Tudor Ciuhodaru dezvaluie motivul plecarii din PC

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 20:43
3220 citiri
Tudor Ciuhodaru dezvaluie motivul plecarii din PC
Foto: Arhiva

Deputatul Tudor Ciuhodaru a declarat, miercuri, ca a decis sa plece din PC dupa ce i s-a impus sa voteze impotriva intereselor cetatenilor care l-au ales, drept urmare va candida la Primaria Iasi, ca sa ii scape pe ieseni de "baroniada fenechita".

"Am aflat cu surprindere de ultimele declaratii ale presedintelui PC, Daniel Constantin. Vreau sa-i transmit un singur lucru: intotdeauna am votat in conformitate cu interesele alegatorilor mei. Sunt convins ca, de fapt, liderii USL sunt deranjati de intentia mea ferma de a candida la Primaria Iasi. O voi face si voi castiga pentru ca iesenii s-au saturat de baroniada fenechita (n.red. - joc de cuvinte intre numele Fenechiu - liderul PNL Iasi si Nechita - primarul PSD al Iasiului), iar eu voi actiona in conformitate cu dorintele lor", a declarat deputatul pentru Evenimentul Zilei.

Tudor Ciuhodaru ii acuza pe liderii USL ca nu vor de fapt sa schimbe nimic.

"Se pare ca liderii USL fac politica intocmai ca in Caragiale, ajungand la vorba lui Farfuridi: Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! Dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele... esentiale. Domnului Daniel Constantin ii urez numai bine si un viitor luminos. Sper sa nu fie sufocat total de interesele baronilor din USL.

Din acest moment, imi voi urmari obiectivul politic anuntat, iar principalul meu proiect public va fi infiintarea Spitalului de Urgenta Iasi. Poate nu stiti, dar 43.000 de ieseni sunt tratati intr-o cutie de tabla, iar acest lucru trebuie sa inceteze. Pentru cei ingrijorati de viitorul meu politic le transmit ca nimeni nu-mi va spune vreodata cum sa votez pentru ca o voi face doar in conformitate cu interesele oamenilor care m-au votat", a mai spus deputatul.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a dat miercuri si el detalii despre "cazul" Tudor Ciuhodaru si a anuntat ca nu a fost exclus oficial din partid, dar prin ultimele sale actiuni "practic s-a autoexclus".

"Tudor Ciuhodaru nu a participat la sedinta Biroului Politic si nu putem lua sanctiuni, daca el nu e prezent si nu isi expune motivele. Insa am fost mandatat sa discut cu el despre actiunile sale. Ciuhodaru a votat pentru infiintarea Ministerului Afacerilor Europene in lipsa unui acord din partea PC si, in plus, a participat la diverse intalniri alaturi de Emil Boc si reprezentantii UNPR. Am inteles ca exista declaratii din partea UNPR care confirma ca a si semnat o adeziune la UNPR. Tudor Ciuhodaru practic s-a autoexclus din PC si USL", a conchis Constantin.

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#Tudor Ciuhodaru plecare PC, #Ciuhodaru candidatura 2012 Primaria Iasi , #stiri Tudor Ciuhodaru