CJ a vorbit despre apa termala, care, la temperaturi inalte, poate

Actualitate / stiri Actualitate121 vizite[ Ziua de Vest ]

Premiul de excelenta pentru Aquatim, la Expo Apa 2013

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 01:06

Premiul de excelenta pentru Aquatim, la Expo Apa 2013Eforturile facute de societatea Aquatim pentru a atrage importante fonduri nerambursabile cu care sa finanteze investitiile mari pentru apa si canalizare in regiune au fost apreciate la recenta editie a Forumului Regional al Apei, din iunie, de la Bucuresti.

Asociatia Romana a Apei, care organizeaza de 15 ani manifestarile cuprinse sub titlul generic Expo Apa a acordat anul acesta Aquatim un premiu de excelenta pentru progresul inregistrat in implementarea proiectului de investitii din

Business / stiri Business89 vizite[ Ziua de Vest ]

Primaria Timisoara, Retim si Aquatim vor colabora cu Primaria Munchen, in scopul protectiei mediului

Marti, 05 Februarie 2013, ora 00:36

Primaria Timisoara, Retim si Aquatim vor colabora cu Primaria Munchen, in scopul protectiei mediuluiPrimarul Timisoarei, Nicolae Robu, primarul orasului Munchen, Hep Monatzeder, directorul Aquatim, Ilie Vlaicu, si reprezentanti ai Intreprinderii de Management a Deseurilor Munchen, Fundatiei Aquademica si Retim au semnat un acord de colaborare, luni, 4 februarie, in domeniul protectiei mediului si al managementului deseurilor.

"E un parteneriat excelent. Un numar important de specialisti de la Aquatim au beneficiat de stagii de perfectionare la Munchen. Pe de alta parte participanti au

Actualitate / stiri Actualitate170 vizite[ Ziua de Vest ]

Apa de la robinetele timisorenilor, analizata de laboratoarele mai multor tari

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 11:44

Apa de la robinetele timisorenilor, analizata de laboratoarele mai multor tariIn 2012, au fost cinci runde de incercari, in care s-au testat peste 40 de indicatori de calitate

Laboratorul Aquatim participa in fiecare an la programe complexe de testare, numite scheme de intercomparare, pentru a-si evalua performanta.

In 2012, laboratorul societatii a participat la trei asemenea scheme - doua pentru apa potabila (analize fizico-chimice si microbiologice) si una pentru apa reziduala (analize fizico-chimice). De-a lungul anului, au fost cinci runde de incercari, in

Actualitate / stiri Actualitate235 vizite[ Ziua de Vest ]


Prima   1   2   Ultima
Cele mai citite stiri
S-a crezut furios si iute facand drifturi in intersectie la Timisoara, cu BMW-ul! Acum isi plange in pumni. Ce amenda uriasa are de platit un tanar?
TIMISOARA. Un timisorean care a vazut de prea multe ori filmul 'Fast&Furious:Tokyo drift' s-a gandit ...
Tineri injunghiati cu cutitul in fata unui club din Timisoara! Ce a urmat?
TIMISOARA. Incaierare sfarsita in spital pentru doi tineri din Timisoara care au fost injunghiati de ...
A fost reabilitata o bucata din 'centura' ocolitoare alternativa a Timisoarei, pentru masinile mici! Cat a costat?
TIMISOARA. Timisoara nu are un inel de centura ocolitoare, insa mai multe drumuri care trec prin sau ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor