Ziare.com

Mai multi jandarmi decorati de Igas

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 17:16

   

Mai multi jandarmi decorati de Igas
Jandarmii primului contingent care a participat la misiunea de instruire NATO, in Afganistan, au fost medaliati joi de ministrul de Interne Traian Igas.

Ministrul i-a felicitat pe jandarmi pentru rezultatele bune pe care le-au obtinut in cadrul misiunii din Afganistan, apreciind ca acesti "bravi eroi" au avut o contributie deosebita la afirmarea Jandarmeriei Romane, Ministerului Administratiei si Internelor si, implicit, a Romaniei in strainatate, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

21 de jandarmi au fost inaintati in gradul urmator, 16 ofiteri au primit emblema de merit "In slujba pacii" clasa a II-a, iar 41 de subofiteri au primit distinctia de serviciu "Misiuni in strainatate".

Comandantul contingentului de jandarmi care a participat la misiunea din Afganistan, locotenent colonel Sebastian Cucos, a multumit conducerii MAI pentru sprijinul constant acordat in desfasurarea activitatii si i-a oferit lui Traian Igas Drapelul Romaniei, cu semnaturile celor 66 de jandarmi care au facut parte din contingent, arborat in timpul misiunii din Afganistan.

Din mai pana in decembrie, 66 de jandarmi romani au participat la misiunea de instruire NATO Training Mission a fortelor de ordine publica din Afganistan, acestia avand ca misiuni pregatirea politistilor afgani pentru prevenirea si aplanarea conflictelor, instruirea privind procedeele folosite pe timpul desfasurarii misiunilor de ordine publica si utilizarea armamentului din dotare.I.U.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1305 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bine ati revenit acasa !

In arganistan v-ati indeplinit misiunea.
Felicitari !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor