Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Acuzatii in cazul Toni Grebla: "Directorul Complexului Oltenia e foarte bine protejat, are girul lui Ponta"

Marti, 03 Februarie 2015, ora 20:24
5574 citiri
Acuzatii in cazul Toni Grebla: "Directorul Complexului Oltenia e foarte bine protejat, are girul lui Ponta"
Foto: Radio Infinit

Marin Condescu, presedintele Federatiei Nationale Mine Energie, al carui nume a fost mentionat catre DNA de directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, in dosarul lui Toni Grebla, sustine ca acesta este "foarte bine protejat" si ca are "gir total din partea lui Victor Ponta".

Potrivit unui referat DNA trimis la Senat, Laurentiu Ciurel a declarat, in calitate de martor, ca judecatorul CCR si Marin Condescu ar fi controlat toate numirile in functie ale tuturor directorilor din sistemul energetic si minier si ca, in 2013, l-ar fi amenintat pentru ca in 2008 a refuzat compensarea pentru o firma a lui Ion Bircina, finul lui Grebla.

"Ciurel este foarte bine protejat, blindat, incat sa primeasca amenintari de la cineva. Are gir total din partea dlui Ponta sa nu-l miste nici daca se disponibilizeaza 20.000 de oameni", a spus Condescu, la B1 Tv.

Acesta aminteste si despre o vizita a lui Victor Ponta in Gorj, insa fara a se intalni cu angajatii complexelor energetice.

"Ponta si Ciurel au ocolit tot programul, ca sa nu se intalneasca cu salariatii. A evitat sa se intalneasca cu minerii, pentru ca i-ar fi spus tot adevarul.

(...) Ciurel spune 'Eu la Victor ma duc cand vreau si spun ce vreau'", a sustinut Marin Condescu.

Cazul Toni Grebla ia amploare: Amenintari, interventii la DNA, documente gasite in masina lui

Toni Grebla este suspectat de procurorii DNA ca l-ar fi amenintat pe directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, si ca s-ar fi laudat ca afla informatii de la DNA. Marti, procurorii DNA au solicitat Senatului avizul pentru arestarea preventiva a judecatorului de la Curtea Constitutionala.

Astfel, potrivit referatului DNA trimis la Senat, Laurentiu Ciurel a declarat, in calitate de martor, ca Toni Grebla si Marin Condescu ar fi controlat toate numirile in functie ale tuturor directorilor din sistemul energetic si minier si ca, in 2013 l-ar fi amenintat pentru ca in 2008 a refuzat compensarea pentru o firma a lui Ion Bircina, finul lui Grebla.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla: Judecatorul CCR acuza "excese"

"La un moment dat, am parasit sala si eu si Toni Grebla si, pe holul Prefecturii Gorj, ne-am reintalnit. Foarte nervos, Toni Grebla mi-a spus textual, citez din memorie, 'Oameni ca tine n-o sa-i uit niciodata si o sa am grija sa fii terminat!'. I-am raspuns: 'Aveti intentia sa ma amenintati direct?', la care Toni Grebla mi-a spus ca: 'Nu este o amenintare, este doar un avertisment!'", a declarat Ciurel in fata procurorilor DNA.

Acesta a sustinut ca in perioada 2009-2012 "asocierea Condescu Marin - Toni Grebla facea numirile acestor directori in biroul de parlamentar al lui Toni Grebla".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Marin Condrescu Laurentiu Ciurel, #Condescu Complex Oltenia, #Toni Grebla amenintari Ciurel , #DNA
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
ciurel , ciucurel , viorel , cracanel , parpanghel si democratia !