Continua atacurile la adresa lui Tudorel Toader din interiorul PSD. Ce spune un ministru

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 13:20
8485 citiri
Continua atacurile la adresa lui Tudorel Toader din interiorul PSD. Ce spune un ministru
Foto: Facebook/Tudorel Toader

Dupa ce vineri Liviu Dragnea l-a certat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu a dat ordonantele de modificare a Codurilor Penale, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ii reproseaza la randul sau lui Toader comunicarea deficitara.

"S-a facut multa galagie, se discuta foarte mult pe subiecte care nu exista pe agenda Guvernului. Poate aici, Ministerul Justitiei putea sa transeze, putea sa o clarifice mult mai bine si mult mai din timp sa spuna foarte clar, acest subiect exista in atentia noastra, acest subiect nu exista. Daca exista, care este planul", a declarat ministrul Finantelor, potrivit Realitatea TV.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a avertizat vineri pe ministrul Justitiei in legatura cu "atitudinea" sa.

"In ceea ce priveste ordonantele, eu va spun sincer ca miercuri m-am amuzat. Vedeam un fel de teatru, cam ieftin. Ii vedeam pe unii de la Bruxelles care tipau si ne certau sa nu dati ordonante. Ii vedeam si pe unii de la Guvern care tipau: 'Cum va permiteti sa ne spuneti noua asta?'. Dar si unii si altii stiau ca nu se dadeau ordonante.

Toader sa inteleaga ca nu mai poate asa. Sa inceteze cu aceasta atitutdine. Multi colegi imi spun ca, de fapt, toata intentia dumnealui a fost, din ianuarie, sa ridice aceste subiecte in dezbatere si ca sa discutam trei luni de zile nu despre ce avem de facut in Romania reala, si a tot anuntat ca va da niste ordonante de urgenta care de fapt nu s-au dat. Nici nu cred ca avea intentia sa le dea vreodata. Sa inceteze cu aceasta discutie nesfarsita", a spus Dragnea.

Acesta a mai precizat ca nu-l mai intereseaza daca Toader ramane sau nu ministru, decizia apartinandu-i premierului Viorica Dancila.

In urma acestor declaratii, Toader a postat pe Facebook mesajul "O simpla precizare! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta!".

Mesajul sau a primit replica, duminica dimineata, din partea fostului europarlamentar PSD Adrian Severin, care a fost in inchisoare pentru coruptie.

"Daca o problema urgenta nu este solutionata urgent de un decident impotent, las, tranzactionist sau iresponsabil, inseamna ca ea nu este urgenta. Asa ne invata filosoful Tudorel", a scris si Adrian Severin pe Facebook.

Ministrul Justitiei a continuat seria comunicarilor pe Facebook, raspunzandu-i fostului europarlamentar: "La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste/ma critica/si un anume Severin".

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Eugen Teodorovici critica Tudorel Toader, #Dragnea atac Tudorel Toader, #Adrian Severin atac Tudorel Toader, #PSD critici Tudorel Toader, #Tudorel toader OUG , #ministrul Justitiei