Continua mutarile pe piata transferurilor: Jucatorii Stelei si Astrei, la mare cautare in Belgia

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 21:52
3310 citiri
Continua mutarile pe piata transferurilor: Jucatorii Stelei si Astrei, la mare cautare in Belgia
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Dupa ce Bogdan Mitrea s-a despartit de Steaua si a ajuns la o intelegere cu cipriotii de la AEL Limassol, numarul jucatorilor care pleaca de la gruparea vicecampioana ar putea creste.

Odata cu Mitrea, si-a reziliat contractul si atacantul Bojan Golubovici, iar acesta s-a inteles cu fosta sa echipa, CSM Poli Iasi, realateaza Digi Sport

Un alt stelist care nu mai intra in vederile lui Laurentiu Reghecampf, croatul Adnan Aganovici, este dorit de Mircea Rednic in Belgia, la Mouscron.

"Da, suntem in discutii cu Aganovic, suntem in discutii. De aceea nu s-a dus la Viitorul, el vrea sa vina. Zilele urmatoare o sa se faca trasnferul. Nu stiu de ce nu s-a impus la Steaua, acolo au fost multe schimbari in lot. Nu vreau sa vorbesc de ce nu a reusit la Steaua.

Cand eram in Cipru cu Dinamo l-am vazut. Statea cu noi in hotel si am avut ocazia sa il urmaresc la doua meciuri. Are calitati, are experienta, acum sper sa se inteleaga financiar cu conducerea noastra. De la Steaua va pleca, nu-i pune nimeni vreo piedica", a spus Rednic, citat de Digi Sport.

Antrenorul sustine ca fundasul roman al echipei sale, Cristian Manea, se va transfera in Italia.

" (...) A avut ceva probleme cu antrenorul, acum situatia lui nu este clara, nu este nici in lot. O sa plece in Italia, am inteles ca este o echipa care in vrea acolo.

El nu a venit nici la pregatire in Spania, ca am avut acolo un turneu, el nu a participat. Nu ma bazez pe un jucator care e cu gandul sa plece. Are calitate, are viteza, foarte ofensiv, mai are de lucrat la partea defensiva. Are 19 ani, are calitate, nu il putem judeca. Viseaza si el.

Eu l-am vazut la antrenamente, are calitate, trebuie lasat sa se pregateasca, sa nu i se suceasca cumva capul ca pleci acolo, pleci acolo. El trebuie sa se impuna aici la o echipa care lupta pentru retrogradare, daca nu te poti impune aici, unde atunci?", a precizat Rednic.

Nu in ultimul rand, antrenorul sustine ca portarul campioanei Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr., este dorit de fostul mare portar Michel Preud'homme, antrenorul liderului campionatului belgian, Club Brugge.

"La ultimul meci pe care l-am jucat anul trecut la Brugge, Michel Preud'homme m-a intrebat de Silviu Lung. Ei cauta un portar. Deci m-a intrebat de Silviu Lung la conferinta de presa. Incepe lumea sa ne aprecieze.

De Dorin Rotariu la Brugge nu am auzit, Michel Preud'homme m-a intrebat atunci doar de Lung. Asta era in luna decembrie, poate intre timp au inceput sa se intereseze si de Rotariu", a mai spus Mircea Rednic.

Vineri, un alt roman a fost prezentat oficial in Belgia, Razvan Marin fiind transferat de Standard Liege.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Aganovici transfer Mouscron, #plecari Steaua iarna, #Rednic transfer Aganovici, #Rednic transfer Manea, #Rednic transfer Silviu Lung , #stiri transferuri