T. Ungureanu: CNA a sanctionat Antena 1 cu 10 minute pentru "racirea aparaturii"

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 12:27
4331 citiri
T. Ungureanu: CNA a sanctionat Antena 1 cu 10 minute pentru "racirea aparaturii"
Foto: Click!

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu ironizeaza sanctiunea pe care CNA a dat-o postului Antena 1 pentru difuzarea imaginilor cu Emil Boc dezbracat, spunand ca le-a permis astfel sa isi raceasca aparatura.

"CNA, reputata institutie-gardian a bunei cuvinte si bunei credinte mediatice, a sanctionat Antena 1. Aspru", scrie Traian Ungureanu pe blog, reamintind ca "in schimbul umilirii scabroase a cetateanului Emil Boc, expus pe ecrane in fundul gol" Antena 1 a fost sanctionata cu "un ragaz de 10 minute pentru racirea aparaturii".

"Consecintele acestei decizii fara indoiala curajoase sunt multiple si pline de interes. Astfel, Antena 1 poate calcula, de acum inainte, ca poate difuza, in medie, 6 filmulete porno cu cetateni alesi din afara domeniului mentionat, in schimbul unei suspendari care ar putea scurta cu o ora programele de duminica", mai comenteaza ironic Traian Ungureanu.

CNA intrerupe emisia Antena 1 pentru imaginile cu fundul lui Boc

In plus, el critica si faptul ca Antena 1 a primit aceasta sanctiune usoara dupa "abateri repetate", lucru recunoscut public de directorul CNA, Razvan Popescu, acesta precizand ca urmatoarea sanctiune ce ar putea fi data in acest caz ar fi de intrerupere a programului pentru trei ore.

"Insa, dat fiind faptul ca Antena a fost arsa cu o intrerupere de 10 minute dupa o lunga serie de recidive, e de inteles ca sanctiunea de 3 ore va veni abia dupa cativa ani de specializare in emisiuni dedicate rufariei intime si vietii de vestiar a victimelor", comenteaza Traian Ungureanu.

El reaminteste faptul ca pentru difuzarea la TVR a casetei in care ministrii Remes si Muresan vorbeau despre mita in dosarul "Caltabosul" Rodica Culcer a fost "demonizata" ani de zile.

In schimb, in cazul Emil Boc-Antena 1, Clubul Roman de Presa alege doar sa isi "betoneze onoarea" prin "delimitare publica" fata de postul TV.

Antena 1, sanctionata si de Clubul Roman de Presa, cu "delimitare publica"

"Nici mai mult nici mai putin! Doar numele acestei sanctiuni ridica parul in capul celor mai inraiti delincventi. E greu de crezut ca Antena 1 isi va reveni vreodata din soc.(...)stim acum cat cantaresc sau, altfel spus, cat fac autoritatile de stat si institutiile interne ale presei. Cat da Dan Voiculescu", conchide ironic Traian Ungureanu.

CNA a sanctionat joi, cu intreruperea emisiei timp de 10 minute, postul Antena 1 pentru difuzarea unor imagini cu fostul premier Emil Boc dezbracat. Vineri seara, sanctiunea a fost pusa in aplicare, iar pe ecran a fost difuzat timp de 10 minute comunicatul CNA in care se explica publicului de ce a fost pedepsit in acest mod postul de televiziune respectiv.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#antena1 boc dezbracat, #intrerupere emisie antena1, #capatos boc gol, #sanctiune CNA antena boc , #PDL