Igas: Nu eram in politica pe vremea FSN

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 14:56
2155 citiri
Igas: Nu eram in politica pe vremea FSN
Foto:aradon.ro

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat, vineri, comentand declaratiile sefului statului despre PDL, ca el nu facea politica atunci cand FSN era la putere, dar aproape totii liderii din PDL sunt in formatiune de cand Traian Basescu era presedinte al democrat-liberalilor.

"E clar ca presedintele a fost tot timpul atasat de PDL si, la randul sau, partidul a fost tot timpul atasat de Traian Basescu. Nu putem trece cu vederea faptul ca acest partid a fost condus de Traian Basescu, a crescut odata cu Traian Basescu si a castigat mai multe batalii electorale si am avut un trecut comun", a precizat Traian Igas.

El a adaugat ca nu facea politica cand FSN era la putere si nu poate sa faca aprecieri, dar sunt multi membri PDL, aproape toti liderii, care sunt din perioada cand actualul sef al statului era presedintele PDL.

"Eu nu am prins vremurile, nu faceam politica atunci cand FSN era la putere, nu pot sa fac aprecieri, dar daca stam sa ne uitam la membrii PDL, apoape toti liderii sunt din perioada cand presedintele era presedinte PDL", a aratat Igas.

El a mai spus ca este "categoric ca PDL trebuie sa-si revina dupa ce a pierdut alegerile din decembrie si sa devina un partid de opozitie vocal".

"Trebuie sa ne revenim dupa ce am pierdut alegerile in decembrie si avem datoria sa devenim un partid de opozitie vocal, care sa-i reperzinte pe cei care ne-au votat si acest lucru sunt convins ca il vom face", a adaugat liderul PDL.

El a mai spus ca, legat de alegerile interne pentru conducerea PDL, "se pare ca sunt si altii care isi doresc sa-si mai depuna candidatura".

"Cel mai important lucru pentru noi este ca, dupa aceasta competitie, sa iesim mai intariti si nu dezbinati. E drept ca dupa fiecare competitie intr-un partid se accentueaza si anumite orgolii si mi-as dori sa averm capacitatea sa trecem peste aceste lucruri", a mai aratat Traian Igas.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca PDL seamana acum in interior cu FSN si nu il mai poate ajuta in indeplinirea obiectivelor sale, precizand ca se uita la ce se intampla, dar nu ii vine sa creada ce vede.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la B1Tv, ca Elena Udrea poate avea sanse pentru sefia PDL la o Conventie cinstita, precizand insa ca ii recomanda acesteia sa se retraga daca se constata ca este aranjata Conventia PDL, "asa cum se produce acum".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Igas PDL alegeri 2013, #Igas PDL Basescu Conventie , #stiri Traian Igas