Igas, primul pe lista ministrilor remaniabili - Sondaj

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 14:28
2126 citiri
Igas, primul pe lista ministrilor remaniabili - Sondaj
Foto: Arhiva

Ministrul de Interne, Traian Igas, ocupa primul loc intr-un clasament al ministrilor remaniabili realizat de cititorii Ziare.com care au dorit sa isi exprime opiniile pe aceasta tema.

Sondajul a fost realizat in perioada 24.09.2011 - 03.10.2011 si la el au participat 4.027 de cititori Ziare.com.

Ce ministru crezi ca ar trebui remaniat imediat? - Dezbatere Ziare.com

Pe locul intai s-a situat Traian Igas (Interne) cu 22.85%, urmat de Elena Udrea (Turism) cu 22.27%, Daniel Funeriu (Educatie) cu 8.12%, Teodor Baconschi (Externe) cu 7.25% si Gheorghe Ialomitianu (Finante) cu 5.39%.

Ultimele locuri in top au fost ocupate de Ladislau Ritli (Sanatate), Gabriel Oprea (Aparare) si Anca Boagiu (Transporturi), care nu sunt perceputi ca remaniabili imediat de catre participantii la sondaj.

In ultimele saptamani s-a vorbit tot mai des despre o remaniere a cabinetului Boc. Cel mai decis a parut sa fie chiar presedintele Traian Basescu, acesta spunand raspicat la postul public de televiziune ca o remaniere trebuie facuta "cu certitudine" si ca "la momentul potrivit se va face".

In ceea ce il priveste pe Traian Igas, seful statului s-a aratat destul de nemultumit de activitatea sa in repetate randuri in ultimele luni, avertizandu-l ca ii mai acorda totusi o sansa desi nu a reusit sa penetreze cu adevarat randurile ofiterilor din Interne si sa se impuna in fata lor.

Reunita duminica seara la Vila Lac 2, conducerea PDL a decis, la finalul catorva ore de discutii pe diverse teme, ca lista ministrilor care vor fi remaniati in curand va fi stabilita de comun acord de catre premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu, in conformitate cu prevederile Constitutiei.

Gherasim: Oltean a propus remanierea, Boc a acceptat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Traian Igas ministru Interne, #remaniere guvern , #ministru Interne