Traian Ungureanu nu a votat la Congresul PD-L din cauza unei defectiuni

Marti, 17 Mai 2011, ora 18:01
1261 citiri
Traian Ungureanu nu a votat la Congresul PD-L din cauza unei defectiuni

Organizarea congresului de duminica in care democrat liberalii si-au ales noua echipa de conducere a lasat de dorit. Traian Radu Ungureanu a declarat pentru Ziare.com ca nu a putut vota din cauza unei defectiuni formale.

De incidente similare au avut parte Elena Udrea si Gheorghe Stefan. Traian Ungureanu nu a votat, insa, daca putea sa o faca, stampila era pentru Emil Boc.

"N-am putut vota din cauza unei defectiuni formale care n-a fost remediata la timp. Prietenia pe care i-o port lui Vasile Blaga e veche, n-are legatura cu votul si ramane intacta. Daca eram pe lista si daca puteam vota, il alegeam pe Emil Boc. Am cantarit luni de zile decizia si nu v-as dori sa treceti prin acest gen de deliberari. In schimb, as dori sa acceptati ca votul pentru presedintia unui partid poate pune pe planul doi simpatiile personale, pentru a face loc solutiilor rationale", a declarat europarlamentarul PD-L intr-un interviu acordat Ziare.com.

Udrea nu vrea sa se bazeze pe notorietate dupa ce i s-a cerut buletinul la vot

"Sunt Elena Udrea si candidez pentru functia de vicepresedinte", asa si-a inceput Elena Udrea duminica discursul de la tribuna Conventiei Nationale a PD-L, spunand in gluma ca nu vrea sa se bazeze ca alti colegi pe notorietate atunci cand se adreseaza audientei.

Ministrul Turismului a mentionat de ce procedeaza astfel: pentru ca sambata i s-a cerut buletinul ca sa poata vota si a avut noroc cu reprezentantii presei care au garantat cine este.

Un alt democrat liberal care a avut parte de emotii la Congres a fost primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Gheorghe Stefan, cu numele incurcat pe liste: Pana la urma sunt Pinalti

Liderul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan, a povestit, duminica, sustinandu-si candidatura la functia de vicepresedinte, cum si-a cautat numele sambata, la votul pentru sefia partidului, insa nu l-a gasit deoarece i-a fost scris gresit pe lista, inversat, concluzionand ca, pana la urma, el este "Pinalti".

"Sambata dimineata m-am dus sa ma caut la litera S, cum era normal, ca numele de familie e Stefan Gheorghe. Nu m-am gasit, eram agitat, ziceam 'ba, m-au scos astia din competitie, nu m-au trecut nici pe liste'. Zic 'ba, m-oi cauta la Pinalti, dar, eu stiu, nu-s nebuni sa ma puna cu porecla, hai sa ma duc la G'.

Pana la urma am gasit la Gheorghe Stefan. Acum, la vot sunt Gheorghe Stefan, la vicepresedinte sunt Stefan Gheorghe. Pana la urma sunt Pinalti", a povestit Stefan, in aplauzele si rasetele salii.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#Traian Radu Ungureanu PDL, #vot lipsa Congres PDL , #PDL