Corlatean cere PDL "sa cedeze trandafirul tinut captiv"

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 08:24
2061 citiri
Corlatean cere PDL "sa cedeze trandafirul tinut captiv"
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD Titus Corlatean considera ca, prin rebranduire, democrat-liberalii nu vor reusi sa isi refaca imaginea pierdura. In plus, spune social democratul, PDL ar trebui "sa cedeze trandafirul tinut captiv".

"Acest pseudo-partid care are o existenta toxica pentru Romania se gandeste sa cedeze in sfarsit trandafirul Internationalei Socialiste, pe care l-a confiscat si l-a tinut captiv atatia ani", a spus Corlatean intr-o conferinta de presa la Suceava.

Pe de alta parte, vicepresedintele PSD ironizeaza ideea ca social-democratii sa guverneze alaturi de PDL. Potrivit Agerpres, Titus Corlatean pune o conditie.

"Eu, personal, sunt deschis la ideea ca dupa alegeri atat PSD, cat si PDL sa guverneze. Cu o singura precizare: PSD va guverna Romania cu titulatura USL, iar liderii corupti ai PDL si ai Miscarii Populare vor guverna Romania de dupa gratii", a opinat, ironic, Corlatean.

Lazaroiu: USL ia 35 - 37% - Interviu Ziare.com

Afirmatiile vicepresedintelui PSD vin in contextul in care sociologul Sebastian Lazaroiu a declarat recent, pentru Ziare.com, ca Miscarea Populara va castiga la parlamentare in jur de 30%, USl se va rupe dupa locale, iar PSD va guverna cu PDL.

Miscarea Populara pe care PDL intentioneaza sa o creeze ar putea cuprinde partide precum PNTCD si ecologistii, iar sigla si culoarea acestei miscari ar putea fi inima si, respectiv, verde sau albastru.

Inima, sigla Miscarii Populare? - Vezi ce spun pedelistii despre viitorul partid

Democrat-liberalii considera ca sunt compatibili cu PNTCD si cu ecologistii pentru a forma Miscarea Populara, avand in vedere ca PNTCD este membru PPE, ca si PDL, iar componenta de mediu pe care o aduc ecologistii este importanta, au declarat surse politice.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Titus Corlatean PDL rembranduire, #guvernare PSD PDL Corlatean , #PSD
Comentarii
Poza Jabba the Hutt
Jabba the Hutt
rank 5
Taranoiul slugarnic Titus Cor-latean ar trebui sa taca ptr ca
Poza Omu cu satiru
Omu cu satiru
rank 2