Un atacant roman, aproape de transferul carierei: Ar putea ajunge la o forta a Italiei UPDATE

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 16:41
6163 citiri
Un atacant roman, aproape de transferul carierei: Ar putea ajunge la o forta a Italiei UPDATE
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Atacantul roman Claudiu Keseru, care va implini curand 30 de ani, este aproape de transferul carierei, presa din Italia scriind ca agentul sau este in discutii cu Lazio Roma.

"Agentul lui Claudiu Keseru (Ludogoret) confirma interesul lui Lazio pentru jucator: 'Lucram pentru a-l duce la Roma'", scrie contul de Twitter S.S. Lazio.

Il Tempo noteaza ca jucatorul este cotat la 4-5 milioane de euro si ca miscarea s-ar putea realiza in luna ianuarie.

"Claudiu este atras de perspectiva de a juca in Seria A", a confirmat Ruggero Lacerenza, care sustine ca este agentul jucatorului, citat de Radio Goal 24.

UPDATE 17:25 - Ulterior, insa, potrivit Digi Sport, principalul agent al lui Keseru, Jeremy Bouhy, a sustinut ca nu a auzit de Lacerenza, dar ca au fost discutii cu numeroase clubuluri.

"Mai multe cluburi mari din ligile puternice ale Europei l-au urmarit pe Claudiu Keseru in ultimele saptamani. 7 cluburi au avut scouteri prezenti la meciul cu Basel. Contacte clare nu au fost intre Claudiu si aceste cluburi. Nu am auzit de acest personaj care sustine ca il reprezinta in Italia. Claudiu se gandeste numai la finalul acestui an, unul care a fost foarte bun. Planurile de viitor se vor face dupa Sarbatori", a spus Bouhy.

Ciro Immobile este principalul atacant si golgheterul echipei antrenate din vara de Simone Inzaghi, care ii mai are in lot pe Filip Djordjevici si Felipe Anderson.

De altfel, Ghana Soccer Net noteaza ca romanul ar puta beneficia de o plecare a lui Djordjevici si ca de fostul stelist mai sunt interesate si Bologna si Pescara, alte doua formatii din Serie A.

La Lazio joaca si Stefan Radu, care este unul dintre capitanii echipei si care are peste 250 de meciuri in tricoul italienilor, in 9 ani.

Keseru are 13 goluri in acest sezon, inclusiv unul in Champions League impotriva lui Arsenal Londra.

Lazio este pe locul 4 in campionat, dupa 13 etape, in fata unor echipe precum Napoli, Fiorentina si Inter.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Claudiu Keseru Lazio Roma, #Keseru transfer Lazio, #Keseru Lazio ianuarie, #agent Keseru transfer Lazio , #transferuri fotbal