Acuzat de liberali de incalcarea intelegerii USL, primarul Pendiuc s-a dovedit cel mai sincer dintre pesedisti: "Ce treaba am eu cu protocolul lor?"

Joi, 05 Iulie 2012, ora 05:15
178 citiri
"S-a incalcat protocolul USL. Nu este posibil asa ceva! Aveam o intelegere.", a racnit din toti rarunchii avocatul-consilier local Radu Perianu, in momentul in care grupul pesedist din CL l-a propus pe ilustrul necunoscut, inspectorul scolar de informatica Laurentiu-Marian Zidaru, pentru functia de viceprimar.

Sedinta cu scantei si tradare din partea pesedistilor care au uitat ca in momentul in care au semnat protocolul USL s-au jurat ca la nivel de municipii in cazul in care vor castiga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.