Ziare.com

Ministerul Economiei a schimbat directorul general si presedintele CA la Transelectrica (Video)

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 19:28

   

Ministerul Economiei a schimbat directorul general si presedintele CA la Transelectrica (Video)
Compania Transelectrica (TEL), controlata de Ministerul Economiei, are un nou director general, Andrei Gabriel Benghea-Malaies, si un nou presedinte CA, Gabriel Gheorghe.

Consiliul de Administratie al companiei a fost convocat, miercuri, la propunerea reprezentantilor Ministerului, pentru schimbarea directorului general si a presedintelului CA.

Malaies l-a inlocuit in functia de director general pe Marius Ion Mateescu, iar conducerea CA a fost preluata de Gheorghe de la Mircea Ciopraga.

Guvernul s-a angajat fata de FMI sa schimbe directorii unor companii de stat cu manageri profesionisti, prin procese de selectie bazate pe competenta.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Termenele initiale pentru selectarea noilor conduceri la mai multe companii de stat au fost stabilite pentru inceputul acestui an, dar au fost decalate aproape lunar.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, afirma, la inceputul lunii iulie, ca procedurile de numire a noilor conduceri la companiile Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica si Transelectrica vor fi incheiate pana cel tarziu la 25 iulie.


Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1948 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor