Tudor Ciuhodaru s-a inscris in PC

Duminica, 09 Ianuarie 2011, ora 13:40
2573 citiri
Tudor Ciuhodaru s-a inscris in PC

Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru a anuntat, duminica, decizia de a intra in Partidul Conservator. "Domnul Ciuhodaru a ales PC", a anuntat liderul conservatorilor, Daniel Constantin.

"Din punct de vedere politic, sosirea lui creeaza premisele pentru doua lucruri: Opozitia sa se coaguleze si primul pas in crearea majoritatii parlamentare de care avem nevoie pentru a implementa reforme viabile pentru Romania", a spus Constantin in cadrul conferintei de presa, adaugand: "Sper ca impreuna cu domnul deputat sa reusim sa facem ceva".

"Sa avem un program coerent in ceea ce priveste sanatatea din Romania dar si pentru cetatenii din municipiul Iasi de unde provine", a mai spus Constantin, detaliind ca il leaga o lunga prietenie de Ciuhodaru, "de cand dansul era membru intr-un partid care era la putere".

La randul sau, Tudor Ciuhodaru a tinut sa precizeze ca specialitatea sa este "urgenta" si ca "Romania are nevoie de tratament urgent...cred ca impreuna prin solutii sanatoase pentru Romania putem face multe lucruri bune. Este momentul sa asiguram schimbarea in bine a acestei tari". Si Ciuhodaru a subliniat bunele relatii cu liderul conservatorilor: "Ne cunastem de suficient timp si este o relatie de comunicare extraordinara".

Daniel Constantin a anunat ca are semnale "din anumite cercuri" potrivt carora mai sunt parlamentari tentati sa treaca la PC, ceea ce ar insemna ca "exista sanse ca in perioada urmatoare sa putem realiza o grupare parlamentara, cu 10 deputati si 7 senatori. Sper sa se concretizeze pana la sfarsitul lunii ianuarie".

Pna atunci insa, "maine e semnarea protocolului, speram ca forurile noastre de conducere sa o valideze, sa agreem masurile pe care le-am propus cu forurile de conducere... pot sa va spun ca negocierea cu PNL a fost extrem de scurta, am avut ieri o intalnire de cateva ore cu liderii PNL in care am stabilit foarte repede ce masuri promovam. Am stabilit algoritmul pentru candidaturi, nu s-a discutat pe functii, dar cred ca ar fi benefic pentru alianta sa avem candidati comuni in 2012, cel putin pentru consiliile judetene, si cu PSD".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#pc aliantan pnl, #tudor ciuhodaru pc, #daniel constantin pc pnl , #stiri Tudor Ciuhodaru