Actiunile Transgaz, suspendate de la tranzactionare

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 10:13
1911 citiri
Actiunile Transgaz, suspendate de la tranzactionare

Actiunile Societatii Nationale de Transport al Gazelor Naturale Transgaz sunt suspendate marti, incepand cu ora 9.30, de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti, ca urmare a desfasurarii Adunarii Generale Ordinare si a celei Extraordinare a Actionarilor, conform unui anunt postat pe site-ul BVB.

Principalul punct de pe ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor este aprobarea bugetului consolidat al companiei Nabucco gas Pipeline International GmbH Austria pentru primul trimestru din 2013.

Pe ordinea de zi a Adunarii Extraordinare figureaza: aprobarea modificarii cotei de participare detinute de Transgaz la Nabucco gas Pipeline International de la 17,38% la 17,48%, aprobarea desfiintarii sectorului Campia Turzii, din cadrul Exploatarii Teritoriale Cluj, a sectorului Buzau din cadrul Exploatarii Teritoriale Braila si a sectorului Manesti, din cadrul Exploatarii Teritoriale Bucuresti si aprobarea desfiintarii Exploatarii Teritoriale de Tranzit Constanta si preluarea de catre Exploatarea Teritoriala Constanta a patrimoniului si personalului din cadrul acesteia.

Titlurile Transgaz au fost tranzactionate luni la un pret mediu de 212,35 lei/actiune, fiind efectuate 58 tranzactii, in valoare totala de 614.125,50 lei.

In ultimele 52 de saptamani au fost efectuate 12.275 tranzactii cu titluri Transgaz, in suma de 69,355 milioane lei.

Actionarii Transgaz sunt Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri -73,5097% din actiuni, Fondul Proprietatea 14,9876% si alti actionari 11,5027%.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#Transgaz actiuni trazactionare, #BVB Transgaz , #stiri Transgaz