Articole despre "situatia regiei de transport timisoara"

Rezultatele 1 - 30 din 83 (0.479 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

FOTO Timisoara - orasul in care e bine sa traiesti. Excelenta prin industrie, cultura si patrim0niu arhitectural

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 12:33

FOTO Timisoara - orasul in care e bine sa traiesti. Excelenta prin industrie, cultura si patrim0niu arhitecturalMulti romani ar vrea sa locuiasca la Timisoara, un oras aflat la portile occidentului. Timisoarai incanta prin dinamica sa, diversitatea culturala, multilingvismul, etniile si religiile. Multiculturalitatea este prezenta aici de secole. Oamenii dispun de un nivel inalt de educatie, care inainte de toate este foarte apreciat de numerosii investitori straini. In aceasta regiune, oamenii motivati, bine pregatiti din punct de vedere profesional, cunoscatori de limbi straine produc, zi de zi,

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Adevarul ]

Toxinfectie alimentara la cantina Liceului Azur din Timisoara. 5 elevi au ajuns cu Salvarea, la spital!

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 12:10

Toxinfectie alimentara la cantina Liceului Azur din Timisoara. 5 elevi au ajuns cu Salvarea, la spital!Mai multi elevi de la Liceul Azur din Timisoara s-au imbolnavit dupa ce au luat cina la cantina unitatii de invatamant. Cinci dintre ei au fost transportati la spital, cu Salvarea.

" Au ajuns la noi cinci copii, cu varsta in jur de 17 ani, cu toxinfectie alimentara. Posibil sa fi fost de la cascavalul pane pe care l-au servit la cina, pentru ca toti au spus ca au mancat acelasi lucru. La o ora dupa ce au consumat cina au inceput sa se simta rau. Cei cinci au fost consultati, dar pentru ca

Actualitate / elevi129 vizite[ Opinia Timisoarei ]

VIDEO Cum au scapat de pedepse militienii si militarii care au ucis manifestantii la Catedrala, in 18 decembrie 1989

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 20:24

In dupa-amiaza zilei de 18 decembrie 1989, pe treptele Catedralei din Timisoara s-au adunat peste 100 de manifestanti, majoritatea tineri si copii. Cu lumanari aprinse in mana, tinerii cantau "Desteapta-te romane!" si scandau lozinci impotriva regimului. In fata Catedralei, spre primarie, era un dispozitiv de militari de la U.M.01233 Buzias si de la Batalionul de graniceri Timisoara. Vizavi de Catedrala se afla dispozitivul D1 al M.I., format din militieni si trupe de securitate. Toti militarii

Actualitate / stiri Actualitate89 vizite[ Adevarul ]

Hotii de buzunare continua sa fie un pericol in Timisoara: Au dat lovitura in tramvaiul 1

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 00:37

Hotii de buzunare continua sa fie un pericol in Timisoara: Au dat lovitura in tramvaiul 1Cu toate efoturile politistilor de a starpi hotii de buzunare din tramvaiele, autobuzele si troleibuzele RATT, se pare ca este foarte greu. Miercuri pe la ora 12, talharii au dat iarasi lovitura in tramvaiul 1, pe ruta Sinaia - Catedrala -Piata 700.

"Oamenii sunt jefuiti la drumul mare!"

Ne-a sunat la redactie o doamna, medic la Odobescu, si ne-a relatat ca un grup format din trei persoane, o femeie in varsta de aproximativ 35 de ani si doi tineri in jur de 20 de ani au facut ce au vrut

Actualitate / stiri Actualitate211 vizite[ Ziua de Vest ]

Cum arata economia din Timis, "kilometrul zero" al productiei de componente auto, judetul unde "numai cine nu vrea nu are un loc de munca"

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 05:32

Cum arata economia din Timis, "kilometrul zero" al productiei de componente auto, judetul unde "numai cine nu vrea nu are un loc de munca"Judetul Timis, cel mai mare judet al Romaniei din punctul de vedere al suprafetei, a devenit in ultimii ani "kilometrul zero" al industriei de componente auto din Romania, atragand giganti precum Continental, Delphi Packard sau TRW Automotive, care fac fiecare in aceasta regiune afaceri de peste un miliard de lei.

Cele peste 19.000 de companii active in judetul Timis au avut afaceri de 8,8 mld. euro in 2012 si aproape 200.000 de angajati, arata datele de la Registrul Comertului. Astfel, ca

Business / stiri Business425 vizite[ Ziarul Financiar ]

Transportul public gratuit pentru timisorenii cu venituri sub 2.000 de lei, la mana RATT. Seful regiei decide, consilierii locali voteaza

Marti, 04 Februarie 2014, ora 11:59

Transportul public gratuit pentru timisorenii cu venituri sub 2.000 de lei, la mana RATT. Seful regiei decide, consilierii locali voteazaTIMISOARA. Primarul Timisoarei nu se poate hotari daca sa le ofere in continuare transport gratuit timisorenilor. Nicolae Robu s-a decis totusi sa lase conducerea RATT sa aiba ultimul cuvant, iar consilierii locali sa aprobe.

Asadar, timisorenii vor putea circula cu mijloacele de transport in comun fara sa isi cumpere bilet doar daca sefii regiei pot functiona cu banii pe care ii primesc de la Primaria Timisoara, lunar, pentru subventii.
Nicolae Robu i-a intrebat pana si pe fanii de pe

Actualitate / stiri Actualitate158 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Incep lucrarile pentru transportul intermodal la Timisoara, cu bani europeni: din august vom inchiria biciclete din statiile RATT. Unde vor fi puse cele 300 de biciclete?

Luni, 03 Februarie 2014, ora 12:08

Incep lucrarile pentru transportul intermodal la Timisoara, cu bani europeni: din august vom inchiria biciclete din statiile RATT. Unde vor fi puse cele 300 de biciclete?Incepand din luna august, Timisoara intra in randul oraselor europene cu biciclete de inchiriat in mai multe zone din oras.

In zilele ce urmeaza incep efectiv lucrarile in statiile RATT: se vor pune rastele de biciclete si se vor aduce mijloace de transport pe 2 roti. Licitatia este gata, iar firma castigatoare a inceput organizarea de santier.
Se va lucra mai intai in Piata Libertatii, unde este deja deschis santier pentru reabilitarea Zonei Cetate, urmand ca apoi sa se treaca si la alte

Business / stiri Business162 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Taximetristii din Timisoara fug de politistii locali

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 00:09

Taximetristii din Timisoara fug de politistii localiPolitistii locali de la Serviciul Circulatie au actionat miercuri, impreuna cu liderul de sindicat al taximetristilor, pentru verificarea conducatorilor de autovehicule transport persoane in regim de taxi din mai multe zone in care s-au primit sesizari de la cetateni si institutii privind nerespectarea legislatiei in vigoare.

Principalele probleme se refera la stationarea pentru asteptarea si preluarea de clienti in afara statiilor amenajate, incurcand astfel circulatia altor autovehicule.

Actualitate / stiri Actualitate72 vizite[ Ziua de Vest ]

Primarul Nicolae Robu declanseaza audit la RATT: Cate orase din Europa isi permit sa dea 3 milioane de euro pe un tramvai?

Marti, 17 Iulie 2012, ora 01:04

Primarul Nicolae Robu declanseaza audit la RATT: Cate orase din Europa isi permit sa dea 3 milioane de euro pe un tramvai?Situatia Regiei de Transport Timisoara, aflata in pragul falimentului, a intrat in vizorul primarului Nicolae Robu. Acesta a cerut un audit general la RATT, convins ca managementul de la regie a fost unul dezastruos.
"Am declansat un audit general la RATT, deci nu control, control este la Parcul Copiilor. In vreo 4 saptamani vom avea raspunsul. Eu sunt foarte nemultumit de RATT, aceeasi nemultumire pe care am avut-o cand eram simplu cetatean o am si acum ca primar. Am in plan sa intervin

Actualitate / stiri Actualitate179 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Nou centru operational TNT in Timisoara, la standardele de excelenta ale industriei de curierat express

Luni, 04 Februarie 2013, ora 11:01

Nou centru operational TNT in Timisoara, la standardele de excelenta ale industriei de curierat expressTNT Romania, parte a TNT Express, unul dintre liderii globali in curierat si servicii logistice, a inaugurat un nou hub, in imediata vecinatate a Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara.

Centrul din Timisoara a fost construit conform specificatiilor TNT, pentru a oferi suportul operational si tehnologic specific serviciului express de inalta performanta.

Companiile din zona de vest a Romaniei obtin astfel acces la capacitati operationale extinse, conexiuni aeriene si

Business / stiri Business290 vizite[ Ziua de Vest ]

Un nou centru operational TNT s-a deschis langa Aeroportul International "Traian Vuia"

Marti, 05 Februarie 2013, ora 12:31

Un nou centru operational TNT s-a deschis langa Aeroportul International "Traian Vuia"TNT Romania, parte a TNT Express, unul dintre liderii globali in curierat si servicii logistice, a inaugurat un nou hub, in imediata vecinatate a Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara.

Centrul din Timisoara a fost construit conform specificatiilor TNT, pentru a oferi suportul operational si tehnologic specific serviciului express de inalta performanta. Companiile din zona de vest a Romaniei obtin astfel acces la capacitati operationale extinse, conexiuni aeriene si rutiere

Business / afaceri258 vizite[ Actualitatea Lugoj ]

Timisoara mai primeste aproape 60 de milioane de lei de la stat. Guvernul scoate Primaria din starea cvasifalimentara, spune primarul

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 09:34

Timisoara mai primeste aproape 60 de milioane de lei de la stat. Guvernul scoate Primaria din starea cvasifalimentara, spune primarulBugetul de stat scapa Colterm si RATT de la faliment. Primaria Timisoara a primit, marti, inca 57,5 milioane de lei de la Guvernul Romaniei, bani care vor fi folositi pentru plata datoriilor Primariei catre cele doua societati.
Potrivit primarului Timisoarei, in ultimele 4 luni jumatate, Guvernul a trimis catre municipalitate suma de 120 de milioane de lei, "ceea ce a permis scoaterea din starea cvasifalimentara a societatilor Colterm si RATT si a insasi Institutiei Primariei si garantarea

Business / stiri Business104 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Operatiunea "Trandafirul" - o crima colectiva care nu poate fi acceptata

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 18:45

Operatiunea "Trandafirul" - o crima colectiva care nu poate fi acceptataAu trecut 23 de ani de la funesta actiune a fortelor represive ceausiste, numita "Operatiunea Trandafirul", cand au fost furate 43 de cadavre de la morga Spitalului Judetean din Timisoara, in noaptea de 18-19 decembrie 1989, care au fost, ulterior, incinerate la Creamatoriul "Cenusa" din Bucuresti, iar cenusa a fost aruncata intr-un canal din comuna Popesti-Leordeni. Ion Ofciu, revolutionar, a povestit ca masina frigorifica ce a facut transportul a fost preluata de colonelul Baciu, la km. 36 de

Actualitate / stiri Actualitate224 vizite[ Ziua de Vest ]

Aeroportul din Timisoara ii da lectii celui din Otopeni la taximetrie: a acreditat 30 de persoane, verificate in permanenta de agentii de securitate, dar ii lasa si pe taximetristii la comanda sa stationeze

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 00:48

Aeroportul din Timisoara ii da lectii celui din Otopeni la taximetrie: a acreditat 30 de persoane, verificate in permanenta de agentii de securitate, dar ii lasa si pe taximetristii la comanda sa stationezeCu 1,2 milioane de pasageri anual, aeroportul international Traian Vuia din Timisoara a acreditat 30 de taximetristi pentru serviciile de transfer, care au un tarif de 2,59 de lei pe kilometru, fata de 1,69 de lei pe kilometru al taximetristilor din oras. Masinile care ajung insa la comanda, care au un tarif mai mic, sunt lasate sa stationeze in fata aeroportului circa 15 minute pentru a astepta clientul, spre comparatie cu situatia de la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), unde taxiurile la

Business / stiri Business209 vizite[ Ziarul Financiar ]

Timisoara bate Parisul si Viena in materie de bani cheltuiti pentru achizitionarea de tramvaie

Marti, 17 Iulie 2012, ora 15:03

Timisoara bate Parisul si Viena in materie de bani cheltuiti pentru achizitionarea de tramvaieNicolae Robu, primarul Timisoarei, pare mai hotarat ca niciodata sa nu mai accepte situatia de la Regia Autonoma de Transport Timisoara. Edilul local spune ca a cerut un audit la aceasta institutie pe care mai-marele orasului o numeste o gaura neagra in bugetul local al Timisoarei.

"Am cerut un audit la RATT, iar dupa ce voi primi rezultatele voi vedea ce este de facut. Nu este normal ca aceasta regie sa astepte cu sufletul la gura subventiile de la primarie", a spus Robu.
Management privat

Actualitate / stiri Actualitate123 vizite[ Ziua de Vest ]

Franele firobuzelor din Timisoara, modificate in numele economiilor. Soferii sunt obligati sa forteze galbenul

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 00:58

Franele firobuzelor din Timisoara, modificate in numele economiilor. Soferii sunt obligati sa forteze galbenulRegia Autonoma de Transport Timisoara are un plan foarte dur de economii. Din acest motiv, peste 200 de oameni au fost dati afara. Managerii RATT au strans insa si mai mult cureaua, ajungandu-se chiar in situatia ca franele firobuzelor sa fie modificate. Soferii sustin ca siguranta circulatiei este afectata, dar managerul RATT neaga acest lucru.
In sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul lunii martie, consilierii locali au aprobat un proiect prin care s-au disponibilizat 25 de angajati ai

Actualitate / stiri Actualitate154 vizite[ Adevarul ]

Nicolae Robu nu vrea sa dea SASE milioane de euro pe trei TRAMVAIE, asa cum intentiona fosta administratie: "Nu-si permite Parisul si Viena astfel de tramvaie"

Marti, 17 Iulie 2012, ora 16:18

Nicolae Robu nu vrea sa dea SASE milioane de euro pe trei TRAMVAIE, asa cum intentiona fosta administratie: "Nu-si permite Parisul si Viena astfel de tramvaie"Primarul Timisoarei este nemultumit de activitatea pe care o desfasoara conducerea RATT si in acest sens a declansat un audit general care va fi finalizat in cel mult o luna. Totodata, Nicolae Robu nu este de acord cu achizitionarea a trei tramvaie cu sase milioane de euro.

Nicolae Robu este nemultumit de modul in care Regia Autonoma de Transport in Comun isi desfasoara activitatea si a decis declansarea unui audit general pentru ca "nu putem lasa lucrurile asa la nesfarsit". Primarul

Actualitate / stiri Actualitate156 vizite[ News Timisoara ]

Politistii din Timisoara au confiscat aur si legume in valoare de zeci de mii de lei

Joi, 19 Iulie 2012, ora 12:24

Politistii din Timisoara au confiscat aur si legume in valoare de zeci de mii de leiSaptamana aceasta, politistii din Timisoara au verificat patru societati comerciale cu puncte de lucru in doua mari complexe comerciale din oras.

Cu aceasta ocazie, au descoperit ca una dintre societati oferea spre vanzare bijuterii din aur ce purtau o marca identica sau similara cu o marca inregistrata. Toate bunurile, in greutate totala de 33.52 grame si in valoare de 2.000 de lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele reprezentantilor societatii s-a intocmit

Actualitate / stiri Actualitate113 vizite[ Ziua de Vest ]

Flori, fete, biciclete! Maine are loc prima editie Skirtbike la Timisoara

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 15:20

Flori, fete, biciclete! Maine are loc prima editie Skirtbike la TimisoaraIn aceasta duminica are loc un nou eveniment dedicatg popularizarii mersului pe bicicleta. "Verde pentru bicilete" invita timisorencele, dar nu numai, la o tura ciclista care sa arate ca mijlocul de transport pe doua orti poate fi folosit in orice situatie, fie ca e vorba de mersul la lucru sau de relaxare.

Initiatorii evenimentului le dau intalnire timisorencelor pe platforma Timco, la ora 10.00, iar ora la care alaiul va porni in plimbare este 11.00. Traseul este Calea Circumvalaiunii, Bd.

Actualitate / stiri Actualitate225 vizite[ Adevarul ]

Liberalii nu participa la sedinta extraordinara a CLT si cer demisia directorului RATT si un audit financiar la regia de transport

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 13:23

Liberalii nu participa la sedinta extraordinara a CLT si cer demisia directorului RATT si un audit financiar la regia de transportGrupul de consilieri municipali ai Partidului National Liberal a luat act cu ingrijorare de convocarea unei sedinte extraordinare a Consiliului Local Timisoara, avand drept unic punct pe ordinea de zi un proiect de hotarare ce urmareste acoperirea pierderilor uriase ale Regiei Autonome de Transport Timisoara.

"Convocarea acestei sedinte este cu atat mai surprinzatoare cu cat initiatorul proiectului de hotarare, domnul primar Gheorghe Ciuhandu, l-a retras de pe ordinea de zi a ultimei sedinte

Actualitate / stiri Actualitate155 vizite[ Ziua de Vest ]

Mai multe bunuri confiscate in urma unei actiuni a politistilor

Joi, 19 Iulie 2012, ora 09:33

Mai multe bunuri confiscate in urma unei actiuni a politistilorIn data de 18.07.a.c., politistii au verificat patru societati comerciale cu punctul de lucru in doua mari complexe comerciale din Timisoara. Cu aceasta ocazie au depistat ca una dintre societati oferea spre vanzare bijuterii din aur ce purtau o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

Toate bunurile in greutate totala de 33.52 grame si in valoare de 2000 de lei au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor iar pe numele reprezentantilor societatii s-a intocmit un dosar

Business / stiri Business366 vizite[ Vestic.ro ]

Optica Business Center - o noua investitie marca Bega Grup

Luni, 28 Mai 2012, ora 08:18

Optica Business Center - o noua investitie marca Bega GrupBega Invest, societate membra a Bega Grup a demarat constructia centrului de birouri Optica Business Center. Situat pe platforma fostei fabrici Optica Timisoara de pe Calea Buziasului, Optica Business Center prevede o investitie de 6 milioane de euro pentru cele doua cladiri, dintre care 2 milioane de euro vor fi finantate din fonduri europene.

Diferenta va fi asigurata prin finantare bancara si din fonduri proprii ale societatii. Bega Invest a depus in septembrie 2010 un proiect pentru

Business / stiri Business240 vizite[ Ziua de Vest ]

Pensionarii din Timisoara - umiliti de RATT

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 17:58

Pensionarii din Timisoara - umiliti de RATTDe mai bine de doua saptamani, cei peste 40.000 de mii de pensionari din Timisoara, care beneficiaza de transport gratuit, sunt obligati sa stea la cozi interminabile pentru a beneficia de acest drept. Mai exact, la inceputul fiecarui an, acestia sunt nevoiti sa isi reincarece cardurile cu care pot circula gratuit pe mijloacele de transport in comun din Timisoara.

Asa ca din primele zile ale anului, pensionarii au dat navala la ghiseul central al Regiei Autonome de Transport Timisoara,

Actualitate / stiri Actualitate211 vizite[ Ziua de Vest ]

Ciocane, gantere, sucitoare si catuse erotice in bagajele romanilor la imbarcarea in avioane

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 00:10

Ciocane, gantere, sucitoare si catuse erotice in bagajele romanilor la imbarcarea in avioaneResponsabilii cu securitatea de pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara se confrunta cu situatii hilare cand vine vorba de controlul bagajelor de mana ale romanilor.

Pasagerii sunt informati de companiile aeriene la achizitionarea biletului de calatorie, cat si in cadrul aeroportului despre obiectele interzise a fi transportate in bagajul de mana. Cu toate astea, la controlul facut in aeroport, deseori apar situatii in care angajatii de la SRI sunt pusi in situatii hazli.

Actualitate / stiri Actualitate249 vizite[ Adevarul ]

Scandal intre RATT si Enel! Regia ar vrea sa schimbe furnizorul de energie electrica, iar Enel ameninta cu taierea curentului

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 08:54

Scandal intre RATT si Enel! Regia ar vrea sa schimbe furnizorul de energie electrica, iar Enel ameninta cu taierea curentuluiAmenintarile repetate aruncate din partea reprezentantilor Enel catre RATT ar avea un scop, spune directorul adjunct al regiei, Ionut Nasleu. Aceasta in timp ce tramvaiele s-ar putea sa ramana in depou in acest weekend.

Enel a anuntat zilele trecute ca, in noaptea de vineri spre sambata, va taia curentul catre toate punctele de consum ale regiei, daca reprezentantii RATT nu-si platesc datoria la energia electrica: peste 1,5 milioane de lei, bani adunati in ultimele 4 luni. Aceasta este deja

Actualitate / stiri Actualitate133 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Rasturnare de situatie in dosarul taxelor de protectie din Deta. Alexandru Stefan, una dintre victime, a fost saltat si retinut

Joi, 25 August 2011, ora 01:03

Rasturnare de situatie in dosarul taxelor de protectie din Deta. Alexandru Stefan, una dintre victime, a fost saltat si retinutCasa lui Alexandru Stefan este perchezitionata in aceste momente. Politistii cauta arme in locuinta tanarului implicat in scandalul de luna trecuta.
Incarcatorul si cartusele, luate de la second-hand?!

ORA 22.12 "Incarcatorul si cele doua cartuse au fost gasite in buzunarele unei haine vechi pe care le-am cumparat de la un magazin second-hand. Totul este o inscenare. Nu am purtat niciodata haina si nu stiam ce e in buzunarele ei. Nu pot sa va spun cine mi-a facut inscenarea, pentru ca nu

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Adevarul ]

Mirobuzele si tramvaiele nu vor circula in aceasta noapte in Timisoara.

Sambata, 17 Septembrie 2011, ora 12:33

Mirobuzele si tramvaiele nu vor circula in aceasta noapte in Timisoara.Enel anunta ca va intrerupe furnizarea cu energie electrica catre toate locurile de consum ale RATT, in noaptea de sambata spre duminica (17/18 septembrie)! Datoria se ridica la 2,8 milioane de lei!
"Regia Autonoma de Transport Timisoara inregistreaza restante la plata facturilor de energie electrica aferente perioadei aprilie 2011 - septembrie 2011, in valoare totala de peste 2,8 milioane lei", sustin reprezentantii Enel.
Compania spune ca a incercat sa rezolve problema fara a se ajunge la

Business / afaceri128 vizite[ Opinia Timisoarei ]

O expozitie despre deportarea in Baragan, adusa la Timisoara

Marti, 03 Mai 2011, ora 12:05

O expozitie despre deportarea in Baragan, adusa la TimisoaraExpozitia "Rusaliile Negre: deportarea in Baragan", a Memorialului Sighet, cuprinde fotografii, obiecte, harti, marturii despre una dintre cele mai crunte proiecte de epurare sociala derulate de regimul comunist.

Expozitia este organizata de Centrul International de Studii asupra Comunismului (CISC), din cadrul Memorialului Sighet, fiind parte a proiectului "Memoria deportarilor din Romania, sustinut printr-un program al Comisiei Europene.

La Timisoara, expozitia va fi gazduita de Biblioteca Centrala Universitara "Eugen Todoran", deschiderea acesteia avand loc astazi, la ora 13, in Aula bibliotecii. Vor lua cuvantul Ana Blandiana, presedinta Fundatiei Academia Civica, Romulus Rusan, directorul Centrului International de Studii asupra Comunismului din cadrul Memorialului Sighet si Vasile Docea, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare. Dupa vernisaj va avea loc o dezbatere, la care vor participa, printre altii, Ana Blandiana, Romulus Rusan, Vasile Docea, Ioana Boca, directorul executiv al Fundatiei Academia Civica, Silviu Sarafolean, presedintele Asociatiei Fostilor Deportati in Baragan, Teodor Stanca, presedintele AFDP Timisoara, Cornelia Fiat (AFDB) si Smaranda Vultur, Daniel Vighi si Viorel Marineasa, autorii mai multor volume despre deportarea in Baragan.

Expozitia cuprinde aproape 30 de panouri in care sunt expuse cronologic si tematic: situatia internationala din anii '50 (ruperea lui Tito de Kominformul stalinist), elaborarea planului de ...

Life Show / expozitie508 vizite[ Vestul ]

CLT, in sedinta extraordinara

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 12:00

CLT, in sedinta extraordinaraTrecerea celor 30 de autobuze recent cumparate de municipalitate in administrarea RATT si modificarea unor hotarari de consiliu pentru demararea investitiilor la spitale din oras - subiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei.

Consiliul Local Timisoara se va intruni intr-o sedinta extaordinara marti, 16 noiembrie. Sedinta va avea loc in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, de la ora 15.

Consilierii locali timisoreni vor supune votului un proiect de hotarare care vizeaza modificarea si completarea HCL nr. 97/2010 - privind aprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare de maxim 7,5 milioane euro, pentru asigurarea finantarii unor investitii de interes local. Se va discuta si despre rectificarea bugetului local al Municipiului Timisoara pe anul 2010. Pentru a putea fi folosite de catre RATT, cele 30 de autobuze noi, achizitionate recent de catre municipalitate, trebuie trecute in administrarea Regiei Autonome de Transport Timisoara, propunere care figureaza pe ordinea de zi.

Alesii locali se vor pronunta si asupra unui proiect complex de investitii, care vizeaza modernizarea strazii Closca, extinderea la 4 benzi pe sectorul Bv. Cetatii - str. Ovidiu Balea. Daca propunerea va fi probata, se va solicita finantare nerambursabila pentru realizarea investitiei, prin Programul Operational Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 1 - "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor- poli urbani de crestere". Tot pentru accesarea fondurilor nerambursabile ...

Business / stiri Business159 vizite[ Vestul ]

400 de oameni pusi pe liber la RATT din toamna

Luni, 28 Iunie 2010, ora 14:05

400 de oameni pusi pe liber la RATT din toamnaCum se pune RATT pe roate? Pe doua cai, anunta directorul Ioan Goia. Pe de o parte vrem sa scumpim biletele, pentru a incuraja calatoriile cu abonamentul, pe de alta, personalul se va reduce din toamna cu 400 de angajati.

Pentru cele peste 270 de persoane ramase din primavara in somaj tehnic, situatia se va prelungi pana pe 15 septembrie. Dupa aceasta data regia de transport local isi va diminua cheltuielile salariale eliminand de pe statul de plata 400 de angajati. Numarul reprezinta

Business / stiri Business156 vizite[ Agenda ]


Prima   1   2   3   Ultima