Igas il ironizeaza pe Ponta: Cine sa ne scoata din criza, copilotul Cioca-Boca!?

Sambata, 26 Martie 2011, ora 17:58
2989 citiri
Igas il ironizeaza pe Ponta: Cine sa ne scoata din criza, copilotul Cioca-Boca!?
Foto: Arhiva

Ministrul de Interne, Traian Igas, a afirmat, sambata, la Pitesti, ca, daca nu era PD-L sa scoata tara din criza, Romania ar fi fost in colaps, afirmand ca Victor Ponta, "copilotul Cioca-Boca", nu avea nicio sansa sa faca acest lucru, la fel ca si Crin Antonescu, "un om care nu munceste".

"Eu cred ca, daca nu era PD-L sa conduca Romania in perioada de criza, Romania se afla astazi in colaps. Cu cine ar fi putut Romania sa iasa din criza? Cu copilotul Cioca-Boca? Nu avea nicio sansa. Ati vazut ca Nastase nu-i da nici macar volanul in mana, cum sa conduca acest om tara?

Il vedem pe Crin Antonescu, l-am vazut in mandatul trecut in calitate de deputat, l-am vazut in acest mandate in calitate de senator, cu o prezenta care nu depaseste cu mult unu la suta din sedintele plenului Senatului sau Camerei Deputatilor, un om care nu munceste. Cum sa conduca un om care nu munceste o tara? Nu va putea sa faca acest lucru niciodata. Vom putea noi sa ducem mai departe politica bunului simt", a afirmat Igas.

Traian Igas si-a exprimat convingerea ca si in Arges PD-L-ul ar putea castiga alegerile si a facut o comparatie cu Aradul, judetul de unde vine el.

"O sa fac o scurta comparatie cu organizatia de unde vin, organizatia din Arad. In 2004, porneam si noi la un alt drum, asa cum porniti si dumneavoastra astazi. Aradul este astazi un oras si un judet portocaliu, dar in 2004 era un oras si un judet rosu. Aveam o singura functie important, cea de vicepresedinte al CJ. Celelalte functii erau ocupate de PSD-isi.

Era un judet rosu. Experienta combinata cu dorinta unor oameni a facuit ca astazi Aradul sa fie una dintre cele mai bune organizatii. Daca dumneavoastra porniti pe drumul cel bun, cu siguranta in 2012 veti schimba culoarea judetului Arges, puteti sa castigati localitatile pe care dumneavoastra le reprezentati astazi aici, puteti sa castigati judetul daca aveti curajul sa va duceti din casa in casa si sa spuneti oamenilor ca PD-L a facut o politica de dreapta, o politica corecta si as spune o politica a bunului simt. Asta am facut noi la guvernare, asta a facut echipa condusa de domnul premier Emil Boc", a afirmat Igas.

Presedintele PD-L, Emil Boc, Ministrul Turismului, Elena Udrea, Vasile Blaga si Traian Igas s-au aflat sambata la Pitesti, la alegerile pentru conducerea organizatiei judetene a partidului.

Seful interimar al PD-L Arges, senatorul de Dambovita Mircea Andrei, este singurul candidat la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei. El l-a inlocuit, in urma cu aproape un an, pe deputatul Cristian Boureanu, si el tot interimar la conducerea filialei argesene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#igas alegeri pdl arges, #igas iesire criza cioca boca , #ministru Interne