Ministrul Titus Corlatean a pedalat 9 kilometri

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 14:46
1860 citiri
Ministrul Titus Corlatean a pedalat 9 kilometri

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a pedalat, sambata, 9 kilometri, cu ocazia deschiderii oficiale a celei de-a a XI-a editii a Cupei MAE.

Competitia din acest an a debutat cu turul ciclist, pe traseul Fantana Miorita - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Fantana Miorita.

"A fost un concurs dur, au fost echipe puternice in acest an. Una peste alta a fost o competitie foarte profesionista, Ministerul de Externe a iesit bine, in prima parte, eu mai pe la jumatate, dar echilibrat. Conteaza spiritul corect, de fair-play. Fata de politica, este mai relaxant ciclismul, mai fair-play", a declarat Corlatean, dupa terminarea concursului.

Angajata MAE Adriana Romascan a castigat competitia la feminin, in timp ce Gonzalo Saldias, din cadrul US Embassy, a trecut primul linia de sosire in cursa masculina.

Cupa MAE continua sambata, diplomatii romani si straini urmand sa concureze la fotbal, baschet, tenis de camp si tenis de masa.

Organizata anual, Cupa MAE este un eveniment de diplomatie publica devenit traditional in randul comunitatii diplomatice din Bucuresti. Promoveaza spiritul de fair-play si respectul reciproc intre oameni, tari si culturi diferite, chiar in conditiile unei competitii stranse.

Prin conceptul evenimentului, Cupa MAE contribuie la dezvoltarea relatiilor interpersonale intre diplomatii romani si straini si la promovarea Romaniei in randul personalului diplomatic strain acreditat la Bucuresti, ajuta la o mai buna intelegere a activitatii diplomatice si a rolului pe care alti actori decat diplomatii - cum ar fi companiile private - il au pentru promovarea unei tari.

Meciurile de sah, fotbal, baschet, badminton, tenis de camp si tenis de masa vor avea loc la Clubul Diplomatic, in perioadele 15-16 iunie 2013 si 22-23 iunie 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cupa MAE 2013, #Titus Corlatean Cupa MAE, #stiri Titus Corlatean, #traseu Cupa MAE 2013 , #stiri Titus Corlatean
Comentarii