Articole despre "sorin ciurariu arhitect sef timisoara"

Rezultatele 1 - 30 din 65 (0.815 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Topul salariilor sefilor din Primaria Timisoara: Cine castiga cel mai bine? Robu e pe locul 3

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 11:46

La o simpla privire pe declaratiile de avere depuse de acestia in vara acestui an, putem spune ca cel mai bine platit om din Primaria Timisoara este secretarul Primariei Ioan Cojocari, care a anuntat ca se pensioneaza in luna august a acestui an. Longevivul secretar a castigat, in anul 2015, 79.110 lei de la Primaria Timisoara.

Locul 2 in top este ocupat de seful Directiei Tehnice din primarie: Culita Chis. El a castigat 75.064 de lei in 2015 de la institutia de pe C.D. Loga. Chis a mai dus

Actualitate / stiri Actualitate165 vizite[ Timis Online ]

Ce va disparea complet din centrul istoric al Timisoarei in scurt timp?

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 17:21

Ce va disparea complet din centrul istoric al Timisoarei in scurt timp?TIMISOARA. Primarul Timisoarei Nicolae Robu vrea sa vada date jos toate reclamele de pe cladirile istorice din centrul orasului. Pentu asta trebuie sa impuna un regulament si sa retraga autorizatiile date in trecut de primarie pentru firme.
Robu spune ca repararea fatadelor cladirilor istorice din centrul Timisoarei este in sarcina proprietarilor si ca inclusiv in cladirea in care functioneaza PNL se vor face interventii.
"Repararea cladirilor e in sarcina proprietarilor, primaria nu are cum sa

Actualitate / stiri Actualitate151 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Sentinta - soc intr-un dosar de luare de mita si grup infractional organizat in care apare si numele fostului primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu

Marti, 09 Februarie 2016, ora 17:58

Sentinta - soc intr-un dosar de luare de mita si grup infractional organizat in care apare si numele fostului primar al Timisoarei, Gheorghe CiuhanduScandalul iscat intr-o asociatie de locatari din centrul Timisoarei din cauza unei antene de telefonie mobila montata pe acoperisul blocului ricoseaza la nume grele din actuala si fosta administratie timisoreana. Un locatar nemultumit de montarea antenei pe acoperisul blocului s-a razboit in instanta cu operatorul de telefonie mobila si cu Primaria Timisoara, care a emis autorizatia de constructie pentru montarea antenei, si a reusit sa obtina, prin sentinta, demontarea antenei.
Cu sentinta

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ Adevarul ]

EXCLUSIV Trei "grei" din Timisoara, urmariti penal pentru abuz in servicu dupa plangerea unui clan de romi

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 11:53

EXCLUSIV Trei "grei" din Timisoara, urmariti penal pentru abuz in servicu dupa plangerea unui clan de romiUPDATE: Potrivit lui Constantin Visan, mandatar al clanului Carpaci, inceperea urmaririi penale s-a dispus pentru o cladire de pe strada Loga, un dosar referitor la casa de pe Mihai Eminescu fiind inca pe rol. Tinand cont, insa, de solutia de incepere a urmaririi penale pentru imobilul de pe Loga este foarte posibil sa se dispuna urmarirea penala si in cazul de pe Mihai Eminescu, cele doua situatii fiind similare.

Indolenta autoritailor locale, sub ochii carora unul din cele mai bogate clanuri

Actualitate / stiri Actualitate118 vizite[ Adevarul ]

EXCLUSIV! Nicolae Robu, primarul Timisoarei, audiat de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. De ce a fost chemat la declaratii? FOTO si VIDEO!

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 17:23

EXCLUSIV! Nicolae Robu, primarul Timisoarei, audiat de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. De ce a fost chemat la declaratii? FOTO si VIDEO!TIMISOARA. O lucrare de 4 milioane de euro, investitie din fonduri europene, s-a lasat cu audieri pentru primarul Timisoarei. Nicolae Robu a fost chemat sa dea declaratii la SICE - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. Tema? Cladirea Incuboxx, in care s-a investit o suma fabuloasa.
Edilul s-a prezentat marti dimineata la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice. L-a asteptat Aurelia Junie, sefa Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Timisoara, cea care

Actualitate / stiri Actualitate77 vizite[ Opinia Timisoarei ]

EXCLUSIV! Nicolae Robu, primarul Timisoarei, audiat de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. De ce a fost chemat la declaratii? FOTO!

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 11:25

EXCLUSIV! Nicolae Robu, primarul Timisoarei, audiat de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. De ce a fost chemat la declaratii? FOTO!TIMISOARA. O lucrare de 4 milioane de euro, investitie din fonduri europene, s-a lasat cu audieri pentru primarul Timisoarei. Nicolae Robu a fost chemat sa dea declaratii la SICE - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. Tema? Cladirea Incuboxx, in care s-a investit o suma fabuloasa.
Edilul s-a prezentat marti dimineata la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice. L-a asteptat Aurelia Junie, sefa Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Timisoara, cea care

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Opinia Timisoarei ]

TOPUL salariilor in Primaria Timisoara! Merita sa fii director? Ce sefi castiga cel mai bine, chiar mai bine ca primarul?

Joi, 17 Iulie 2014, ora 01:17

TOPUL salariilor in Primaria Timisoara! Merita sa fii director? Ce sefi castiga cel mai bine, chiar mai bine ca primarul?Tweet TIMISOARA. Culita Chis, Aurelia Junie, Adrian Bere, Alina Pintilie, Mihai Costa, Smaranda Haracicu, Sorin Ciurariu, Ciprian Cadariu, Martin Staia - cu totii sunt sefi de directii in Primaria Timisoara.

Unii dintre ei au salarii grozave, unele chiar mai mari ca cel al primarului Nicolae Robu, care intr-o vreme se plangea ca castiga mult prea putin fata de munca depusa.

Va prezentam TOPUL salariilor de directori
din cadrul Primariei Timisoara, conform declaratiilor de avere proaspat

Actualitate / stiri Actualitate532 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Tiganii de la Casa Muhle fac misto de primarie

Marti, 19 Martie 2013, ora 19:57

Tiganii de la Casa Muhle fac misto de primarieLa inceputul lunii martie, Primaria Timisoara a reusit sa obtina in instantele de judecata din oras o hotarare presedintiala prin care familia de tigani care detine Casa Muhle este obligata sa conserve acest loc.

Desi, initial, tiganii se angajasera sa faca aceste lucrari de bunavoie, acest lucru nu s-a intamplat pana ce primaria nu a obtinut o hotarare judecatoreasca. Luni, 18 martie, tiganii au impanzit curtea Casei Muhle cu muncitori, care se prefaceau de zor ca lucreaza. Acesti muncitori

Actualitate / stiri Actualitate259 vizite[ Ziua de Vest ]

Sorin Ciurariu, noul arhitect-sef al Timisoarei. Judecatorii au decis ca primarul l-a mazilit ilegal

Vineri, 23 Martie 2012, ora 03:00

Sorin Ciurariu, noul arhitect-sef al Timisoarei. Judecatorii au decis ca primarul l-a mazilit ilegalNoul arhitect-sef al Timisoarei este Sorin Ciurariu, care este de fapt si fostul arhitect-sef.

Ierarhia de la varful primariei a fost stabilita de Curtea de Apel Timisoara, care il repune in functia de arhitect-sef al orasului pe Sorin Ciurariu, mazilit in urma cu doi ani la initiativa primarului Gheorghe Ciuhandu si a secretarului Ioan Cojocari.
In luna mai a anului 2010, la Primaria Timisoara a izbucnit un scandal de amploare dupa ce Consiliul Local, la initiativa primarului Gheorghe

Actualitate / stiri Actualitate700 vizite[ Adevarul ]

Gheorghe Ciuhandu si Ioan Cojocari au fost amendati cu 75.000 de lei! Sanctiunea a fost aplicata pentru nerepunerea pe functie a fostului arhitect-sef Sorin Ciurariu

Joi, 19 Iulie 2012, ora 11:17

Gheorghe Ciuhandu si Ioan Cojocari au fost amendati cu 75.000 de lei! Sanctiunea a fost aplicata pentru nerepunerea pe functie a fostului arhitect-sef Sorin CiurariuMazilit de primarul Gheorghe Ciuhandu in urma cu doi ani, in urma acuzatiilor ca Primaria Timisoara ar fi pierdut un proces important din cauza sa, fostul arhitect-sef al orasului Sorin Ciurariu continua sa-si sustina nevinovatia in instantele de judecata.

