Ziare.com

Cine este noul director al Transelectrica

Luni, 18 Februarie 2013, ora 13:46

   

Cine este noul director al Transelectrica
Stefan Gheorghe a fost numit director general executiv al Transelectrica, dupa ce joi, 14 februarie, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a revocat pe Andrei-Gabriel Benghea-Malaies din functie.

Stefan Gheorghe a ocupat functia de director general al Hidroelectrica in perioada iunie 2012 - februarie 2013, iar in perioada 01.06-25.06.2012 a fost administrator provizoriu al Consiliului de Administratie CN Transelectrica SA, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, a ocupat diverse functii in cadrul RENEL, CONEL, ELECTRICA, FDFEE "Electrica Muntenia Sud" si CEZ Romania.

El este licentiat al Universitatii "Politehnica", Facultatea de Energetica, Bucuresti (1981), in anul 1994 a absolvit programul de doctorat al Universitatii "Politehnica", Facultatea de Energetica, Bucuresti obtinand titlul de Doctor in Electroenergetica, iar din anul 2004 detine un MBA la OPEN University Business School - UK.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

"Imi doresc ca prin prezenta mea la conducerea companiei Transelectrica, pastrand excelenta tehnica si accentuand rolul Transelectrica de autoritate tehnica a Sistemului Energetic National, sa contribuim si la dezvoltarea cu succes a afacerii, in sensul cresterii valorii adaugate", a declarat noul director al companiei.

Stefan Gheorghe urmeaza sa detina acest post pana la ocuparea functiei de conducere in conditiile prevazute de OUG nr. 109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Transelectrica este una dintre societatile de stat la care urmeaza sa fie numit management privat, conform acordului incheiat cu Fondul Monetar International.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2718 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor