Igas: Ponta sta mai mult la cursele de masini si nu stie de proiectele Guvernului

Duminica, 22 Mai 2011, ora 12:51
1242 citiri
Igas: Ponta sta mai mult la cursele de masini si nu stie de proiectele Guvernului
Foto: Arhiva

Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat pentru Ziare.com ca proiectul legislativ care sa stopeze consumul de etnobotanice este gata si va fi discutat in cadrul sedintei de miercuri de la Guvern, precizand ca Victor Ponta nu are cum sa stie despre asta "daca sta mai mult la cursele de masini".

"Domnul Victor Ponta daca sta mai mult la curse de masini habar nu are ce se intampla si nu stie care sunt proiectele legislative si nici cele ale Guvernului. Habar nu are ca a fost infiintat un grup de lucru interministerial, iar ca responsabil de proiect pe legea era ministerul Sanatatii, care a si terminat proiectul, acum fiind la faza de avizare la MAI. Proiectul de lege urmeaza sa fie discutat miercuri in sedinta de Guvern", ne-a declarat ministrul de Interne.

Traian Igas ii transmite lui Victor Ponta ca atacurile personale pe care le lanseaza la adresa lui dovedesc ca este un "tanar adolescentin aflat la pubertate".

"Cat priveste atacurile personale pe care le lanseaza la adresa mea nu vreau sa comentez reactiile nervoase ale tanarului adolescentin aflat la pubertate. Pentru ca tanarul Ponta se comporta si are un vocabular asemanator cu al unui adolescent aflat la pubertate si nu ca al unui presedinte de partid", a mai declarat Igas pentru Ziare.com.

Victor Ponta, despre consumul de etnobotanice si plecarea lui Vanghelie in SUA

Presedintele PSD Victor Ponta s-a aratat duminica ingrijorat de amploarea consumului de etnobotanice in tara noastra, drept urmare USL va depune o motiune simpla prin care atrage atentia ca Guvernul nu a reusit sa faca o lege care sa stopeze fenomenul.

Victor Ponta sustine ca efectele sociale ale ultimilor ani se vad acum si in consumul de etnobotanice, care, la randul sau, a provocat cresterea numarului de infractiuni.

"In ultimul an 4.000 de minori au fost trimisi in judecata pentru infractiuni. Efectele sociale ale ultimilor ani, adica plecare parintilor in strainatate si altele, au produs o generatia tanara mult mai predispusa la fapte de genul: consuma produse etnobotanice si dupa aia producerea de infractionalitate. Dar nimeni din Guvern nu spune nimic despre asta. Poate Traian Igas, ministrul de Interne, cand isi va termina studiile va face ce trebuie sa faca si la minister. Este ingrijorator ca aparem in toate rapoartele internationale ca o societate care isi pierde din ce in ce mai mult valorile", a mai precizat vicepresedintele USL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Traian Igas Victor Ponta, #proiect lege etnobotanice , #ministru Interne