Traian Ungureanu: Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer, disponibilizat din USL

Joi, 23 Februarie 2012, ora 18:38
2910 citiri
Traian Ungureanu: Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer, disponibilizat din USL
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu i-a criticat, joi, pe parlamentarii USL pentru ca se afla in a 16-a zi de greva parlamentara si a apreciat ca liderul PNL Crin Antonescu "s-a nascut in greva si va termina somer imediat dupa disponibilizarea lui din USL, care nu-i departe".

Traian Ungureanu a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca intr-un singur loc exista acord la varful USL si acesta este capitolul "retragere, eschivare, sustragere de la datoria publica".

"Aici acordul e deplin, ba chiar USL a dat un campionat necontestat, domnul Antonescu, care asa cum ati avut ocazia sa constatati din datele publice si oficiale a reusit sa adune exact 0% voturi in voturile finale de la Senat, in septembrie si in perioada septembrie-decembrie 2011, nu a fost niciodata altfel, pentru ca domnul Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer imediat dupa disponibilizarea lui din USL, care nu-i departe", a precizat Traian Ungureanu.

El a spus ca greva parlamentara a reprezentantilor USL este "un narav antiparlamentar, antidialog, antireprezentare, antialegatori".

"Constat ca este dezonorant sa practici o astfel de initiativa, un astfel de narav antiparlamentar, antidialog, antireprezentare, antialegatori. Intrebarea pe care mi-am pus-o este de ce nu face USL acelasi lucru si la Bruxelles, de ce nu muta greva parlamentara de la Bucuresti la Bruxelles. Raspunsul meu e ca parlamentarii USL isi permit acest comportament dezolant doar acasa", a apreciat Traian Ungureanu.

In opinia eurparlamentarului PDL, exista "o desincronizare intre USL si Romania, intre USL si SUA si chiar intre USL si USL".

"Exista o desincronizare intre USL si Romania, pentru ca in timp ce toata lumea se zbate aici sa faca ceva, parlamentarii USL sunt in repaus subventionat. Exista o desincronizare intre USL si Uniunea Europeana", a apreciat Ungureanu.

El a sustinut ca exista o descinronizare intre USL si Statele Unite, amintind despre vizita liderului PSD Victor Ponta in Statele Unite.

"Exista o alta desincronizare, intre USL si Statele Unite, a avut loc faimoasa vizita a domnului Ponta in Statele Unite, prilej cu care domnul Ponta a cunoscut tot ce e persoana si personaj secundar la nivel oficial american, cu alte cuvinte o colectie de ex, fosti, nu prea si nu inca", a adaugat Traian Ungureanu.

El a mai spus ca exista o desincronizare intre USL si USL, precizand ca sunt voci in aceasta Uniune care spun lucruri "care se bat cap in cap".

"Sunt voci care spun lucruri care se bat cap in cap, fie ca e vorba despre tratatul de tguvernanenta, in care ati vazut, domnul Iliescu si Nastase reprezinta aripa, nucleul maxist dur, iar domnul Ponta joaca parodia moderatului", a precizat Ungureanu.

El a apreciat ca 16 zile de greva parlamentara "este prea mult deja" si ca USL "acumuleaza datorie publica, datorie fata de public".

"Datoria publica pe care USL o acumuleaza nu ne afecteaza pe noi, ii afecteaza pe romani. Insulta este adresata romanilor", a adaugat Traian Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Crin Antonescu absente Parlament, #Antonescu chiul parlamentar, #Traian Ungureanu USL , #europarlamentar