Constantin Traian Igas, despre Victor Ponta: "Pecicanii il vor inapoi in Trieste"

   

Senatorul Constantin Traian Igas si-a manifestat intr-un comunicat de presa satisfactia ca "aradenii si, in special, locuitorii orasului Pecica, locul de obirsie al familiei Ponta, au ales in mod covarsitor candidatul ACL, Klaus Iohannis".

"Aradenii nu cred in minciunile conjuncturale ale lui Victor Viorel Ponta si pentru aceasta, in 2 noiembrie au spus *Ponta nu te vrem la noi in judet, chiar daca spui ca stramosii tai au fost adusi din Trieste in Pecica pentru a face drumul de legatura cu Nadlacul*. Ponta nu face cinste familiei din care se trage, o familie cu conceptii de dreapta prin natura meseriei de constructor de drumuri, din moment ce nu a fost in stare sa finalizeze, in mai bine de doi ani si jumatate de cand guverneaza, autostrada Pecica - Nadlac. Pecicanii nu au tinut cont de declaratiile acestuia si aici candidatul Ponta a obtinut un rusinos scor de 20%", a declarat Constantin Traian Igas.

"Aradul este un pol de dezvoltare al Regiunii Vest, Pecica este un pol de dezvoltare al Aradului, doua motive numai bune pentru acest mincinos deja notoriu sa isi gaseasca rude in zona noastra. Dar rezultatele demonstreaza ca aradenii nu cred o iota din ce spune Ponta, iar pecicanii il vor inapoi in Trieste, Italia, de unde isi revendica Viorel familia", a mai spus Igas. ...
Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 13:15
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Eduard Palincas arestat la Oradea: vindea cannabis, cocaina si extasy!
ORADEA. Implicat in urma cu doi ani intr-un flagrant cu trafic de droguri, Eduard Palincas a fost ...
Au confiscat 288 de litri de tuica, la Chisineu Cris
Arad. Barbatul de 49 de ani din orasul Chisineu Cris, detinea un cazan functional pentru distilat ...
Familia Stoian, peste judet?!
ARAD. Itele numirii noului prefect par a fi tot mai incurcate. Desi numele viitorului prefect este ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor