Ziare.com

Fost director Tiriac Holding, numit in functia de director general al Transgaz

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 15:35

   

Fost director Tiriac Holding, numit in functia de director general al Transgaz
Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz Medias are un nou director general, in persoana lui Petru Ion Vaduva, fost director executiv al Tiriac Holdings.

Consiliul de Administratie a luat decizia eliberarii din functie a lui Ioan Rusu si inlocuirea sa cu Vaduva in sedinta de pe 4 aprilie, se arata intr-un comunicat al Transgaz, publicam miercuri.

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a anuntat intentia de a-l numi pe Petru Ion Vaduva in functia de director general al Transgaz la sfarsitul lunii aprilie.

Vaduva, impreuna cu avocatul Radu Cernov, un director din cadrul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Mihaela Preda, si Ion Sterian, membru in Consiliul de Administratie al Transgaz, au fost numiti in noul Consiliu, de catre OPSPI, pe 30 aprilie.

Fondul Proprietatea, care detine aproape 15 la suta din companie, a protestat, deoarece nu se regaseste nici un reprezentant al sau in Consiliu, o noua sedinta a actionarilor urmand sa aiba loc pe 9 - 10 iulie.

T.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 729 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor