Perchezitii ale procurorilor DNA la domiciliul edilului Tudor Pendiuc (PSD) si la Primaria Pitesti. SURSE: Pendiuc a luat spaga un milion de euro!

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 09:21
860 citiri
Procurorii DNA fac 18 perchezitii in Bucuresti si Arges, potrivt unor surse judiciare acestea au loc la domicilul primarului (PSD) Tudor Pendiuc, la Primaria Pitesti, la trei-patru oameni de afaceri, si la mai multe societati comerciale.

Ancheta DNA cerceteaza fapte de luare de mita si abuz in serviciu. Sursele arata ca este perchezitionat biroul viceprimarului Constantin-Cornel Ionica.

Update Potrivit unor surse judiciare, Tudor Pendiuc este cercetat pentru ca ar fi primit mita un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.