Ce spune Razvan Marin, dupa transferul la Standard Liege

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 16:53
4450 citiri
Ce spune Razvan Marin, dupa transferul la Standard Liege
Foto: site Standard

Razvan Marin, care a fost prezentat oficial vineri la Standard Liege, a vorbit despre transferul de la Viitorul lui Gica Hagi.

"O sa merg acolo sa ma lupt sa joc, sa demonstrez ca am valoare sa fiu acolo si sa imi demonstrez mie ca pot face fata si la un nivel mai inalt.

Am jucat cu Gent, e un fotbal foarte bun, am mai vorbit si cu Stanciu cand a venit la lot (echipa nationala - n.red.). E un ritm mult mai bun fata de Liga I. E un fotbal mai bun, mai dificil, dar sper sa ma adaptez repede si sa fie totul bine.

Cu echipa nationala imi doresc sa facem rezultate bune anul asta si sa avem sanse sa ne calificam la Mondial", a spus Razvan Marin, intr-un interviu pentru site-ul Academiei Hagi.

"Dupa sase ani si jumatate petrecuti in Academia Hagi si la FC Viitorul, Razvan Marin a devenit definitiv jucatorul formatiei belgiene.

Academia Hagi si FC Viitorul ii multumesc lui Razvan Marin pentru colaborare si ii ureaza in continuare mult succes in cariera!", este si mesajul clubului Viitorul, postat pe site.

Marin, fascinat de fanii lui Standard. Cuvinte mari despre Hagi si Daum

Totodata, Razvan Marin a dat un interviu si pentru televiziunea echipei belgiene, Standard Tv.

"Sunt Marin Razvan, am 20 de ani si joc mijlocas. Am un prieten la Viitorul (Kevin Boli), mi-a spus multe lucruri despre fotbalul din Belgia. Imi place. Am jucat impotriva lui Gent vara trecuta, in Europa League. Standard e un club mare din Belgia, cu o traditie buna. Fanii sunt uimitori.

Tatal meu a jucat 6 ani la Steaua. A jucat impotriva lui Standard in Liga Campionilor. Aici au facut 2-2 si la Steaua acasa cred ca au castigat cu 1-0 sau 2-0, nu stiu (a fost 2-1 pentru Steaua - n.red.). Tatal meu mi-a spus sa muncesc mult, pentru ca am venit aici sa joc. Voi da totul pentru acest club si pentru fani.

Pentru mine, Gheorghe Hagi a fost cel mai bun antrenor, pentru ca m-a invatat multe lucruri si a fost o placere sa ma antrenez cu el. Am vazut in presa si sunt foarte fericit sa vad ce a spus despre mine. Vorbesc cu el, mi-a spus sa vin aici pentru ca Standard e un club mare si pentru mine e o oportunitate.

Nu stiu exact, dar in presa am vazut ca Juventus, Fiorentina sunt interesate de mine. Fiorentina este un club mare, dar si Standard. Pentru mine, este o alegere buna. Dlui Daum ii plac foarte mult jucatorii tineri.

Am marcat la debutul meu pentru echipa nationala, impotriva Armeniei, a fost un lucru frumos pentru mine. Gheorghe Hagi si dl Christoph Daum m-au invatat o gramada de lucruri despre fotbal, despre tot, despre viata.

(...) Am vazut cateva videoclipuri cu fanii si mi se par uimitori. E foarte frumos pentru mine, pentru ca la Viitorul nu aveau prea multi fani, dar aici sunt 30.000 la fiecare meci si pentru mine va fi o placere.

Vreau sa joc, sa ajut clubul si promit ca voi da totul pentru echipa si pentru club", a spus Razvan Marin, in interviul postat pe contul de Facebook Standard de Liege.

Directorul sportiv al clubului, fostul portar Olivier Renard, a avut cuvinte mari despre mijlocasul de 20 de ani: "Razvan este un tanar mijlocas talentat si promitator. Cateva mari cluburi europene si-au aratat deja interesul, insa Razvan este convins de proiectul nostru si crede ca Standard Liege este clubul perfect pentru a face un nou pas in cariera. Asteapta sa descopere o noua liga si sa ajute echipa sa-si atinga obiectivele".

Marin si-a pus semnatura pe un contract valabil patru ani si jumatate. Din informatiile publicate de presa belgiana, Viitorul lui Hagi incaseaza in jur de doua milioane de euro dupa acest transfer.

La noua echipa, internationalul roman in varsta de 20 de ani va purta tricoul cu numarul 18.

Jucatorul are 4 goluri si 4 pase de gol in 22 de partide pentru Viitorul in acest sezon, avand in total 9 goluri in 82 de meciuri pentru echipa lui Hagi, precum si un gol in patru selectii la nationala.

Standard Liege se afla pe locul 8 in campionat, cu 31 de puncte, la 12 distanta de liderul Club Brugge si la 10 de Anderlecht Bruxelles, echipa lui Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Razvan Marin declaratii transfer Standard, #Razvan Marin transfer Standard, #Razvan Marin transferat Standard , #transferuri fotbal