Transferuri spectaculoase in lumea fotbalului: Iata ultimele mutari oficiale, precum si zvonuri

Joi, 22 Iunie 2017, ora 12:41
8084 citiri
Transferuri spectaculoase in lumea fotbalului: Iata ultimele mutari oficiale, precum si zvonuri
Foto: Instagram/Robert Lewandowski

Cu majoritatea echipelor de top aflate in vacanta un sezon incarcat, atentia microbistilor se indreapta in aceste zile catre transferuri. Iar mutarile neasteptate si zvonurile si mai spectaculoase nu lipsesc.

AC Milan e cea mai activa echipa pe piata transferurilor, insa Chelsea, Inter, PSG sau Manchester United promit campanii de achizitii cu multe milioane de euro cheltuite.

Dar iata care sunt cele mai discutate mutari si zvonuri din ultimele zile:

Atacantul ceh Patrik Schick (21 de ani), de la Sampdoria, a facut vizita medicala si va semna cu Juventus, care va achita in jur de 30 de milioane de euro in schimbul sau.

Chelsea se afla pe urmele atacantului polonez Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen, cotat la 100 de milioane de euro. De asemenea, campioana Angliei ii mai doreste pe Alex Sandro si Leonardo Bonucci, de la fosta echipa a lui Antonio Conte, Juventus Torino.

Alvaro Morata e primul pe lista de transferuri a lui Jose Mourinho la Manchester United. Conform presei din Marea Britanie, "Diavolii rosii" sunt pregatiti sa faca o oferta de 60 de milioane de lire sterline.

Samir Nasri, aflat pe lista de transferuri a celor de la Manchester City, a primit o oferta de 300.000 de euro pe saptamana din China, de la Shanghai Shenhua.

Manchester United a ajuns la un acord cu Real Sociedad pentru transferul lui Adnan Januzaj, in schimbul a 11 milioane de euro.

Inter e la un pas de a-l achizitiona pe mijlocasul spaniol Borja Valero (Fiorentina), pentru care va plati in jur de 7 milioane de euro.

Diego Costa (Chelsea), intrat in dizgratia lui Antonio Conte, vrea sa se transfere la Atletico Madrid, insa gruparea spaniola n-are dreptul sa efectueze transferuri in aceasta vara.

Mohamed Salah s-a transferat de la AS Roma la Liverpool, in schimbul a 40 de milioane de euro.

John Terry, liber de contract dupa despartirea de Chelsea, a ajuns la o intelegere cu Aston Villa pentru un salaiu saptamanal de 60.000 de lire sterline.

AC Milan, regina perioadei de transferuri pana in acest moment (i-a luat deja pe Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Mateo Musacchio si Franck Kessie) e foarte aproape de a-l transfera si pe fundasul dreapta italian Andrea Conti, de la Atalanta. Mai mult, rossonerii insista pentru James Rodriguez, de la Real Madrid.

Barcelona e pe punctul de a face o mutare neasteptata, fiind pe urmele mijlocasului brazilian Paulinho, de la gruparea chineza Guangzhou Evergrande.

Si nu in ultimul rand, cel mai discutat zvon al momentului e cel legat de o posibila mutare a lui Cristiano Ronaldo la PSG, dispusa sa ofere in jur de 200 de milioane de euro pentru starul portughez, nemultumit la Real Madrid dupa ce a fost acuzat de frauda fiscala.

Perioada de transferuri din vara e deschisa de la 1 iulie pana la 31 august.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#stiri transferuri Europa, #perioada transferuri vara, #zvonuri transferuri , #stiri transferuri