Pana in prezent, judecatorii i-au dat castig de cauza si chiar i-au obligat pe mai-marii primariei sa-l repuna in functia de arhitect-sef, insa decizia magistratilor a fost ignorata complet de edilii locali.
Sentinta civila nr. 1683/21.12.

Actualitate / stiri Actualitate195 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Secretarul Cojocari, "albit" de judecatori in procesul cu fostul arhitect-sef

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 08:09

Secretarul Cojocari, "albit" de judecatori in procesul cu fostul arhitect-sefFostul arhitect-sef al orasului, Sorin Ciurariu, a fost penalizat de Comisia de Disciplina a Primariei dupa un proces pe care municipalitatea l-a pierdut.

Ciurariu a sustinut insa ca procesul a fost pierdut din cauza Directiei Juridice, conduse de sercretarul Ioan Cojocari. Instanta i-a dat dreptate secretarului.

Primaria Timisoara a pierdut anul trecut un proces, prin care instanta obliga Consiliul Local sa aprobe un plan urbanistic zonal. Pentru ca era a doua oara cand se ajungea in

Actualitate / stiri Actualitate198 vizite[ Adevarul ]

Secretarul Primariei Timisoara: jurist, oier, fotbalist, antrenor si ziarist

Luni, 23 August 2010, ora 16:04

Secretarul Primariei Timisoara: jurist, oier, fotbalist, antrenor si ziaristSecretarul Ioan Cojocari este un personaj extrem de interesant al Timisoarei, care reuseste sa surprinda mereu prin actiunile sale. Ultima isprava a juristului-sef din primarie este acreditarea ca ziarist la Monitorul Primariei, doar pentru a urmari meciurile echipei de fotbal FC Timisoara de la firul ierbii.
Ioan Cojocari este unul din cei mai importanti functionari ai municipalitatii timisorene, punandu-se des intrebarea: cine conduce de fapt primaria? Cojocari sau Ciuhandu? In realitate,

Actualitate / stiri Actualitate292 vizite[ Adevarul ]

Locuitorii din Fabric se intalnesc cu arhitectii

Luni, 08 Februarie 2010, ora 13:31

Locuitorii din Fabric se intalnesc cu arhitectiiIn aceasta saptamana va avea loc o noua intalnire a Consiliului consultativ de cartier Fabric din Timisoara. La intalnire au fost invitati si arhitectul-sef al orasului, Sorin Ciurariu, si sefa Directiei de Dezvoltare de la Primaria Timisoara, arhitectul Aurelia Junie. Intrunirea Consiliului consultativ de cartier Fabric va avea loc joi, 11 februarie 2010, incepand cu ora 17, la Scoala Generala nr. 5 de pe strada Moise Nicoara nr. 17 din Timisoara. Intalnirea a fost convocata de

Actualitate / cartier158 vizite[ Timis Online ]

Investitia Dedeman incaiera autoritatile locale

Vineri, 26 Februarie 2010, ora 08:42

Investitia Dedeman incaiera autoritatile localeIntentia gigantului bacauan Dedeman de a-si extinde afacerile din sectorul retailului de bricolaj si la Timisoara, unde urmeaza sa-si construiasca un magazin pe locul fostului centru comercial Terra, a fost aprig dezbatura in Comisia Economica a Consiliului Judetean Timis. In timp ce reprezentantii Primariei, printre care si arhitectul sef al orasului, Sorin Ciurariu, au sustinut cu tarie avizarea rapida a acestei investitii, care va crea cateva sute de locuri de munca, unii consilieri

