Igas: Normele de hrana pentru politisti, platite in iulie

Marti, 21 Iunie 2011, ora 22:17
1969 citiri

Conducerea ministerului de Interne i-a anuntat, marti, pe sindicalistii din politie ca au fost efectuate demersurile necesare pentru plata drepturilor financiare restante, respectiv norma de hrana, in prima jumatate a lunii iulie 2011.

In cadrul intalnirii dintre Traian Igas cu reprezentantii sindicatelor politistilor si personalului contractual din M.A.I, s-au analizat si aspectele referitoare la procesul de reorganizare institutionala, respectiv procedura de examinare a personalului, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Tot marti s-a stabilit ca discutiile vor fi reluate dupa ce Curtea Constitutionala se va pronunta cu privire la modificarile aduse la Legea privind statutul politistului.

Referitor la posibilitatea suspendarii raporturilor de munca pentru interes personal legitim la cererea politistilor si a functionarilor publici, conducerea M.A.I. a reiterat faptul ca fiecare cerere va fi analizata la nivelul structurilor teritoriale, potrivit legii.

Traian Igas se intalneste cu sindicalistii

Aproape 10.000 de persoane urmeaza sa isi piarda locurile de munca, iar saptamana trecuta sindicalistii au cerut plati compensatorii.

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, Ordonanta de Urgenta prin care vor fi facute disponibilizarile din cadrul ministerului Administratiei si Internelor, dar si amanarea procedurilor de incadrare in unitatile MAI a tinerilor absolventi ai scolilor de politie.

Pana la sfarsitului anului vor fi facute 7.800 de disponibilizari in MAI.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Traian Igas sindicalisti politie, #plata norma hrana iulie politisti , #ministru Interne