Senator PSD: Multi dintre candidatii la prezidentiale sunt niste "oportunisti" care se "catara" pe niste evenimente emotionale gen Colectiv, Caracal si 10 august, "prostii de genul asta"

Vineri, 30 August 2019, ora 20:19
4223 citiri
Senator PSD: Multi dintre candidatii la prezidentiale sunt niste "oportunisti" care se "catara" pe niste evenimente emotionale gen Colectiv, Caracal si 10 august, "prostii de genul asta"
Foto: captura TV

Senatorul PSD de Constanta Tit-Liviu Brailoiu a spus, vineri seara, in discursului tinut pentru alegerile organizatiei judetene Constanta, ca trebuie facut un exercitiu de imaginatie si sa ne gandim ce inseamna o Romanie cu Dacian Ciolos si Dan Barna, afirmand ca acestia "nu sunt decat niste descreierati care vor sa duca Romania in sapa de lemn". El a mai spus ca cei mai multi dintre candidatii la alegerile prezidentiale sunt niste "oportunisti" care se "catara" pe niste evenimente emotionale gen Colectiv, Caracal si 10 august, "prostii de genul asta", si care se bazeaza pe votul negativ si nu au nimic de oferit.

Brailoiu a afirmat, in discursul sustinut la alegerile pentru conducerea organizatiei judetene a PSD Constanta, ca trebuie sa ne fie frica de ziua de maine daca Romania va fi condusa de Dacian Ciolos si Dan Barna.

"A spus Mariana (Mariana Gaju, presedintele organizatiei judetene de femei PSD Constanta - n.r.), nu trebuie sa ne fie frica de ziua de maine. Ba da, trebuie sa ne fie foarte frica de ziua de maine si asta va spun pentru faptul ca trebuie sa faceti un simplu exercitiu de imaginatie si sa va ganditi ce inseamna o Romanie cu Ciolos, Barna. Si atunci o sa vedeti ca trebuie sa ne fie foarte frica de ziua de maine, trebuie sa ne fie frica pentru ca ramanem fara pensii, fara bani de salarii, fara toate realizarile pe care noi le-am facut, fara programele nationale de dezvoltare locala samd. Astia nu sunt decat niste descreierati care vor sa duca Romania in sapa de lemn. Atata tot. Si nu trebuie sa aruncam cu noroi in ei, trebuie sa aruncam cu 10 noroaie in ei pentru ca trebuie sa ii invatam ca Romania asta trebuie sa fie o tara libera, suverana si independenta si trebuie sa ne hotaram singuri destinul", a spus senatorul constantean.

El a mentionat ca cei mai multi candidati la alegerile prezidentiale sunt niste oportunisti care se catara pe niste evenimente emotionale, gen Colectiv, Caracal si 10 august.

"Aceste alegeri ne vor marca profund viitorul nostru. Candidaturile care sunt prezente acum nu sunt candidaturi consolidate, nicidecum, nu sunt personaje cu greutate politica sau ceva, ma gandesc la gen Barna, Diaconu si toti astia care au trecut prin cate 5-6 partide si nu au un profil de politician sau nu au un profil de om serios in Romania, ca sa fie mai simplu in exprimare. Sunt niste oportunisti care se catara cu scara pe niste evenimente emotionale din Romania gen Colectiv, Caracal, mai stiu eu ce 10 august, prostii de genul asta. Astia nu au la activ nicio realizare, nu au niciun spirit democratic, sunt decat niste oportunisti si se bazeaza pe un singur lucru, pe votul negativ. Ei nu au nimic de oferit", a mai transmis senatorul PSD de Constanta.

Tit-Liviu Brailoiu a precizat ca social-democratii trebuie sa fie mai prezenti pe retelele de socializare in urmatoarele trei luni.

"O alta problema ar fi o eventuala guvernare a USR si PLUS, astia care mai sunt prin Romania, sunt niste oameni care nu exista, sunt niste himere. Insa pe retelele de comunicare si de socializare, pentru ca tineretul foloseste foarte mult acele retele, circula aceasta politica. Noi trebuie sa gasim solutia si foarte rapid sa combatem acest lucru si asta inseamna ca toti cei care sunt responsabili de aceste actiuni ar trebui sa fie foarte atenti in urmatoarele trei luni de zile, sa fim si noi mai activi, sa fim mai prezenti pe aceste retele de socializare", a mai afirmat Brailoiu.

Senatorul PSD crede ca tinerilor trebuie sa li se explice ca social-democratii nu sunt comunisti.

"Ma refer aici la cei care sunteti membri de partid si care aveti legatura cu retelele de invatamant pentru ca tineretul nostru la ora actuala nu este indoctrinat decat cu faptul ca noi suntem comunisti. Daca ii punem la treaba, suntem comunisti. Daca le marim salariile, suntem comunisti. Daca nu suntem de acord cu iesitul in strada si cu vagabonteala asta care o fac ei de ani de zile in Romania, suntem comunisti. Asta trebuie sa le explicam copiilor si tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, care au dreptul de vot, ca acel comunism nu inseamna ceea ce li s-a spus lor, ei nu au trait comunismul si nici nu l-au studiat, este singurul argument pe care il au cei care vor sa ne combata in Romania. De aceea, v-am spus ca este usor sa castigam aceste alegeri si am convingerea ca le vom castiga", a mai declarat senatorul Tit-Liviu Brailoiu.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#Tit Brailoiu PSD atac Barna Ciolos, #Tit Liviu Brailoiu PSD , #stiri Tit Liviu Brailoiu