Business / extindere139 vizite[ Opinia Timisoarei ]

Piata volanta in premiera in Freidorf

Vineri, 11 Decembrie 2009, ora 14:21

Timisoara va avea prima piata volanta. Acesta va fi construita in cartierul Freidorf. Aici vor fi gherete mobile in care producatorii isi pot pune marfa si pentru o prioada de doar cateva ore isi vor putea desfasura activitatea. Astfel de piete de obicei functioneaza in spatii libere si doar temporar sunt ocupate. Conceptul a fost propus in mai multe cartiere din Timisoara. Sunt circa 10 posibile locatii. "Din momentul finalizarii studiului de impact in trei luni se pot elibera primele

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu225 vizite[ Agenda ]

Arhitectul-sef al Timisoarei, propus pentru sanctionare

Miercuri, 30 Septembrie 2009, ora 11:07

Circuitul hartiilor in Primaria Timisoara ar putea duce la sanctionarea a insusi arhitectului-sef al orasului.Comisia de disciplina din primarie, condusa de Aurelia Junie, directorul Directiei dezvoltare, a propus sanctionarea prin taierea din salariu a directorului Directiei urbanism, Emilian Sorin Ciurariu, si a unei subalterne a lui, pentru ca o serie de acte nu au fost trimise in timp util Directiei juridice.Consecinta a fost una nefericita, astfel ca

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu197 vizite[ Renasterea Banateana ]

Arhitectul-sef al Timisoarei, propus pentru sanctionare

Miercuri, 30 Septembrie 2009, ora 11:07

Circuitul hartiilor in Primaria Timisoara ar putea duce la sanctionarea a insusi arhitectului-sef al orasului.Comisia de disciplina din primarie, condusa de Aurelia Junie, directorul Directiei dezvoltare, a propus sanctionarea prin taierea din salariu a directorului Directiei urbanism, Emilian Sorin Ciurariu, si a unei subalterne a lui, pentru ca o serie de acte nu au fost trimise in timp util Directiei juridice.Consecinta a fost una nefericita, astfel ca

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu122 vizite[ Renasterea Banateana ]

Constructiile - sectorul ingropat de criza in 2009

Marti, 22 Decembrie 2009, ora 15:50

Recesiunea a dat peste cap planurile dezvoltatorilor imobiliariOdata cu lansarea programului guvernamental "Prima Casa", in luna iulie, se dadea informatia oficiala ca Timisoara este orasul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale noi care se incadreaza in limita sumelor oferite prin creditul aferent programului. Substratul acestei informatii era insa altul : Timisoara era in acel moment, si a continuat sa fie, orasul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale nevandute in an de criza, si

Business / criza193 vizite[ Timpolis ]

Bloc smecheresc: patru etaje in loc de doua

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 17:30

Pe strada Lidia, un dezvoltator imobiliar construieste un bloc de patru etaje, desi are autorizatie doar pentru doua. Constructia de pe strada Lidia, numarul 34 ii apartine lui Raul Gruescu, un constructor care a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare in Timisoara. Gruescu a ridicat in zona Lidia-Miloia (vizavi de locuintele ANL) doua blocuri, unul de doua etaje si unul de patru. Lucrarile la blocul de patru etaje au inceput anul trecut, fara autorizatie de constructie. A intrat in

Actualitate / stiri Actualitate331 vizite[ Adevarul ]

Micul Manhattan creste printre morcovi si patrunjel

Sambata, 14 Noiembrie 2009, ora 10:05

Primaria a emis autorizatie de constructie pentru o cladire de 14 etaje, cea mai inalta din oras. Investitorii privati transforma zona Gheorghe Lazar-Piata 700 intr-o zona de bussines in timp ce administratia nu tine pasul cu marile investitii si nu este in stare sa modernizeze piata de legume. Directia de Urbanism a Primariei Timisoara a emis zilele acestea autorizatia de constructie pentru una din cele mai inalte cladiri din capitala Banatului, o constructie de 14 etaje, care va fi ridicata

Business / terenuri329 vizite[ Adevarul ]

Universitatile salveaza turismul din capitala Banatului

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 14:29

Turismul universitar este singurul care rezista pe timp de criza si compenseaza declinul turismului de afaceri. Aproape o mie de studenti straini si-au petrecut vara in capitala Banatului. Schimburile de tineri, scolile de vara si conferintele internationale au reunit, la Timisoara, sute de studenti dornici sa invete si sa descopere oameni si locuri noi. Multimea strainilor care au trecut in vara lui 2009 prin Timisoara este completata de profesorii ce si-au sustinut lucrarile de cercetare in

Actualitate / stiri Actualitate143 vizite[ Adevarul ]

Tamplaria PVC "mutileaza" cladirile istorice din zona centrala

Joi, 25 Iunie 2009, ora 14:03

Desi legea interzice si se poarta campanii impotriva PVC-ului "Ii vom obliga sa aduca cladirile la starea initiala", spune primarul Gheorghe Ciuhandu * "Ii vom obliga sa intre in legalitate", afirma si arhitectul-sef al Timisoarei, Sorin Ciurariu Regulamentul Local de Urbanism (RLU) pentru Cartierul Cetate, elaborat in 1999, prevede ca "Tamplariile originale se vor pastra si reconditiona. Este interzisa inlocuirea tamplariilor de lemn cu tamplarii de metal sau plastic". In plus, Primaria

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu168 vizite[ Ziua de Vest ]

Primarul Gheorghe Ciuhandu, invitat la "Masa Adevarului"

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 11:46

Ziarul "Adevarul" va ofera posibilitatea sa-i adresati primarului intrebari si propuneri pentru viitorul orasului pe timisoara@adevarul.ro sau pe siteul timisoara.adevarul.ro. Dupa ce arhitectul-sef al orasului Sorin Ciurariu a fost la "Masa Adevarului", acum a venit randul primarului Gheorghe Ciuhandu. La dezbaterea cu jurnalistii "Adevarul" arhitectul-sef, Sorin Ciurariu, a promis ca, pana in vara, va prezenta un plan pentru piste de biciclete pe malul Begai. Conceptul este prezentat chiar

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu122 vizite[ Adevarul ]

Consultanta olandeza pentru dezvoltarea Timisoarei

Vineri, 12 Iunie 2009, ora 13:21

Invatam din experienta olandeza. Primaria Timisoara beneficiaza de consultanta din partea unor experti olandezi, printr-un program al Guvernului Olandei, in realizarea Planului Integrat de Dezvoltare al Polului de Crestere Timisoara si a Planului Urbanistic General. Municipalitatea timisoreana a gazduit, joi, un seminar pe tema planificarii urbane integrate in Romania, la care au participat, pe langa specialistii olandezi care ne ofera asistenta in creionarea unei viziuni globale de dezvoltare

Actualitate / stiri Actualitate132 vizite[ Timis Online ]

Timisoara va avea un nou Plan Urbanistic General la..."Sfantu' asteapta"

Luni, 23 Februarie 2009, ora 11:20

Dezvoltarea municipiului Timisoara se bazeaza pe un Plan Urbanistic General (PUG) a carui elaborare a inceput in 1996, fiind aprobat in 2002. Avand in vedere ca, in ultimul timp, orasul a suferit transformari importante si ca unele dintre asteptarile si nevoile de acum 10 - 12 ani nu mai corespund cu cele actuale, a aparut necesitatea realizarii unui nou PUG. Vechiul plan a fost valabil pana in 2007, pentru ca asa s-a decis in 2002, desi valabilitatea lui putea fi si de zece ani. De aceea,

Actualitate / stiri Actualitate219 vizite[ Renasterea Banateana ]

Locuitorii din vechiul Iosefin nu vor hotel in zona

Joi, 23 Aprilie 2009, ora 13:17

Mult asteptata investitie a grupului Accor la Timisoara, primita cu mare sustinere de primarul Gheorghe Ciuhandu, naste nemultumiri in randul oamenilor care locuiesc in cartierul istoric Iosefin, unde urmeaza sa fie construite hotelurile Novotel si Etap. Sorin Ciurariu Proiectul de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal 'Constructii pentru servicii - Hotel Novotel si Etap', pe bulevardul General Dragalina nr. 20, in apropierea Garii de Nord, va fi supus la vot in sedinta de

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu144 vizite[ Timis Online ]

Cetatea Timisoarei. Prezent, trecut, viitor

Joi, 26 Martie 2009, ora 11:03

Astazi, 26 martie, la ora 18, in Sala mare a Librariei Cartea de nisip va avea loc un eveniment ce va reuni prezentarea cartii arhitectului Valentin Capotescu - "Arhitectura militara bastionara in Romania", vol 1: Cetatea Timisoarei, aparuta la Editura Bastion, si o expozitie de planse care reconstituie vizual istoria cetatii Timisoara, prin intermediul bastioanelor sale. Plansele cuprind si prima restaurare integrala in 3D a vechii cetati bastionare si a asediului de la 1716. Invitati sa

Personalitati / Andra204 vizite[ Ziua de Vest ]

Moda constructiilor smecheresti

Joi, 26 Februarie 2009, ora 11:54

Cazurile de inaltare a unor cladiri fara respectarea autorizatiei sunt tot mai numeroase. Dezvoltatorii constru-iesc dupa bunul plac, iar cand constructia este ridicata, se duc la Primarie pentru a intra in legalitate. Constructorul blocului de pe strada Mures, numarul 83, a obtinut o autorizatie de constructie pentru o cladire cu doua etaje si mansarda. Numai ca, in loc sa se construiasca ce prevedea autorizatia, proprietarul a ridicat trei etaje si un etaj retras. Directia de Urbanism a dat o

Actualitate / stiri Actualitate137 vizite[ Adevarul ]

Revolutie la Timisoara pentru pastrarea patrimoniului istoric

Miercuri, 24 Decembrie 2008, ora 11:31

Autoritatile locale prin Prefectura judetului Timis, Primaria Municipiului Timisoara, Directia de Patrimoniu si reprezentanti ai Politiei si-au dat mana pentru a salva patrimoniul cladirilor istorice din Timisoara, orasul cu cele mai multe cladiri de patrimoniu din Romania. "Am inceput un proiect prin care vrem sa marcam toate cladirile monument din oras care sunt intr-o stare deplorabila, sa constientizam populatia si sa avem un dialog cu proprietarii acestor cladiri urmand sa trecem si la

Actualitate / accident173 vizite[ Banateanul ]

Teapa de milioane de euro cu terenul primariei

Miercuri, 21 Ianuarie 2009, ora 11:53

Locuintele a zeci de oameni sunt sub semnul intrebarii din cauza unei tranzactii bazata pe falsuri. O investitie de trei milioane de euro este aruncata in aer de o operatiune a mafiei imobiliare. Trei terenuri ale primariei Timisoara, in suprafata totala de 1.000 de metri patrati, au facut obiectul unor falsuri, fiind apoi vandute legal firmei Ital-Rom Constructii. Terenurile sunt situate pe strazile Gheorghe Asachi si Cronicar Neculce. Firma a ridicat acolo trei blocuri cu 40 de apartamente.

Personalitati / Gheorghe Ciuhandu300 vizite[ Adevarul ]


Prima   1   2   3   Ultima
Cele mai citite stiri
Accident violent pe soseaua Timisoara - Lugoj! Tanara ranita si abandonata de un motociclist in mijlocul drumului! Uimitor de ce A FUGIT
TIMISOARA. Grav accident de circulatie marti dupa-amiaza pe soseaua Timisoara - Lugoj. Un ...
Clienti ingroziti la un supermarket din vestul tarii. Ce le-a iesit in cale?
A coborat din padure si a mers in parcarea unui supermarket, iar in cateva minute a reusit sa sperie ...
Accident pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde la Timisoara! Se ciocnira un BMW si un Audi
TIMISOARA. Accident la orele amiezii pe unul dintre cele circulate bulevarde din Timisoara. Un BMW ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor