Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.443 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Nicolae Robu: Schimbarea viceprimarului Traian Stoia nu este o prioritate, tinand cont de atributiile care i-au mai ramas

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 00:49

Nicolae Robu: Schimbarea viceprimarului Traian Stoia nu este o prioritate, tinand cont de atributiile care i-au mai ramasPrimarul Nicolae Robu sustine ca schimbarea viceprimarului PSD Traian Stoia nu este o prioritate, dar ca este "un simtamant omenesc al celor care obtin o mare victorie, sa se impuna" si sa-si impuna oamenii in anumite functii.

Debarcarea lui Stoia a redevenit un subiect in arena politica locala, dupa ce liberalii traditionali au aflat ca noii lor colegi veniti din PDL ar fi discutat despre lansarea consilierului local Simion Mosiu spre fotoliul de vice-edil al Timisoarei. Robu a fost

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Ziua de Vest ]

Intalniri bilaterale intre Romania si Serbia la Timisoara pentru un drum mai lin al Serbiei catre integrarea in UE

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 00:22

Intalniri bilaterale intre Romania si Serbia la Timisoara pentru un drum mai lin al Serbiei catre integrarea in UEIn perioada 19-21 noiembrie au loc la Timisoara si Belgrad intalnirile bilaterale ale delegatiei Grupului parlamentar de prietenie Romania-Serbia din Parlamentul Romaniei si Comisiei pentru politica externa a Senatului Romaniei, cu delegatia Grupului parlamentar de prietenie cu Romania din Parlamentul Republicii Serbia.

Primaria Municipiului Timisoara a gazduit joi intalnirea membrilor celor doua delegatii romane si sarbe cu Nicolae Robu, primarul Timisoarei, cu reprezentanti ai Consiliului

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Ziua de Vest ]

ABAB Timisoara: Consolidarea malurilor Begai s-a realizat in proportie de 70%

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 00:19

ABAB Timisoara: Consolidarea malurilor Begai s-a realizat in proportie de 70%Pana in acest moment, Administatia Bazinala de Apa Banat (ABAB) Timisoara a finalizat lucrarile de refacere a consolidarilor de mal si peree (strat de piatra care captuseste un taluz) dalate pe canalul Bega in proportie 70%, in amonte, zona Uzina Hidroelectrica - Podul Dacilor (zona Piata Badea Cartan), iar in aval - Piata Iosefin - Podul Modos.

In ce priveste realizarea consolidarilor de mal la bazinul de intoarcere s-au realizat lucrari in proportie de 52%. Marius Pernean, manager de

Business / stiri Business14 vizite[ Ziua de Vest ]

Favoritul la Oscar pentru Film strain proiectat in premiera la Timisoara

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 11:07

Favoritul la Oscar pentru Film strain proiectat in premiera la TimisoaraPelicula Culturala va organiza joi, 27 noiembrie, de la ora 18.30, la sediul comunitatii evreiesti din Timisoara, proiectia unui film de exceptie, prezentat in premiera la Timisoara: "Ida", in regia lui PaweL, Pawlikowski (2013).

Favorit la Oscar in competitia pentru cel mai bun film strain, alaturi de alte 82 de filme inscrise, "Ida" este unul film "simplu, obsedant, fara compromisuri, un film de arta de exceptie ale caror emotii sunt la fel de puternice si convingatoare, pe cat sunt

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Ziua de Vest ]

A cincea campanie de colectare a anvelopelor uzate

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 10:07

A cincea campanie de colectare a anvelopelor uzateECO CLUB Timisoara, in parteneriat cu SC EcoTires SRL, organizeaza in aceasta toamna cea de-a cincea editie de colectare a anvelopelor uzate din orasul de pe Bega, ca urmare a succesului de care s-a bucurat aceasta campanie pana in prezent.

Campania se va desfasura in zilele de 21 si 22 noiembrie, intre orele 12.00 - 18.00, in parcarea Iulius Mall (langa Starbucks). Aceasta are drept scop reducerea numarului de anvelope aruncate la voia intamplarii pe marginea drumurilor sau in locuri

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Ziua de Vest ]

Revolutie in medicina: Spitalul Judetean Timisoara introduce chirurgia robotica

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 00:44

Revolutie in medicina: Spitalul Judetean Timisoara introduce chirurgia roboticaRevolutie in chirurgia din Timisoara. In premiera, un robot de ultima generatie va fi adus la Clinica de Chirurgie din cadrul Spitalului Judetean, cu care se vor face operatii la cel mai inalt nivel de performanta posibil, in acest moment. Cel mai important proiect din ultimii 20 de ani se afla in plina desfasurare. Numai un asemenea robot mai exista intr-un spital din Europa.

Prof. univ. dr. Lazar Fulger, seful Clinicii II Chirugie, a explicat ca lucrurile sunt destul de avansate. A fost

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Ziua de Vest ]

Lugojul are un nou teren de sport cu gazon sintetic

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 00:30

Lugojul are un nou teren de sport cu gazon sinteticMunicipalitatea lugojeana a anuntat realizarea unui nou obiectiv de investitii: terenul de sport cu suprafata sintetica din cartierul Micro V. Investitia a fost realizata de firma Construct Lucio, care a beneficiat de vremea favorabila, reusind astfel sa devanseze cu doua saptamani termenul de finalizare a lucrarii.

Reprezentantii Primariei Lugoj sustin ca "lucrarea este una de calitate". Terenul are o suprafata de 600 de metri patrati, fiind amplasat in vecinatatea parcului din cartier.

Sport / stiri Sport11 vizite[ Ziua de Vest ]

Dupa 20 de ani, in Timisoara: Asa grait-a Zarathustra, de Richard Strauss, la Filarmonica Banatul

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 00:17

Dupa 20 de ani, in Timisoara: Asa grait-a Zarathustra, de Richard Strauss, la Filarmonica BanatulDe peste 20 de ani, nu s-au mai auzit acordurile poemului simfonic Asa grait-a Zarathustra, op. 30 de Richard Strauss pe o scena de concert din Timisoara.

In aceste conditii, ii revine meritul maestrului Gheorghe Costin de a-l programa si dirija vineri, 21 noiembrie, in concertul simfonic de pe scena Filarmonicii Banatul, sala Capitol.

Mircea Tataru a explicat ca Strauss a scris sub titlul poemului "liber dupa Friedrich Nietzsche" pentru ca el s-a inspirat din cartea cu acelasi titlu.

Life Show / filarmonica18 vizite[ Ziua de Vest ]

Prospectiuni a finalizat cu succes doua proiecte in vestul tarii

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 13:18

Prospectiuni a finalizat cu succes doua proiecte in vestul tariiIn aceasta toamna, compania Prospectiuni a finalizat cu succes doua proiecte in zona de vest a Romaniei. Lucrarile de achizitie de date geofizice pentru Amromco Energy si Expert Petroleum, ca parte a programului acestora de explorare a resurselor naturale de petrol, s-au desfasurat pe teritoriul judetului Timis.

Perimetrele de lucru au vizat localitatile Gottlob, Lovrin, Satchinez, Sandra, Biled, Varias, precum si o parte din imprejurimile acestora. "Incheierea cu succes a lucrarilor din

Business / stiri Business32 vizite[ Ziua de Vest ]

25 de firme si organizatii isi prezinta oferta de locuri de munca la CRAFT

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 11:57

25 de firme si organizatii isi prezinta oferta de locuri de munca la CRAFTCamera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, organizeaza in data de 19 noiembrie 2014, la Centrul Regional de Afaceri, workshop-ul cu tema "Vreau sa am un loc de munca".

Workshop-ul este organizat in cadrul proiectului "Training pentru piata muncii din Romania si Serbia - TRAININGLAB", finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania - Republica Serbia (Axa Prioritara 1: Dezvoltare economica si Sociala, Masura 1.3. Promovarea dezvoltarii IMM-urilor), derulat impreuna cu

Business / stiri Business18 vizite[ Ziua de Vest ]

"Masina banateana", o idee la care timisenii nu vor sa renunte

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 10:16

"Masina banateana", o idee la care timisenii nu vor sa renunteMediul de afaceri si administratia judeteana din Timis nu renunta la ideea de a realiza un automobil construit integral in vestul tarii, dupa ce zona a avut o Uzina Auto care in 1989 a produs Lastunul, o masina de mic litraj.

Chiar daca proiectul de atunci s-a dovedit a fi un fiasco, deoarece Elena Ceausescu "promotoare" a polimerilor industriei chimice, voia ca aproape toate componentele masinii sa fie realizate din material plastic si rasini sintetice, investitorii de azi din industria de

Business / stiri Business35 vizite[ Ziua de Vest ]

Premiul Academiei Romane pentru un medic timisorean

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 08:17

Premiul Academiei Romane pentru un medic timisoreanPrintre laureatii din acest an ai Premiilor Academiei Romane se numara si un medic timisorean - conf. dr. Ligia Petrica, membru al corpului didactic de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara si medic primar in medicina interna si nefrologie in cadrul Clinicii de Nefrologie "Prof. Dr. Constantin Zosin" de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Volumul conf. dr. Petrica, monografia intitulata "Kidney and Brain - a common pathophysiology; a shared fate"

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Ziua de Vest ]

Timisoara Capitala Culturala: Targ de idei pe proiecte culturale, la Hotelul Timisoara

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 00:54

Timisoara Capitala Culturala: Targ de idei pe proiecte culturale, la Hotelul TimisoaraInstitutul Intercultural Timisoara, partener lider al proiectului "Poli culturali" - Politica culturala, instrument pentru dezvoltare comunitara si regionala, impreuna cu partenerii Primaria Timisoara, organizeaza joi, 20 noiembrie, de la ora 14,00, in sala Viena, a Hotelului Timisoara, Targul de idei de proiecte culturale.

Parteneri in proiect mai sunt Primaria Orasului Zrenianin, Primaria Orasului Panciova si Parlamentul Civic Orasul Liber Varset. La eveniment participa peste 100 de

Life Show / cultura18 vizite[ Ziua de Vest ]

Clubul Sportiv Studentesc Timisoara -Titlul National pe echipe, la Concursul National de Sah

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 00:11

Clubul Sportiv Studentesc Timisoara -Titlul National pe echipe, la Concursul National de SahIn cadrul Superligii de la Calimanesti, Clubul Sportiv Studentesc Medicina Timisoara a obtinut Titlul National I la Feminin si Masculin, cu prilejul Concursului National de Sah, ce a avut loc in perioada 7 -16 noiembrie. Au participat 10 echipe din toata tara la proba masculina si opt la poba feminina.

"Acest titlu este foarte greu de obtinut, dupa ani grei de munca. E o lupta apriga intre multe echipe. Ultima oara Medicina a obtinut acest titlu in 1976, iar in 2008 am mai reusit la masculin

Sport / stiri Sport19 vizite[ Ziua de Vest ]

Nicolae Robu: Comportarea lui Crin Antonescu cred ca a pus punct carierei sale politice

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 08:24

Nicolae Robu: Comportarea lui Crin Antonescu cred ca a pus punct carierei sale politicePresedintele liberalilor timiseni, Nicolae Robu, crede ca felul in care s-a comportat Crin Antonescu pe tot parcursul anului, dar si in campania electorala pentru Cotroceni, a pus punct carierei politice a fostului sef al PNL.

Legat de viitorul lui Antonescu in PNL, Nicolae Robu a declarat pentru Ziua de Vest ca, desi nu se considera un analist politic, crede ca "Crin Antonescu a scazut (mi-e si greu sa gasesc un adverb la acest verb) asa de mult, incat prefer sa ma abtin sa fac vreun

Personalitati / Nicolae Robu119 vizite[ Ziua de Vest ]

Uzina de Apa Hidroelectrica, locul de unde s-au aprins primele becuri stradale din Europa, isi deschide portile

Sambata, 15 Noiembrie 2014, ora 00:36

Uzina de Apa Hidroelectrica, locul de unde s-au aprins primele becuri stradale din Europa, isi deschide portileUzina de Apa Hidroelectrica, locul de unde, pe 12 noiembrie 1884, s-au aprins primele becuri stradale din Europa, isi deschide portile, joi, pentru toti cei care doresc sa cunoasca mai bine evolutia alimentarii cu energie electrica a urbei. Evenimentul este organizat de Societatea de termoficare Colterm, unul dintre beneficiarii directi ai acelei aplicatii tehnologice revolutionare.
"La 12 noiembrie 1884, Timisoara a devenit primul oras din Europa cu strazile iluminate electric. La 12

Business / stiri Business55 vizite[ Ziua de Vest ]

Program simfonic, pe gustul tuturor melomanilor, la Filarmonica Banatul Timisoara

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 00:57

Program simfonic, pe gustul tuturor melomanilor, la Filarmonica Banatul TimisoaraOricat de diverse ar fi gusturile melomanilor, consideram ca programul simfonic de vineri, 14 noiembrie, de la Filarmonica Banatul Timisoara, de la ora 19, este suficient de variat pentru a rasplati dorintele tuturor timisorenilor.

Mircea Tataru a explicat ca sunt doi solisti, o violonista si un pianist, care vor interpreta lucrari de virtuozitate foarte iubite de public, o prima auditie, o compozitie audiata anul trecut la Timisoara si lucrarea unui compozitor celebru din America, creatie

Life Show / filarmonica28 vizite[ Ziua de Vest ]

Pista de biciclete pana la granita cu Serbia este realizata in proportie de 90%

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 00:15

Pista de biciclete pana la granita cu Serbia este realizata in proportie de 90%Pista de cicloturism porneste de la marginea Timisoarei, aval de Podul Modos, acolo unde s-a facut deja jonctiunea cu pista de biciclete a orasului, realizata de catre Primaria Timisoara, si continua liniar 37 de kilometri de-a lungul raului Bega, pe coronamentul digului de aparare impotriva inundatiilor, pana la frontiera cu Serbia.

Mihaela Madar, manager de proiect, a spus ca partenerii sarbi au realizat un studiu de fezabilitate pentru executia unei piste de cicloturism de la Zrenianin

Business / stiri Business47 vizite[ Ziua de Vest ]

Echipa masculina de gimnastica a CSM Lugoj - medalie de bronz la Campionatul National de seniori

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 00:14

Echipa masculina de gimnastica a CSM Lugoj - medalie de bronz la Campionatul National de senioriGimnastii de la CSM Lugoj au obtinut un nou rezultat de exceptie. La Campionatul National de gimnastica pe echipe, care s-a desfasurat la Onesti, echipa masculina de seniori a CSM Lugoj a urcat pe treapta a treia a podiumului, cu 224,950 de puncte, cucerind medalia de bronz.

Echipa lugojeana a fost formata din patru gimnasti: David Furst (Elvetia), Vasile Rotaru, Ionut Todor si Alexandru Banicioiu, pregatiti de antrenorii Adrian Meleanca si Aurel Muntean. Medalia obtinuta de sportivii de la

Sport / stiri Sport30 vizite[ Ziua de Vest ]

P&G a vandut fabrica de detergenti de la Timisoara producatorului german de marci private Dalli

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 17:28

P&G a vandut fabrica de detergenti de la Timisoara producatorului german de marci private DalliGigantul american Procter&Gamble a vandut fabrica de detergenti de la Timisoara grupului german Dalli, care produce marci private. Potrivit unor surse din industrie, citate de Mediafax, in urma acordului, Dalli va mai produce marcile de detergenti ale P&G pentru inca trei ani. P&G producea la Timisoara detergenti pentru rufe sub bradurile Ariel, Tide si Bonux, dar si detergent de vase Fairy, pe care le livra atat pe plan local, cat si la export, in tarile din regiune.

Procter & Gamble este

Business / stiri Business54 vizite[ Ziua de Vest ]

Ce spune CJAS Timis despre frauda de la Fizio Center?

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 08:43

Ce spune CJAS Timis despre frauda de la Fizio Center?Referitor la perchezitiile de azi dimineata, intreprinse de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Timis la furnizorul de servicii medicale, SC Fizio Center SRL, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis face urmatoarele precizari:

In urma verificarilor efectuate de catre Corpul de Control al CJAS Timis, la SC Fizio Center SRL, societate aflata sub contract cu CJAS Timis, in luna mai 2014, s-a constatat ca au fost raportate spre decontare servicii

Actualitate / stiri Actualitate227 vizite[ Ziua de Vest ]

Festivalul chihlimbarului la EXPOMINERALIA Timisoara

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 00:50

Festivalul chihlimbarului la EXPOMINERALIA TimisoaraLa finalul saptamanii, pasionatii de pietre pretioase si semipretioase sunt invitati la o noua editie a Targului International de Minerale, Roci si Bijuterii EXPOMINERALIA.

In perioada 13 - 16 noiembrie 2014, la demisolul Iulius Mall Timisoara este prezentata o colectie impresionanta de bijuterii, accesorii, decoratiuni si alte obiecte realizate cu maiestrie. Aceasta editie a EXPOMINERALIA este dedicata chihlimbarului, cristal pe cale de disparitie. Clientii sunt invitati sa admire si sa

Life Show / stiri Life Show30 vizite[ Ziua de Vest ]

Deloitte isi consolideza echipa la Timisoara

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 00:29

Deloitte isi consolideza echipa la TimisoaraDeloitte Romania isi consolideaza echipa din Timisoara prin cooptarea lui Ion Efros, Audit Manager, consultant cu o experienta vasta, care lucreaza in cadrul Deloitte inca de la inceputul carierei, in 2007. Anterior, Ion a lucrat la biroul Deloitte din Chisinau si Bucuresti. Experienta sa include asistenta acordata unor clienti importanti din diverse domenii precum industria prelucratoare, imobiliare, telecomunicatii, energie sau retail, atat in Bucuresti cat si in Chisinau. "Sunt convinsa ca

Business / stiri Business38 vizite[ Ziua de Vest ]

Accident grav, cu patru victime, pe drumul care leaga Timisoara de Lipova

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 00:07

Accident grav, cu patru victime, pe drumul care leaga Timisoara de LipovaAccident grav de circulatie, miercuri seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lipova. Patru barbati au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a plonjat intr-un canal de pe marginea drumului. Cinci barbati se indreptau spre Timisoara intr-o Dacie Logan. La un moment dat, intr-o curba la dreapta, soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Autoturismul scapat de sub control a iesit in afara drumului si, dupa ce a zburat peste un podet, s-a oprit intr-un canal. Soferul

Actualitate / stiri Actualitate78 vizite[ Ziua de Vest ]

Timisoara Capitala Culturala Europeana: Coridoare culturale, la Universitatea de Vest

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 00:06

Timisoara Capitala Culturala Europeana: Coridoare culturale, la Universitatea de VestMiercuri, 12 noiembrie, de la ora 13, Universitatea de Vest din Timisoara a organizat o dezbatere pe tema conceptului candidaturii Timisoarei la titlul de Capitala Culturala Europeana, concept grupat sub numele "Coridoarele culturale - Channels of Cultures".
La dezbatere au participat rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, Simona Neuman, presedintele Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana, cercetatorii, cadrele didactice si studenti interesati de promovarea si implementarea

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Ziua de Vest ]

Frauda de sute de mii de euro cu servicii medicale fictive. Politistii au descins la clinica privata Fizio Center SRL

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 10:44

Frauda de sute de mii de euro cu servicii medicale fictive. Politistii au descins la clinica privata Fizio Center SRLPolitistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins miercuri dimineata la sediul unei clinici private ai carei patron si administrator sunt acuzati de frauda.

Cei doi, spun oamenii legii, au decontat servicii medicale fictive in valoare de sute de mii de euro. Oamenii legii au descins in patru locatii din Timisoara printre care clinica medicala privata Fizio Center SRL, o scoala de soferi si la locuintele a doi suspecti.

Oamenii legii ii suspecteaza pe patronul clinicii

Actualitate / stiri Actualitate172 vizite[ Ziua de Vest ]

Campanie DSP Timis de lupta impotriva diabetului: "Controlul diabetului sta pe masa ta!"

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 00:34

Campanie DSP Timis de lupta impotriva diabetului: "Controlul diabetului sta pe masa ta!"In judetul Timis exista 28.000 de oameni dulci (suferinzi de diabet). Cu prilejul Zilei mondiale de lupta impotriva diabetului, l4 noiembrie, Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis desfasoara sub sloganul ,,Alimentatia sanatoasa si diabetul", in parteneriat cu Asociatia Asistentilor Medicali din Timisoara, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara si Fundatia CardioPrevent, campania ,,Controlul diabetului sta pe masa ta". Dr. Viorica Dumitru, directorul adjunct al DSP Timis, a explicat ca

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Ziua de Vest ]

Spectacol cu muschi si fete frumoase la concursul de culturism si fitness "Classic Florin Teodorescu"

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 00:07

Spectacol cu muschi si fete frumoase la concursul de culturism si fitness "Classic Florin Teodorescu"Municipiul Lugoj a gazduit un nou spectacol de culturism si fitness: cea de-a IX-a editie a concursului "Classic Florin Teodorescu". Competitia a reunit 30 de sportivi din Ungaria si Romania, care au concurat la noua categorii: bodybuilding sub 85 kg, bodybuilding +85 kg, model barbati, fitness, model fete, masters 40-50 ani, masters +50 ani, bodyfitness si masters +60 ani. Cel mai mare impact la public l-a avut evolutia sportivelor de la categoria fitness, bodyfitness si modele, care au fost

Sport / stiri Sport54 vizite[ Ziua de Vest ]

Doua expozitii emblema la Muzeul de Arta Timisoara: Arta Banateana si Arta Religioasa

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 00:02

Doua expozitii emblema la Muzeul de Arta Timisoara: Arta Banateana si Arta ReligioasaDoua dintre expozitiile care au fost vernisate la Muzeul de Arta Timisoara, cu prilejul simpozionului national "Arta, societate si cultura in Romania interbelica", desfasurat, in perioada 5 - 7 noiembrie, sunt expozitia de Arta banateana si expozitia de Arta religioasa.
Arta banateana din perioada interbelica este conceputa si organizata de muzeograful Marius Cornea, ce ofera publicului vizitator o imagine asupra vietii artistice din Banat in perioada dintre cele doua razboaie mondiale.

Life Show / stiri Life Show46 vizite[ Ziua de Vest ]

Accident cu cinci victime pe soseaua Timisoara - Buzias

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 20:39

Accident cu cinci victime pe soseaua Timisoara - BuziasCinci persoane au ajuns la, marti seara, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit violent pe drumul care leaga Timisoara de Buzias. Accidentul a avut loc in apropierea podului peste Timis, langa localitatea Albina.

De vina pentru producerea accidentului, spun politistii, este un timisorean de 25 de ani. Acesta se indrepta spre Buzias la volanul unui autoturism Ford cand, in apropierea podului, a pierdut controlul volanului.

Masina a ajuns pe contrasens unde s-a izbit

Actualitate / accident84 vizite[ Ziua de Vest ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima