Traian Igas a donat sange pentru a 10-a oara (Video)

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 14:56
1118 citiri
Traian Igas a donat sange pentru a 10-a oara (Video)

Ministrul de Interne, Traian Igas, a donat, luni, sange, la Arad, in cadrul campaniei nationale "Din inima pentru inimi", alaturi de cativa angajati ai ISU Arad si de seful IGSU, Marcel Lucaciu, invitandu-i si pe ziaristi sa fie de fata.

Traian Igas a ajuns la Centrul de Transfuzii Arad la ora 11:00, iar timp de 15 minute a discutat cu personalul medical, dupa care a fost asezat pe un pat.

Ministrul s-a intrebat cu voce tare in ce mana sa se lase "impuns", luand decizia, dupa cateva momente, sa i se ia sange din mana dreapta.

In timpul donarii, la care ziaristii au fost invitati sa filmeze sau sa faca fotografii, Igas a dat si declaratii, afirmand ca este donator din 2005 si ca se afla la a zecea astfel de actiune, anunta Mediafax.

"Este pentru a zecea oara cand donez sange, practic este un indemn la adresa fiecarui cetatean sa doneze sange daca sanatatea ii permite, pentru ca prin gestul pe care-l fac cei care doneaza sange nu fac altceva decat sa ii sprijine pe cei care au nevoie in anumite momente de dificultate au nevoie de sange si acest lucru il fac si eu astazi.

In cele zece donari de sange pe care le-am avut pana acum am avut ocazia sa donez de patru ori pentru oameni care ei chiar aveau (nevoie - n.r.), deci cunosteam pentru cine donez sange in cele patru donari. Iar celelalte au fost donari nestiind incotro se duce sangele donat", a spus Igas.

Jurnalistii au continuat sa puna intrebari si i-au cerut lui Igas parerea despre glumele facute pe seama romanilor de o televiziune din Franta, in care Capitala Romaniei a fost numita cos de gunoi.

"Nu cred ca trebuie sa comentam fiecare emisiune de satira si umor din unele tari europene. Poate moderatori de-ai nostri sau realizatori de emisiuni din Romania vor face si ei, la randul lor, emisiuni cu alti cetateni din alte tari. Nu cred ca trebuie sa comentam lucrurile astea", a spus ministrul de Interne.

Fara sa fie intrebat pe acest subiect, ministrul s-a referit la prezenta sa la Tebea, afirmand ca este nemultumit ca la televizor au fost prezentate doar huiduieli la adresa sa.

"Nimeni nu arata fotografiile cu mine prin multime. Nu numai fotografii, filmarile", a spus Igas.

El a adaugat ca grupul de oameni care a aplaudat la sosirea reprezentantilor PRM a fost si cel care l-a huiduit.

Intrebat de jurnalisti daca este de acord cu intonarea imnului national in scoli, Igas a spus ca romanii trebuie sa-si respecte imnul.

"Acest lucru s-a intamplat si la scoala unde mi-am dus astazi (luni - n.r.) fetita cea mare", a spus Igas.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Traian Igas donat sange, #Traian Igas ministru Interne, #Traian Igas ministru , #ministru Interne