Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.374 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Play-off-ul elitei voleibalistice se joaca la Lugoj pentru puncte caritabile si in clasament

Vineri, 16 Martie 2018, ora 16:31

Play-off-ul elitei voleibalistice se joaca la Lugoj pentru puncte caritabile si in clasamentLugojenii sunt invitati sambata, 17 martie, de la ora 18.30, la Sala de sport I.K. Ghermanescu la un duel voleibalistic intens, din cadrul celei mai valorice divizii.
In play-off-ul elitei, fetele de la CSM Lugoj le vor infrunta pe cele de la UVT Agroland Timisoara, intr-un spectacol de zile mari, care va puncta nu doar pentru clasament ci si in scop caritabil.
Reusita de saptamana trecuta, cand impreuna cu lugojenii au

Sport / stiri Sport5 vizite[ Redesteptarea ]

Turnul de langa parcul George Enescu lasa Lugojul German fara apa

Vineri, 16 Martie 2018, ora 13:31

Turnul de langa parcul George Enescu lasa Lugojul German fara apaReprezentantii societatii Meridian 22 au anuntat ca va fi intrerupta alimentarea cu apa in Lugojul German marti, 20 martie, de la orele 22, pana miercuri, 21 martie, ora 12.

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Redesteptarea ]

Numaratoarea inversa a inceput! Principalele servicii comunitare ale Lugojului scoase la licitatie

Vineri, 16 Martie 2018, ora 13:31

Numaratoarea inversa a inceput! Principalele servicii comunitare ale Lugojului scoase la licitatieConsiliul Local Lugoj a aprobat joi, 15 martie, in cadrul sedintei extraordinare, hotararea de "stabilire a modalitatii de gestiune, aprobarea studiului de oportunitate, a fisei de date, a caietului de sarcini si a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si canalizare in municipiul Lugoj".
Aprobarea proiectului propus de administratia locala a fost posibila abia din a doua incercare, dupa ce consilierii locali ai PNL si-au schimbat optiunea de la sedinta

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Redesteptarea ]

Culorile politice, in sfarsit de acord in unanimitate! Consiliul Local Lugoj condamna Pactul Ribbentrop-Molotov si sustine reunirea Basarabiei cu Romania

Vineri, 16 Martie 2018, ora 10:31

Culorile politice, in sfarsit de acord in unanimitate! Consiliul Local Lugoj condamna Pactul Ribbentrop-Molotov si sustine reunirea Basarabiei cu RomaniaLa propunerea consilierului PMP, Fedor Masnita, Consiliul Local Lugoj a adoptat in unanimitate joi, 15 martie, in cadrul sedintei extraordinare, o declaratie de sustinere a Unirii Republicii Moldova cu Romania.
Prin aceasta decizie, sustinuta si de primarul Francisc Boldea, municipiul de pe Timis s-a inscris in randul administratiilor locale, judetene si raionale din Romania si Republica Moldova care condamna intelegerile marilor puteri din 1939 si sprijina ferm desfiintarea granitei de pe Prut.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Redesteptarea ]

Saptamana viitoare incepe montarea acoperisului la noul "Acapulco"

Joi, 15 Martie 2018, ora 16:31

Saptamana viitoare incepe montarea acoperisului la noul "Acapulco"Spre deosebire de lucrarile publice, care avanseaza cu poticneli si cu etape amanate, la particulari lucrurile se misca mai repede. Noua cladire "Acapulco", punct de referinta al distractiilor lugojene din toate timpurile, se construieste rapid.
"Am avut noroc cu vremea foarte blanda din aceasta iarna", a declarat pentru "Redesteptarea" patronul de la "Acapulco", Petru Groza.
"De saptamana viitoare, asteptam sa vina echipa de la Arad, cu partea de acoperis. Montarea acestuia, cu finisaje cu tot,

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Redesteptarea ]

Apele Romane taie iarba, Salprestul ridica pet-urile!

Joi, 15 Martie 2018, ora 13:31

Apele Romane taie iarba, Salprestul ridica pet-urile!In aceasta saptamana au inceput lucrarile de curatare a malurilor Timisului, intre cele doua pasarele pietonale.
Actiunea va fi impartita intre lucratorii de la Apele Romane si cei ai Salprestului.
"Pana la Pasti vom face curatenie pe ambele maluri ale Timisului. Daca cei de la Apele Romane au iesit deja cu utilajele sa taie iarba, noi vom aduna cu

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Redesteptarea ]

Dupa 15 ani! Biserica noua a Fagetului va fi finalizata in acest an

Joi, 15 Martie 2018, ora 13:31

Dupa 15 ani! Biserica noua a Fagetului va fi finalizata in acest anNoua biserica ortodoxa din centrul Fagetului, aflata in constructie de 15 ani, va fi finalizata in acest an. Pentru terminarea lucrarilor ar mai fi nevoie de 600.000 de lei.
Lucrarile, printre cele mai vechi incepute in estul judetului Timis la un lacas de cult, au fost demarate in anul 2003, la doi ani dupa ce a fost pusa piatra de temelie. Finalizarea bisericii a fost intarziata de lipsa fondurilor, existand destule perioade in care nu s-a miscat nici o caramida. Pana in prezent, in lacasul

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Redesteptarea ]

AndiOfficialMusic: Andi si-a inaugurat propriul canal YouTube

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 19:31

AndiOfficialMusic: Andi si-a inaugurat propriul canal YouTubeAndi, indragitul interpret si compozitor lugojean, si-a lansat propriul canal pe You Tube.
Intitulat AndiOfficialMusic, acesta cuprinde deja o prima piesa in premiera - "Probleme in dragoste".
"Incepand de ieri seara, am lansat piesa Probleme in Dragoste. Este prima piesa pe care o lansez de pe canalul meu YouTube. Piesa am compus-o eu - textul si muzica, iar

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Redesteptarea ]

Boldea declara: Consilierii locali ai opozitiei fac paguba in bugetul local

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 19:31

Boldea declara: Consilierii locali ai opozitiei fac paguba in bugetul localActivitatea si actiunile consilierilor locali ai opozitiei (PNL, PMP, USR si un independent) sunt considerate contraproductive si costisitoare de administratia locala.
Mai mult, informatiile cerute de acestia, retin functionarii primariei de la indeplinirea sarcinilor de servici.
"Activitatea unora dintre consilierii locali, mai ales cei din opozitie, de la PNL, PMP, USR si independeti nu doar ca nu ajuta cu nimic Lugojul, pentru ca nu popun proiecte pentru dezvoltarea municipiului, dar ne si

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Redesteptarea ]

Primaria Lugoj va prelua fosta puscarie a orasului

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 13:31

Primaria Lugoj va prelua fosta puscarie a orasuluiAutoritatile locale lugojene au anuntat ca au primit de la Ministerul de Interne corpurile de cladire anexate Palatului de Justitie, din strada Avram Iancu, constructiile fiind ridicate in deceniile unu si doi ale secolului trecut.
Decizia a fost luata de catre minister in cadrul unui program de disponibilizare a unor edificii din subordine.
"In cursul acestei saptamani am primit aprobarea de preluare de la Ministerul de Interne a cladirii din spatele Judecatoriei si a terenului aferent pe o

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Redesteptarea ]

Constructia viitorului magazin Dedeman si a unui supermarket au fost in dezbatere publica

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 13:31

Constructia viitorului magazin Dedeman si a unui supermarket au fost in dezbatere publicaO noua mare investitie a fost adusa in saptamana trecuta in prim planul activitatilor de dezvoltare a Lugojului.
Asa cum se stie de aproape doi ani un mare centru comercial de bricolaj si un nou supermarket urmeaza sa fie ridicate in municipiu.
Demersurile pentru eliberarea autorizatiei de constructie, pe terenul unde au fost turnatoria si pavilionul administrativ ale fostei intreprinderi IURT, demolate in 2016, au intrat in linie dreapta.
"Miercuri, 7 martie, a avut loc dezbaterea publica

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Redesteptarea ]

Opt luptatori lugojeni, calificati in finala Campionatului National de cadeti

Marti, 13 Martie 2018, ora 16:31

Opt luptatori lugojeni, calificati in finala Campionatului National de cadetiLuptatorii de la stilurile greco-romane, libere masculin si libere feminin, din cadrul Clubului Sportiv Scolar Lugoj, au participat in perioada 9-10 martie, la etapa zonala, ce a contat pentru calificarea in finala de cadeti-juniori II (15-17 ani). Competitia s-a desfasurat in Sala "Gheorghe Tadici" din Zalau.
De la sectia de greco-romane si lupte libere feminin, pregatita de profesorii Avramut Todorescu si Laurentiu Macarei s-au calificat de pe locul I David Ritter, 60 kg si Amalia Popovici,

Sport / stiri Sport5 vizite[ Redesteptarea ]

Lugojencele Ana-Maria Popovici si Rebeka Mitar, pe podium la Campionatul National de judo

Marti, 13 Martie 2018, ora 16:31

Lugojencele Ana-Maria Popovici si Rebeka Mitar, pe podium la Campionatul National de judoAna Maria Popovici (foto stanga) si Rebeka Mitar (dreapta)
Judokanii legitimati la Clubul Sportiv Scolar Lugoj au cucerit alte doua medalii nationale, la doua saptamani, dupa cele de aur si argint reusite de Dzitac si Lungu la finele lunii trecute, in cadrul finalei U 18.
De aceasta data sportivii de pe Timis si-au intregit vitrina cu trofee cu o medalie de argint si una de bronz, in finala Campionatului National rezervata nivelului de varsta sub 15 ani, ce s-a desfasurat in perioada 9-11

Sport / stiri Sport6 vizite[ Redesteptarea ]

Curatenia de primavara, la sfarsitul acestei luni

Marti, 13 Martie 2018, ora 13:32

Curatenia de primavara, la sfarsitul acestei luniPrimaria Lugoj anunta campania de curatenie care se organizeaza in fiecare an toamna si primavara.
Curatenia se va face in zilele de sambata dupa cum urmeaza: in 24 martie, in "Lugojul German" (jumatatea municipiului Lugoj situata pe malul stang al raului Timis), iar in 31 martie, in "Lugojul Roman" (jumatatea municipiului Lugoj situata pe malul drept al raului Timis).
"Cetatenii care locuiesc la case vor scoate deseurile in fata imobilelor, iar cetatenii care locuiesc la bloc, vor depune

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Redesteptarea ]

Lupta comisarilor a luat sfarsit! Politia Municipiului Lugoj are sef nou

Marti, 13 Martie 2018, ora 13:31

Lupta comisarilor a luat sfarsit! Politia Municipiului Lugoj are sef nouIn urma examenului sustinut luni, 12 martie, noul sef al Politiei Municipiului Lugoj este comisarul sef de politie Dragos Mihai Tonenchi, care a promovat concursul organizat de catre Inspectoratul de Politie Judetean Timis cu nota 8,45.
Contracandidatul sau pentru aceeasi functie, comisarul sef de politie Marius Zoltan Miklos a obtinut punctajul de 5,57.
Conform regulamentului de desfasurare a concursului este declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Redesteptarea ]

Un barbat din Margina s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Marti, 13 Martie 2018, ora 13:31

Un barbat din Margina s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilorUn barbat de 52 de ani a picat testul de verificare a detinatorilor de arme demarat de politistii fageteni.
In urma unui control efectuat pe raza localitatii Margina, la domiciliul barbatului oamenii legii au identificat o arma neletala cu aer comprimat pentru care acesta nu detinea permis de port arma.
Arma a

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Redesteptarea ]

Au indraznit sa fure din... Nadrag! Au sustras sute de litri de motorina de la o societate comerciala

Marti, 13 Martie 2018, ora 13:31

Au indraznit sa fure din... Nadrag! Au sustras sute de litri de motorina de la o societate comercialaDoi barbati de 32 si 40 de ani nu au rezistat tentatiei de a-si suplimenta veniturile prin actiuni ilegale, iar marti, 12 martie, au pus ochii pe un bazin de motorina din incinta unei societati comerciale de pe raza localitatii Nadrag.
Pana sa fie prinsi in flagrant de politistii nadrageni, hotii au reusit sa sustraga 372 de litri

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Redesteptarea ]

Ordin al Ministerului Sanatatii, in sprijinul dezvoltarii paliatiei la Lugoj

Luni, 12 Martie 2018, ora 16:31

Ordin al Ministerului Sanatatii, in sprijinul dezvoltarii paliatiei la LugojAparitia Ordinului Ministerului Sanatatii nr.253/2018 pentru aprobarea Regulamentului de organizare, functionare si autorizare a serviciilor de ingrijiri paliative, a produs o mare satisfactie cadrelor medicale din domeniu, inclusiv celor de la Lugoj.
"Dupa aproape 26 de ani de eforturi si tenacitate, avem azi un regulament national al serviciilor de paliatie, care ne da sansa de a vorbi de acum oficial despre ingrijirile paliative ca despre o necesitate in sistemul nostru de sanatate. O

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Redesteptarea ]

Atleta Miruna Pricop a cucerit titlul national la probe combinate si a doborat recordul CSS Lugoj la cadete

Duminica, 11 Martie 2018, ora 16:31

Atleta Miruna Pricop a cucerit titlul national la probe combinate si a doborat recordul CSS Lugoj la cadeteSportiva Miruna Pricop (15 ani) legitimata la sectia de atletism a Clubului Sportiv Scolar Lugoj a reusit o performanta de exceptie in cadrul finalei nationale de pentatlon pentru juniori II (cadeti), ce a avut loc joi si vineri, 8-9 martie, la Bucuresti.
Competitia rezervata atletilor de la nivelurile seniori, tineret, juniori I, II, III s-a desfasurat in Sala de atletism "Lia Manoliu".
Lugojeanca, pregatita de profesorul Adrian Vrudnik, a confirmat ca locul intai obtinut in etapa de

Sport / stiri Sport10 vizite[ Redesteptarea ]

Asi la serviciu! Actiunea umanitara pentru Alexandra, o reusita maxima

Duminica, 11 Martie 2018, ora 13:31

Asi la serviciu! Actiunea umanitara pentru Alexandra, o reusita maximaAlexandra este un ingeras din Lugoj, care sufera de o malformatie arterio-venoasa hemifata stanga cu extensie intraorbitala stanga pana la nivelul chiasmei optice, sindrom Wyburn-Mason, stenoza aortica subvalvulara, iar anul trecut in septembrie, 20 de medici de diferite specializari s-au reunit la Timisoara pentru a-i da timp sa invinga moartea.
Efortul doctorilor a fost un succes, insa copila are nevoie de bani pentru a efectua o interventie costisitoare in strainatate.
Strigatul de ajutor al

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Redesteptarea ]

Lugojeanca Patricia Manea preda heraldica la Universitatea din Bucuresti

Sambata, 10 Martie 2018, ora 19:31

Lugojeanca Patricia Manea preda heraldica la Universitatea din BucurestiDe luni, 5 martie, cercetatoarea lugojeana Patricia Manea preda heraldica la Universitatea din Bucuresti.
"Am terminat cu bine suportul de curs si de luni, 5 martie, predau un curs de heraldica la Facultatea de Istorie a Universitatii din Bucuresti. Este un curs de 2 ore pentru masteranzi", ne-a declarat Patricia Manea, care are la activ cercetare academica in domeniu, asupra blazoanelor familiilor nobiliare banatene.
Ca introducere, Patricia Manea a ales o descriere a

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Redesteptarea ]

Maslu la Manastirea "Sfanta Treime" Pereu

Sambata, 10 Martie 2018, ora 13:31

Maslu la Manastirea "Sfanta Treime" Pereufoto: www.redesteptarea.ro
Credinciosii din zona Lugojului sunt asteptati duminica, 11 martie, la Sfantul Maslu de la Manastirea "Sfanta Treime" Pereu, situata intr-o poiana aflata in apropierea drumului judetean ce leaga Maguriul de Ciresu.
Pregatirile religioase destinate acestui eveniment incep din prima parte a zilei cu Sfanta Liturghie dupa care, de la orele 15, va fi oficiat

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Redesteptarea ]

Fotbalistii grupelor de juniori reiau jocurile oficiale

Vineri, 09 Martie 2018, ora 13:31

Fotbalistii grupelor de juniori reiau jocurile oficialefoto: arhiva redesteptarea.ro
Componentii echipelor de fotbal ale Clubului Sportiv Scolar Lugoj se vor afla in acest sfarsit de saptamana in fata primului test oficial dupa pauza competitionala.
Sortii au hotarat ca fotbalistii lugojenii sa joace in deplasare.
"Echipa de la juniorii C (2003) de la CSS Lugoj antrenata de profesorul Dafin Danciu va juca sambata 10 martie la Comlosul Mare, echipa de juniori

Sport / stiri Sport6 vizite[ Redesteptarea ]

Muzeul de Istorie, Etnografie si Arta din Lugoj, in elita arheologiei internationale

Vineri, 09 Martie 2018, ora 13:31

Muzeul de Istorie, Etnografie si Arta din Lugoj, in elita arheologiei internationaleMuzeul de Istorie, Etnografie si Arta din Lugoj a fost implicat incepand cu anul 2009, intr-un amplu proiect international de cercetare stiintifica.
Proiectul presupune cercetarea migrarii omului homo-sapiens in paleoliticul superior din Orientul Apropiat spre Europa si caile de patrundere a acestuia pe continent.
"Practic, s-a urmarit si s-au facut cercetari arheologice in Israel, Siria - pana la inceperea razboiului civil, Turcia si in Peninsula Balcanica. In Banat, cercetarile s-au facut la

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Redesteptarea ]

Servesc pentru Alexandra! Licitatie de tricouri si urna de donatii la cuplajul voleibalistic de sambata

Vineri, 09 Martie 2018, ora 13:31

Servesc pentru Alexandra! Licitatie de tricouri si urna de donatii la cuplajul voleibalistic de sambataCele doua echipe de volei din judet, Agroland Timisoara si CSM Lugoj, se implica in ajutorarea fetitei de 12 ani, Alexandra Mustata care sufera de o malformatie arterio-venoasa hemifata stanga cu extensie intraorbitala stanga pana la nivelul chiasmei optice, sindrom Wyburn-Mason, stenoza aortica subvalvulara.
Voleibalistele de la Lugoj si Timisoara, reunite sub fileu, vor organiza o strangere de fonduri sambata, 10 martie, cu ocazia cuplajului voleibalistic pe care cele doua formatii le vor

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Redesteptarea ]

Primarul Francisc Boldea conduce delegatia lugojeana la Congresul Extraordinar al PSD

Vineri, 09 Martie 2018, ora 13:31

Primarul Francisc Boldea conduce delegatia lugojeana la Congresul Extraordinar al PSDSambata, 10 martie, va fi o zi importanta pentru PSD. La Bucuresti va avea loc Congresul Extraordinar al partidului, unde delegatii social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte. Vor fi alesi cate doi vicepresedinti pentru fiecare regiune. Pentru a avea o reprezentare echilibrata, va exista paritatea barbati-femei: 8 vicepresedinti femei, 8 vicepresedinti barbati.
La congres va fi prezenta si o delegatie din Lugoj, condusa de Francisc

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Redesteptarea ]

Liceul, caminele culturale si parcul din Nadrag, reabilitate integral

Joi, 08 Martie 2018, ora 19:31

Liceul, caminele culturale si parcul din Nadrag, reabilitate integralAministratia locala din Nadrag va investi, in viitoarele luni, peste 1, 5 milioane de euro in lucrari care vizeaza reabilitarea unor cladiri de interes public si parcul central.
Cei mai multi bani, 800.000 de euro, vor ajunge la Liceul Tehnologic "Traian Grozavescu", unde vor fi inlocuite toate instalatiile, va fi refacut acoperisul, fatada si interioarele.
"Fondurile au fost atrase prin Programul Regional de Dezvoltare Rurala si urmeaza sa mergem la Bucuresti, la Ministerul Dezvoltarii, pentru

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Redesteptarea ]

Politistii lugojeni au impartit amenzi colorate si parfumate

Joi, 08 Martie 2018, ora 16:31

Politistii lugojeni au impartit amenzi colorate si parfumateZiua de 8 Martie a fost marcata intr-un mod inedit de catre politistii lugojeni, care au iesit de aceasta data pe strazile orasului pentru o misiune aparte.
Cu toate ca circulatia pe arterele principale din Lugoj este infernala, oamenii legii au fost

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Redesteptarea ]

Ajutor pentru Alexandra! Turneu de fotbal in scop caritabil la Sala "Lavinia Milosovici"

Joi, 08 Martie 2018, ora 13:31

Ajutor pentru Alexandra! Turneu de fotbal in scop caritabil la Sala "Lavinia Milosovici"Sala sporturilor "Lavinia Milosovici" va gazdui in acest sfarsit de saptamana un turneu caritabil de fotbal pentru a o ajuta pe Alexandra Gabriela Mustata, de 12 ani, din Lugoj, care a fost diagnosticata cu o boala rara, in urma cu patru ani.
Partidele se vor juca sambata de la ora 10 si duminica de la ora 9.
Turneul este organizat de arbitrul Gabriel Golosie.
Si-au anuntat participarea 20 de echipe din Lugoj si mai multe localitati din judet: Rieker, Autoliv, Hella, Amicii Veseli,

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Redesteptarea ]

Lugojenii sunt invitati la o plimbare printre genuri muzicale: "De la Clasic la Jazz

Joi, 08 Martie 2018, ora 13:31

Lugojenii sunt invitati la o plimbare printre genuri muzicale: "De la Clasic la Jazz"De la Clasic la Jazz" este numele spectacolului organizat de catre Casa de Cultura a Municipiului Lugoj. Evenimentul are loc vineri, 9 martie, de la ora 19, pe scena Teatrului Municipal "Traian Grozavescu" si va fi prezentat de Augustin Bercean.
In prima parte, va avea loc un recital de chitara clasica sustinut de Adrian Sidoreanu. In partea a doua, publicul lugojean va avea ocazia sa faca cunostinta cu trupa de jazz Adam Haraszti Project din Ungaria.
Adrian Sidoreanu este nascut la Lugoj, in

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Redesteptarea ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
FOTO VIDEO Celebri langosi din strandul de la Mako, acum si in Timisoara. "Secretul retetei este sa faci totul din suflet si inima"
Originar din Szeged, Makra lucreaza de 30 de ani in domeniu. Este nelipsit la festivalurile si ...
"Mica Elvetie" din Banat. Localitatea cu cel mai curat aer din Europa
In zona Banatului exista o localitate pe care turistii o considera "Mica Elvetie" a Romaniei. Se ...
Ce ar fi impins-o la crima pe educatoarea din Timisoara care si-a omorat copilul? Marturiile apropiatilor. De ce nu a fost testata psihologic
TIMISOARA. Crima care a zguduit Timisoara noaptea trecuta scoate la iveala noi detalii socante. ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor