Candidatul PSD a castigat alegerile partiale de la Albesti

   

In urma turului doi de scrutin din cadrul alegerilor locale partiale pentru desemnarea primarului comunei Albesti, de duminica, Nicolae Sovrea (PSD) a castigat mandatul de edil sef cu 66,03%.

Potrivit rezultatelor date publicitatii, luni, de viceprimarul localitatii, Aurel Boitos, victoria i-a revenit lui Nicolae Sovrea (PSD) cu 1.629 de voturi (66,03%), iar contracandidatul sau, Marcel Constantin Varvara (PD-L), a obtinut 838 de voturi (33,9%). Din cei 4.583 de alegatori inscrisi pe listele electorale permanente, au fost prezenti la vot 2.481, iar 14 buletine de vot au fost declarate nule. In primul tur de scrutin, din 29 martie, Nicolae Sovrea a obtinut 1.189 de voturi, iar Marcel Constantin Varvara a avut 520 de voturi.

Ceilalti candidati din primul tur de scrutin, Cornel Doja (PNL), Damian Valentin, Alexandru Stan Vartan si Marius Nicolae Mezaros, toti independenti, s-au clasat la o diferenta destul de mare fata de cei doi. Alegerile locale partiale pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei Albesti au fost organizate ca urmare a castigarii, de catre primarul ales Toader Stroian, a unui mandat de deputat.
Marti, 07 Aprilie 2009, ora 11:42
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Statie noua RCS & RDS in Mures!
Reprezentantii RCS & RDS SA au anuntat, prin intermediul unui comunicat, intentia de depunere a ...
INEDIT: Festivalul Palanetului, organizat intr-o localitate mureseana!
Asociatia Culturala "Casa Rusu - Campia Transilvaniei" va organiza, in perioada 16-17 iunie 2019, in ...
Presedinte de Consiliu Judetean, obligat de instanta sa inlature steagul Tinutului Secuiesc din sala de sedinte!
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Tamas Sandor (UDMR), a inlaturat din sala de sedinte ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor