Calamitatile care dau o sansa USL (Opinii)

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 12:48
4051 citiri
Calamitatile care dau o sansa USL (Opinii)

Din cand in cand, pitigoiul nervos care este Victor Ponta o nimereste: sa vadem ce-o sa fie cand va lua foc casa lui Gheorghe Falca, cine-o stinge, ca pe pompieri i-a dat afara omul lui, Igas - a afirmat presedintele PSD.

Prilej sa-mi urmez planul de a analiza nitel cele mai recente fapte de vitejie ale ministrului de Interne, plan deturnat de presedinte, care a sters-o in Biroul Oval. Ma intereseaza nu atat povestea cu "sange in instalatie", deoarece nu am avut niciodata impresia ca Igas ar fi urmasul lui Alecsandri, cat faptul ca acest ins are tupeul sa vorbeasca despre evaluarea cunostintelor pentru a justifica disponibilizarea a peste 2.000 de angajati ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Traian Igas ar pica oricand la o dictare simpla. Dar ce spun eu dictare, sunt convins ca daca ar fi intrebat ce-i aceea o cagula, ar raspunde ca e un fel de leibaras, l-ar pune in spate, si-ar baga mainile prin ochi si capul prin gura.

Si in loc sa mars la scoala ca e 15 septembrie, ca sa nu mai spuna netrebnici ca mine ca este semianalfabet, omul acesta patroneaza comisii de evaluare. Cine? Un nene care habar nu are sa citeasca cursiv, care trebuie sa se uite in buletin ca sa stie cum il cheama si isi scrie numele cu virgula le da test subalternilor si-i pune sa faca raport ca nu vor contesta rezultatul. Sa declare ca nu au sange in instalatie.

Pericol ce nu-i pandeste pe supraponderalii din MAI, care si-au conservat locurile in organigrama ISU desi n-au trecut un test de sport in viata lor. Insa au recomandari bune, ca domnul Igas. Ei au sange in instalatie. Nu m-as fi legat de el din nou daca nu s-ar fi atins de pompieri, cand el nu este in stare sa-si stinga propria bricheta.

Adica oamenii pe care romanii ii pretuiesc cel mai tare, au detronat Armata, Biserica si pe Mugur Ciuvica. Adica oamenii care au intrat in apa la inundatii incaltati in pantofi, au inaltat diguri din nisip in fata puhoaielor, au salvat copii din flacari si au stins padurile care au mai ramas dupa Verestoy. Adica oamenii care isi pun viata in pericol sa ne salveze de propria tampenie.

Inteleg ca pe posturi atat de importante precum fotoliul de la Interne trebuie sa ungi oameni pentru care bagi mana in foc ca-ti vor urma orbeste ordinele. Mai ales ca organizeaza si supravegheaza alegerile. Insa, domnule Basescu, de ce nu-i verificati, de ce nu le dati ministrilor, inainte sa-i instalati sub drapel, cate o bata in cap, pentru a vedea daca nu cumva suna ca o canistra de benzina goala?

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Traian Igas ministru Interne, #disponibilizari pompieri Igas, #Victor Ponta USL Igas , #ministru Interne